Προς το περιεχόμενο

smartphone won`t connect to games and specific sites(htc one)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το κινητό μου. Έχω πάει στην επαρχία για τις επόμενες 10 μέρες, εδώ δέν υπάρχει σήμα 3g-4g, διαθέτω όμως σύνδεση Forthnet στο σπίτι, με ταχύτητα σύμφωνα με το speed test 15,5mbps. Φυσικά δουλεύω με wifi καθώς δέν έχω κάποιον Υπολογιστή εδώ, εκτός ένα παλιό τάμπλετ για ώρα ανάγκης, και... το smartphone μου.

Το πρόβλημα είναι ότι, ενώ με ανοιχτά δεδομένα(Η/2g) το κινητό σερφάρει κανονικά στο ίντερνετ και παίζει όλλες τις εφαρμογές κανονικά έστω και με καθυστέρηση λόγο του κακού σήματος, όταν συνδέομαι στο wifi του σπιτιού, πολλές σελίδες δέν ανοίγουν, για παράδειγμα το www.insomnia.gr δεν ανοίγει, καθώς επίσης οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που χρειάζεται να κάνουν connect με facebook σταματάνε να δουλεύουν. Μένουν στην οθόνη του connect με το κυκλάκι να γυρίζει επ'άπειρο χρόνο. Όταν το γυρίσω στα δεδομένα κοινητής, όλα δουλεύουν άψογα.

Με λίγα πράγματα που διάβασα, έχω κάνει επαναφορά το ρούτερ, έκανα δυστηχώς επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων κι έχασα πολύτιμα αρχεία 2 ημερών απ'το κινητό μου, δοκίμασα με αυτόματη ζώνη ώρας κ.λ.π. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, δέν μπορώ να δουλέψω με wifi. Οι μόνες εφαρμογές που φορτώνουν κανονικά με wifi είναι οι εφαρμογές facebook, messenger, instagram, viber. Όλλες οι άλλες που χρειάζονται login με facebook ή google account δέν δουλεύουν.

Πιστεύω πως κάτι φταίει με το ρούτερ και "περιορίζει" το κινητό διότι με το παλιό τάμπλετ που συνδέομαι στο wifi, όλλα παίζουν κανονικότατα αν και με καθυστέρηση λόγο του ότι είναι για πέταμα (κινέζος με 300mb ram).

Τι μπορώ να κάνω? Παρακαλώ μή σχολιάζετε τύπου "κάνε επαναφορά, επανεκίνηση" αυτά εννοείτε πως έγιναν απ'τη πρώτη στιγμή μέχρι τώρα πολλές φορές.

Επεξ/σία από chrisSerres
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθαρισε την προσωρινη μνημη(cache)....

Το έκανα και πριν να κανω εργοστασιακές, αλλά και τώρα. Δεν μπαίνει με τίποτα με wifi στο ινσομνια και σε αλλες σελίδες. Λέει "web page not available, check connection, reload κ.λ.π." Οι εφαρμογές ξεκινάνε μόνο με ανοιχτά δεδομένα κι όχι με wifi, εκτός το facebook-instagram που δουλεύουν κανονικά σε κάθε περίπτωση. Πόσο να δουλέψω όμως με δεδομένα? Το σήμα είναι άθλιο.

Επεξ/σία από chrisSerres
Δημοσ.

Λοιπόν,

1) Υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να δοκιμάσεις και από ένα άλλο κινητό/λάπτοπ;

Έτσι θα καταλάβουμε ποιό από τα δύο φταίει. Αλλά λογικά το κινητό θα είναι μία χαρά , αφού θα σου δουλεύει στην πόλη.

2) Βάλε στο ίντερνετ εκείνον τον αριθμό ( 192.168.1...) και ανέβασε εδώ μία φωτογραφία από τα στατιστικά της σύνδεσης σου.

3) Υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να συνδεθείς ενσύρματα με υπολογιστή για να δεις αν φταίει το ασύρματο μόνο ;( μακροχρόνια λύση )

Edit: το 1) αστο , τώρα είδα για το ταμπλετ.

Τι κινητό είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...