teo20net Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Πιθανότατα να πέσουν οι τιμές γενικότερα μιας και σύντομα κάπου διάβασα οτι η Amd θα λανσάρει νέα σειρά Rx5xx (550/560/570/580) οι οποίες θα είναι rebrand των προηγουμένων με μικροβελτιώσεις. Εκτός της Rx550 που θα είναι εντελώς καινούρια. Το λέω για να προλάβω κάποιον που δεν γνωρίζει και θέλει να το ξανασκεφτεί. Edit: Αν και είδα το θέμα λίγο καθυστερημένα. Προσπαθώ να απέχω από το forum των προσφορών όσο γίνεται... Δεν θα μείνει σάλιο διαφορετικά. 2
mpokwsths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Σωστό αλλά: 1) Μέχρι να παρουσιάστουν και να πέσουν από τις αρχικές υψηλές τιμές μπορεί και να λέμε "Ευτυχισμένο το 2018!". 2) Η συγκεκριμένη Asus ήταν τόσο φτηνή που ποτέ δεν πρόκειται να πει ο υποψήφιος αγοραστής "με έπιασαν κορόιδο". 3
teo20net Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 4 Απριλίου είναι το launch της νέας σειράς για την ιστορία. Με λίγα λόγια η προσφορά είναι στην τιμή που θα κοστίζει ούτως ή άλλως η εν λόγω κάρτα σε 1-2 μήνες.
mpokwsths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Το 1-2 μήνες πως το συμπεραίνεις; Η 480 έκανε να πέσει σε "λογικές" τιμές κάνα 6μηνο. Εδώ είμαστε να δούμε...
Heybro Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Πόσα gflops λέτε να είναι η 580 και σε τι τιμη θα βγει? Πολύ μικρές διαφορές βλέπω http://www.tweaktown.com/news/56547/amd-debut-radeon-rx-580-april-before-vega/index.html
teo20net Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 1-2 μήνες για τη σειρά Rx4xx εννοώ. Τέλος πάντων, βγαίνει εκτός κ δεν το συνεχίζω.
mpokwsths Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δέσμευσαν τα χρήματα. Ετοιμάζεται για αποστολή η κάρτα. Όχι 2-4 εβδομάδες, ούτε 1 εβδομάδα δεν έκανε τελικά!
DrFreeman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δέσμευσαν τα χρήματα. Ετοιμάζεται για αποστολή η κάρτα. Όχι 2-4 εβδομάδες, ούτε 1 εβδομάδα δεν έκανε τελικά! Είδες δέσμευση χρημάτων από την κάρτα σου τόσο σύντομα; Εμένα δεν με ενημέρωσαν ακόμη για τίποτε σχετικό.
Ntinaras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 κι εμενα μου ρθε ειδοποιηση οτι θα τη στειλουν νωριτερα πηγαν να τραβηξουν λεφτα δεν ειχα,και τα βαλα παλι σημερα
DrFreeman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 κι εμενα μου ρθε ειδοποιηση οτι θα τη στειλουν νωριτερα πηγαν να τραβηξουν λεφτα δεν ειχα,και τα βαλα παλι σημερα Σου ήρθε μήνυμα από την amazon πως δεν υπήρχε επαρκές υπόλοιπο;
Ntinaras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 ναι γιατι δε περιμενα οτι θα τα τραβαγανε τοσο γρηγορα και εστειλα σημερα το εμβασμα
spyros95 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Eπειδή παρήγγειλα και εγώ την συγκεκριμένη κάρτα, μου ήρθε προχθές ένα μύνημα ότι θα παραλάβω μέχρι 16 Μαρτίου ( επέλεξα expedited shipping). Δεν μου ήρθε όμως κάποια ειδοποίηση σε mail ότι τραβήξανε τα χρήματα.
hasiotis_john Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά, αλλά παίρνοντας την κάρτα αυτή σου δίνει η εταιρεία δωρεάν το Doom! Μπαίνεις εδώ ---->> κάνεις εγγραφή και μετά redeem το game.Πολύ καλό εργαλείο πάντως. Μακάρι να έπαιζαν λεφτά να την παίρναμε και μεις. 1
DrFreeman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Σήμερα το απόγευμα έγινε dispatch. Είχα επιλέξει expedited delivery και λίγη ώρα μετά το email της amazon για το dispatch ήρθε SMS από τη DHL για παράδοση του πακέτου αυτή τη Δευτέρα ως το τέλος της ημέρας! Η amazon δουλεύει με άλλους ρυθμούς... 1
saxos55 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 @mpokwsths: Όταν το δεις και αν ακόμα μπορείς να κάνεις edit το αρχικό post, βάλε ένα ΤΕΛΟΣ. Η τελική τιμή στα ~213€ πλέον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα