AlienTechGR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Η αλήθεια είναι, πως το Xiaomi Mi Note 3 είναι πολύ καλύτερο από τα περισσότερα (αν όχι όλα) midrange Κινέζικα, αλλά το LG G4 εκτός ότι έχει μεγαλύτερο διάφραγμα (άρα περισσότερο φως, άρα καλύτερες βραδινές φώτο) έχει και ένα εξαιρετικό manual mode (που δεν έχει το Mi Note 3) και κάποιος που ήξερε έστω τα βασικά της φωτογραφίας, μπορούσε να κάνει τρομερά πράγματα σε αυτόν τον τομέα. Από 'κει και πέρα, αξιόπιστες γνώμες για την κάμερα του Mi Note 3, θα πάρεις μόνο από άτομα που έχουν στην κατοχή τους την συσκευή. 1
saruman123 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Λοιπόν εδώ γράφει για την κάμερα του mi note 3 https://www.dxomark.com/xiaomi-mi-note-3-exceptional-images-bells-whistles/ που στην ουσία είναι ίσο με το περσινό Google Pixel. Και εδώ μια σύγκριση με το G4 https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lg-g4,xiaomi-mi-note-3 2
NikosRocknRolla Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Για να μην ανοίγω νέο θέμα επειδή και εγώ είμαι στην ίδια κατάσταση! Θα πασάρω το G4 στην μητέρα μου και σκέφτομαι κάτι άλλο, την νύχτα η κάμερες του Mi note 3 είναι καλύτερες από το G4; Εκεί ενδιαφέρομαι πιο πολύ εγώ!
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε Καλησπέρα σε όλους! Για να μην ανοίγω νέο θέμα επειδή και εγώ είμαι στην ίδια κατάσταση! Θα πασάρω το G4 στην μητέρα μου και σκέφτομαι κάτι άλλο, την νύχτα η κάμερες του Mi note 3 είναι καλύτερες από το G4; Εκεί ενδιαφέρομαι πιο πολύ εγώ! Redmi mi note 3 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.9 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.8 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.3 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.1 LG G4 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.7 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.9 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 8.8 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.8 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Ααααα ευχαριστώ πολύ! Που μπορώ να το βρω αυτό να συγκρίνω και με το S7 edge??? Η αν έχεις κάποια γνώμη εσύ να μου πεις...
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε Ααααα ευχαριστώ πολύ! Που μπορώ να το βρω αυτό να συγκρίνω και με το S7 edge??? Η αν έχεις κάποια γνώμη εσύ να μου πεις... S7 edge Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.4 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.8 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 8.6 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.6 Mi note 3 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.9 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.8 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.3 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.1 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε S7 edge Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.4 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.8 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 8.6 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.6 Mi note 3 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.9 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.8 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.3 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.1 Ενδιαφέρον!!! Οπότε με βλέπω και μένα για Mi note 3 και όχι για S7 edge!!!
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε Ενδιαφέρον!!! Οπότε με βλέπω και μένα για Mi note 3 και όχι για S7 edge!!! Υπόψην το mi note 3 δεν υποστηρίζει την 800αρα(Β20)και ούτε Global version . Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Υπόψην το mi note 3 δεν υποστηρίζει την 800αρα(Β20)και ούτε Global version . Για την 800άρα το ξέρω! Για την Global δεν μπορώ να την περάσω μετά;;; Χάνετε η εγγυήση;;
eidikos33 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) γιατι αμα το παρεις απο κινα τι εγγυηση να εχεις? Το εχουν παει στην Ελλαδα 320 ευρω παντως αποτι βλεπω πολλα μαγαζια https://www.skroutz.gr/s/12745854/Xiaomi-Mi-Note-3.html#reviews saruman απο ποιο σαιτ πηρες αυτες τις βαθμολογιες των καμερων? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από eidikos33
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε saruman απο ποιο σαιτ πηρες αυτες τις βαθμολογιες των καμερων? Kimovil Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ένα είναι το θέμα μετά το g4 μακριά από την LG θα βρεις καλύτερα κινητά και καλύτερες εταιρίες . Έχω κακή εμπειρία με κινητα LG. 1
tashauna Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Από τη στιγμή που όταν έπαθα bootloop ήρθε στην πόρτα μου courier, το έβαλε σε κουτάκι κ μετά από ούτε βδομάδα ξαναήρθε στο κουτάκι με νέα πλακέτα, εμένα δεν με ενοχλεί προσωπικά. Χαλάνε τα κινητά κ ο ποιοτικός έλεγχος είναι πονεμένη ιστορία πια. Μακάρι να επισκευάζονται έτσι όλα τα κινητά κ των άλλων εταιρειών. Πάμε γι αλλά, καθαρά για ανανέωση. 1
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε Για την 800άρα το ξέρω! Για την Global δεν μπορώ να την περάσω μετά;;; Χάνετε η εγγυήση;; Stable υπάρχει. Global δεν έχει βγει πως θα την περάσεις!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 αν θέλεις κινητό μέχρι 250 ευρώ με καλή κάμερα και γενικώς overall δυνατό και αξιόπιστο τηλέφωνο το οποίο θα σου κρατήσει πολύ περισσότερο από το lg g4 τότε κλείνεις τα μάτια και παίρνεις ένα Oneplus 3/3t. ναι η κάμερα δεν είναι στα επίπεδα του g4 αλλά πίστεψέ με δεν απέχει και πολύ και σίγουρα θα μείνεις ικανοποιημένος συν ότι θα έχεις τα updates στην ώρα τους (τουλάχιστο τα security patches γιατί πήρε την 8.0 και δε νομίζω να πάει στην 9 τουλάχιστο official όμως μέσω της κοινότητας που έχει η οποία είναι τεράστια και υπερβολικά ενεργή θα υποστηρίζει το τηλέφωνο μέχρι να πεθάνει. εδώ υποστηρίζει ακόμα το oneplus 1 που είναι 4+ ετών). επίσης ξεχνάς bootloop, screen retention κλπ και έχεις πολλή καλή μπαταρία με πραγματικά την ταχύτερη φόρτιση στην αγορά άσχετα σε ποιά εταιρία θα πας και πόσο ακριβή θα είναι η συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα