Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιθανότατα να πέσουν οι τιμές γενικότερα μιας και σύντομα κάπου διάβασα οτι η Amd θα λανσάρει νέα σειρά Rx5xx (550/560/570/580) οι οποίες θα είναι rebrand των προηγουμένων με μικροβελτιώσεις. Εκτός της Rx550 που θα είναι εντελώς καινούρια.

Το λέω για να προλάβω κάποιον που δεν γνωρίζει και θέλει να το ξανασκεφτεί.

Edit: Αν και είδα το θέμα λίγο καθυστερημένα. Προσπαθώ να απέχω από το forum των προσφορών όσο γίνεται... Δεν θα μείνει σάλιο διαφορετικά. :D

• Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστό αλλά:

1) Μέχρι να παρουσιάστουν και να πέσουν από τις αρχικές υψηλές τιμές μπορεί και να λέμε "Ευτυχισμένο το 2018!".

2) Η συγκεκριμένη Asus ήταν τόσο φτηνή που ποτέ δεν πρόκειται να πει ο υποψήφιος αγοραστής "με έπιασαν κορόιδο".

• Like 3
Δημοσ.

4 Απριλίου είναι το launch της νέας σειράς για την ιστορία. Με λίγα λόγια η προσφορά είναι στην τιμή που θα κοστίζει ούτως ή άλλως η εν λόγω κάρτα σε 1-2 μήνες.

Δημοσ.

Δέσμευσαν τα χρήματα. Ετοιμάζεται για αποστολή η κάρτα.

Όχι 2-4 εβδομάδες, ούτε 1 εβδομάδα δεν έκανε τελικά!

Δημοσ.

Δέσμευσαν τα χρήματα. Ετοιμάζεται για αποστολή η κάρτα.

Όχι 2-4 εβδομάδες, ούτε 1 εβδομάδα δεν έκανε τελικά!

Είδες δέσμευση χρημάτων από την κάρτα σου τόσο σύντομα; Εμένα δεν με ενημέρωσαν ακόμη για τίποτε σχετικό.

Δημοσ.

κι εμενα μου ρθε ειδοποιηση οτι θα τη στειλουν νωριτερα

πηγαν να τραβηξουν λεφτα δεν ειχα,και τα βαλα παλι σημερα :P

Δημοσ.

κι εμενα μου ρθε ειδοποιηση οτι θα τη στειλουν νωριτερα

πηγαν να τραβηξουν λεφτα δεν ειχα,και τα βαλα παλι σημερα :P

Σου ήρθε μήνυμα από την amazon πως δεν υπήρχε επαρκές υπόλοιπο;

Δημοσ.

Eπειδή παρήγγειλα και εγώ την συγκεκριμένη κάρτα, μου ήρθε προχθές ένα μύνημα ότι θα παραλάβω μέχρι 16 Μαρτίου ( επέλεξα expedited shipping). Δεν μου ήρθε όμως κάποια ειδοποίηση σε mail ότι τραβήξανε τα χρήματα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά, αλλά παίρνοντας την κάρτα αυτή σου δίνει η εταιρεία δωρεάν το Doom!

Μπαίνεις εδώ ---->>  κάνεις εγγραφή και μετά redeem το game.
Πολύ καλό εργαλείο πάντως. Μακάρι να έπαιζαν λεφτά να την παίρναμε και μεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα το απόγευμα έγινε dispatch. Είχα επιλέξει expedited delivery και λίγη ώρα μετά το email της amazon για το dispatch ήρθε SMS από τη DHL για παράδοση του πακέτου αυτή τη Δευτέρα ως το τέλος της ημέρας!

Η amazon δουλεύει με άλλους ρυθμούς...

• Like 1
Δημοσ.

@mpokwsths:

Όταν το δεις και αν ακόμα μπορείς να κάνεις edit το αρχικό post, βάλε ένα ΤΕΛΟΣ.

Η τελική τιμή στα ~213€ πλέον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...