Προς το περιεχόμενο

[Κάρτα Γραφικών] Asus RX 480 Dual 4GB στα 188€ @ amazon.co.uk

mpokwsths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για όποιον ψάχνει την απόλυτα φθηνότερη αλλά ταυτόχρονα και αξιοπρεπή RX 480 ... τη βρήκε.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01L3H2ZP6/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Τελικό ποσό κάτι λιγότερο από 163 λίρες που με την τρέχουσα ισοτιμία μας κάνει ~188-189€. Ελλάδα από 237€.

Της λείπουν κάποια πράγματα (backplate, 7000Mhz GDDR5, RGB φωτάκια, κτλ κτλ) αλλά έχει 3 χρόνια εγγύηση.

Αποστολή σε 2-4 εβδομάδες λέει το Amazon. Από την εμπειρία μου μάλλον στις 2 εβδομάδες θα έχει φύγει.

7000Mhz GDDR5 έχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7000Mhz GDDR5 έχει.

Αυτό εννοώ, ότι δεν έχει 8000MHz GDDR5 όπως έχουν οι 8GB. Όχι ότι κάνει και την τρομερή διαφορά βέβαια, 2-3 fps περίπου.

Δεν λέει κάτι αυτό. Με ένα μικρό OC στην μνήμη φτάνεις την έκδοση των 8GB.

Μάλλον λέει. Από ότι διαβάζω, έχουν πολύ μικρό oc headroom αυτές οι μνήμες. 7400-7600Mhz τις φτάνουν οι περισσότεροι.

• Like 1

Τα 4 GB σίγουρα δεν είναι future-proof.

Αλλά για τα σημερινά παιχνίδια και, τολμώ να πω, του επόμενου έτους δε θα υπάρχει πρόβλημα.

Oταν θα είναι απαραίτητα τα 8GB VRAM για gaming, η 480 θα βρίσκεται στη λίστα των minimum specs, οπότε προσωπικά δε θα ανησυχούσα για τη μνήμη :)

• Like 8

έχω μία ίδια παιδιά λέτε να αξίζει για crossfire? τα 4gb με ανησυχούν λίγο αλλά έχω δεί πολύ καλά νούμερα σε crossfire των rx480.

Ρωτάς αν αξίζει για crossfire χωρίς να ξέρουμε τι σύστημα έχεις, ποιο τροφοδοτικό έχεις,ποια οθόνη έχεις, ποια παιχνίδια παίζεις και πως θες να τα παίζεις (χώρια που η ερώτηση είναι off-topic οπότε και πάλι δεν έχει νόημα η συζήτηση εδώ).

Τι περιμένεις σαν απάντηση;

Ό,τι και να σου απαντήσουμε λάθος θα είναι.

Αν το σκέφτεσαι σοβαρά, ρώτα εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/24-k%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-h%CF%87%CE%BF%CF%85/

δίνοντας πιο πολλές λεπτομέρειες.

Ρωτάς αν αξίζει για crossfire χωρίς να ξέρουμε τι σύστημα έχεις, ποιο τροφοδοτικό έχεις,ποια οθόνη έχεις, ποια παιχνίδια παίζεις και πως θες να τα παίζεις (χώρια που η ερώτηση είναι off-topic οπότε και πάλι δεν έχει νόημα η συζήτηση εδώ).

Τι περιμένεις σαν απάντηση;

Ό,τι και να σου απαντήσουμε λάθος θα είναι.

Αν το σκέφτεσαι σοβαρά, ρώτα εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/24-k%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-h%CF%87%CE%BF%CF%85/

δίνοντας πιο πολλές λεπτομέρειες.

Έχεις δίκαιο μου βγήκε ψηλοαυθόρμητα η ερώτηση γιατί είδα σχόλια ως προς τις δυνατότητες της κάρτας. Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος έχω δεί ότι φτάνει αποδώσεις 1070-1080 σε crossfire οπότε σκέφτομαι αν μία επένδυση 190ευρώ αξίζει σε μοντέλο των 4gb. Όσο για το σύστημα μου δεν το ανέφερα για τον λόγο του ότι δεν θέλω να γίνει μεγαλύτερη ανάλυση, καθώς δεν είναι το κατάλληλο topic απλά γνώμες ήθελα να ακούσω. :)

Γενικά μιλώντας, εγώ πάντα είμαι υπερ μιας νέας single gpu αντί για crossfire δύο «παλιών» όταν αναβαθμίζω.

Για αυτό που ρωτάς τώρα, έτσι γενικά, έχεις ψιλοαπαντήσει μέσα στην ερώτηση.

Επιδόσεις 1070 (που είναι για 1440 ανάλυση) ή 1080 (2κ+) με 4 gb μνήμη θα είναι λίγο «που πας ρε Καραμήτρο».

• Like 1

Γενικά μιλώντας, εγώ πάντα είμαι υπερ μιας νέας single gpu αντί για crossfire δύο «παλιών» όταν αναβαθμίζω.

Για αυτό που ρωτάς τώρα, έτσι γενικά, έχεις ψιλοαπαντήσει μέσα στην ερώτηση.

Επιδόσεις 1070 (που είναι για 1440 ανάλυση) ή 1080 (2κ+) με 4 gb μνήμη θα είναι λίγο «που πας ρε Καραμήτρο».

ισχύει είδα λίγο τη τιμή και θόλωσα μάλλον χωρίς να σκέφτομαι τα βασικά  :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω τον TS, τσιμπησα μια.

Αληθεια, λιγο ασχετο αλλα η VTX3D R9 290 4GB που εχω, με ακομα 1 χρονο εγγυηση (απο Ελλαδα), ποσο λετε να πιασει σε αγγελια;

Επεξ/σία από crapatzi
  • Like 2

Ευχαριστω τον TS, τσιμπησα μια.

Αληθεια, λιγο ασχετο αλλα η VTX3D R9 290 4GB που εχω, με ακομα 1 χρονο εγγυηση (απο Ελλαδα), ποσο λετε να πιασει σε αγγελια;

ρώτα εδώ.

http://www.insomnia.gr/topic/501899-πόσο-να-πουλήσω-αγοράσω-ένα/

140 ευρώ λέω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...