Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην οικογενεια μου ειμαστε οπελακηδες εδω και δεκαετιες...

οκ, στον αδερφο μου ειχε τυχει ενα προβληματικο astra του 2004,

αλλα περασαν απο τα χερια μας....kadett, astra '95, vectra c κλπ, ολα αξιοπιστα, ποιοτικα, και σκυλια...

Σπανια θα βρεις οπελακια να παει σε αλλη μαρκα...

Αλλα τωρα που περναει στα χερια της peugeot, καλο δεν μου φαινεται....

Βεβαια απο το να τραβαγε και κανα ξεγυρισμενο λουκετο αλα rover, εστω να την 'τρεχει' καποιος...

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος να το λεγε...η Peugeot να αγοραζει την Opel...

Έκλεισε η συμφωνία εξαγοράς της Opel από την Peugeot

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500132401

Πρακτικα τι σημαινει αυτο για τους κατοχους Opel?

Δεν σημαίνει τίποτα προς το παρόν. Λογικά θα μπει η opel στο group της Peugeot.

Δεν νομίζω να κλείσει ως εταιρεία ή να αλλάξει κάτι στις αντιπροσωπείες.

Σε μερικά χρόνια πιθανόν θα αποκοπεί ο δεσμός με την general motors και θα αντικατασταθούν στα νέα μοντέλα με τεχνολογίες peugeot αντί για gm:

http://www.autonews.com/article/20170306/OEM/170309866/why-gm-decided-to-sell-opel-to-psa

Δημοσ.

μια χαρα κινηση νομιζω ειναι... τι προσεφερε στην αυτοκινητοβιομηχανια η gm? γελα ο κοσμος... με εταιρειες τυπου buick cadillac chevy κλπ μονο τα πατριωτοαμερικανακια συγκινουνται...

το θεμα ειναι αν και τα ανταλλακτικα θα ειναι απο την peugeot citroen Πλεον δηλαδη ηλεκτρικα, μηχανικα κλπ... μετριας αντοχης αμφοτερα,αρκετα  συμπαθητικα ομως...

νομιζω ειναι καλυτερα ετσι οπως εγινε

Δημοσ.

μια χαρα κινηση νομιζω ειναι... τι προσεφερε στην αυτοκινητοβιομηχανια η gm? γελα ο κοσμος... με εταιρειες τυπου buick cadillac chevy κλπ μονο τα πατριωτοαμερικανακια συγκινουνται...

Θα λεγα οτι εισαι κάπως αδικος... εως παρα πολυ. Αν δεν προσεφερε η GM....

Το προβλημα τώρα ειναι η Peugeot. Πάνω που άρχισε να φτιάχνει η Opel στο κομμάτι της αξιοπιστιας, της ετυχε αυτη η κατραπακια. Πισωγυρισμα.

Δημοσ.

Θα λεγα οτι εισαι κάπως αδικος... εως παρα πολυ. Αν δεν προσεφερε η GM....

Το προβλημα τώρα ειναι η Peugeot. Πάνω που άρχισε να φτιάχνει η Opel στο κομμάτι της αξιοπιστιας, της ετυχε αυτη η κατραπακια. Πισωγυρισμα.

δεν νομιζω οτι η συχρονη αυτοκινητοβιομηχανια (ακομα και του ντιτροιτ) να χρωσταει πολλα στην dodge και στις υπολοιπες... στην φορντ ισως...

νομιζω οτι τα γαλλικα ειναι ΟΚ, ειδικα για τα λεφτα τους... ειδικα τα πεζο παλαιοτερα που τα επερνες και ατοκα , γιατι οχι ? εχω δει 1.4 hdi 208 με ραγισμενη τουρμπινα και τσουλουσε ακομα...

Δημοσ.

Το ότι ράγισε η τουρμπίνα του peugeot το λες για καλό;

Το 95% των οδηγών δεν ασχολείται με το αν έχει το αυτοκίνητο του 150 ή 200 άλογα ή αν η εταιρεία είναι top στις καινοτομίες και αν έχει παράρτημα στην φόρμουλα. Αν ήταν έτσι όλοι θα αγόραζαν tesla ή ferrari.

Το βασικό είναι η αξιοπιστία, η ασφάλεια, η άνεση, η εμφάνιση και η τιμή.

Γι' αυτό και εταιρείες όπως η Gm και η Hyundai για παράδειγμα είναι στο top 4 των πωλήσεων αυτοκινήτων παγκοσμίως.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό έγινε γιατί δεν πήγαινε καλά η opel; Εντύπωση μου κάνει, νομίζω ότι ειδικά τα τελευταία χρόνια βλέπω πάρα πολλά opel. Ειδικά corsa και astra. Εκτός αν δεν πουλούσαν στις άλλες χώρες...

Αλλά και να μην πουλούσε, πάει τόσο καλά η peugeot; Ποια μοντέλα της πάνε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...