Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μετά την ψυχρολουσία με bootloop από το πολυαγαπημένο μου G4, ήρθε η άχαρη ώρα της αντικατάστασης.

Με μισή καρδιά σκέφτομαι να δώσω το πολύ μέχρι 250 ευρώ (για μεταχειρισμένο) και με ενδιαφέρει να πάρω ένα κινητό με εφάμιλλη κάμερα ή καλύτερη.

Ακούω προτάσεις.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μετά την ψυχρολουσία με bootloop από το πολυαγαπημένο μου G4, ήρθε η άχαρη ώρα της αντικατάστασης.

Με μισή καρδιά σκέφτομαι να δώσω το πολύ μέχρι 250 ευρώ (για μεταχειρισμένο) και με ενδιαφέρει να πάρω ένα κινητό με εφάμιλλη κάμερα ή καλύτερη.

Ακούω προτάσεις.

Ευχαριστώ.

μονο κανα χονορ 8 αν βρεις

Δημοσ.

Εάν σε παίρνει να καταβάλλεις χρηματική διαφορά κατ' εμέ πας σε Ες-Εξάκι, αλλιώς υπομονή για update 7 μήπως επιλυθεί το πρόβλημα, γιατί πρόκειται για μια πραγματικά καλή συσκευή αλλά με τα γνωστά προβλήματα της LG. (Αν και για το εν λόγω νομίζω κάτι έχει αναγνωριστεί από τη μαμά εταιρία, περι εγγύησης ίσως αν παίζει κάτι, ψάξε το)

Δημοσ.

Είναι εκτός εγγύησης από τότε που το είχα αγοράσει. Η αναβάθμιση σε nougat τι σχέση έχει; Η πλακέτα του δεν είναι το πρόβλημα;

Το λέω γιατί μετά από ένα μήνα σε τεχνικό, ο οποίος φλάσαρε κάθε λογής λογισμικό απέτυχε να το κάνει να λειτουργήσει επιτυχώς.

Παιδιά θέλω έμφαση στην κάμερα. Το S6 το σκέφτομαι, αλλά είναι λίγο τσιμπημένο ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι εκτός εγγύησης από τότε που το είχα αγοράσει. Η αναβάθμιση σε nougat τι σχέση έχει; Η πλακέτα του δεν είναι το πρόβλημα;

Το λέω γιατί μετά από ένα μήνα σε τεχνικό, ο οποίος φλάσαρε κάθε λογής λογισμικό απέτυχε να το κάνει να λειτουργήσει επιτυχώς.

Παιδιά θέλω έμφαση στην κάμερα. Το S6 το σκέφτομαι, αλλά είναι λίγο τσιμπημένο ακόμα.

Πηγαινε σε lg V10 που και σε μεταχειρισμενο το βρισκεις στα 280-300 ευρω.Ειναι εφαμιλο και καλυτερο σε καποια σημεία απο το g4 σε καμερα (χαρακτηριστικα).Θα παρει και την nougat σε κανα 3μηνο.Απο τις λιγες συσκευες που ειναι απροβληματιστη.Ειναι τουμπανο συσκευη.

Επεξ/σία από giorgos1966
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ανανεώνω το ερώτημα μετά το LG G4 τι (από πλευράς κάμερας κυρίως). Το είχα επισκευάσει κ το δουλεύω κανονικά.

Δημοσ.

Το σκέφτομαι σοβαρά για Κίνα πλευρά, απλά δεν ξέρω τι παίζει με τις κάμερες. Ευχαριστώ για την πρόταση xiaomi. Αν ξέρει κι άλλος για κινέζο με καλύτερη κάμερα από το G4, ας ενημερώσει παρακαλώ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, saruman123 είπε

Σαν συσκευή είναι καλύτερο αλλά έχω τεράστιες αμφιβολίες για το αν πλησιάζει το LG G4 σε θέμα κάμερας, κάτι το οποίο ενδιαφέρει τον @tashauna.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AlienTechGR είπε

Σαν συσκευή είναι καλύτερο αλλά έχω τεράστιες αμφιβολίες για το αν πλησιάζει το LG G4 σε θέμα κάμερας, κάτι το οποίο ενδιαφέρει τον @tashauna.

Η αλήθεια είναι ότι με βάση τα χαρακτηριστικά που διάβασα, η κάμερα δεν ακούγεται καλύτερη.

Τα κινέζικα μεσαίας τιμής κυρίως ταχύτητα προσέφεραν πάντα, στην κάμερα δεν εχω ακούσει για κάποιο κολακευτικά λόγια. Κι εγώ απλά βαρέθηκα μετά από δυο χρόνια το ίδιο τηλέφωνο κ θέλω να φωτογραφίζω τα παιδιά μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...