Προς το περιεχόμενο

reset windows

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λιπών  παιδιά  έκανα  σε  ένα   pc install windows 10 πριν  είχε  7 πριν  κάνω  install τα  10 τα  παιχνίδια  τα  έπεζαι με  λίγο  lag τώρα  που  έκανα  install τα  10 τα  παιχνίδια  πεζούν σe  full lag δοκίμασα  να  βάλω  drivers στην  κάρτα  γραφικών  και δεν  έγινε  τπτ   το  pc είναι  του  φίλου  μου  και  μου  λέη πριν  το   κάνω  format τα  παιχνίδια  πέζανε  και  τώρα  σέρνοντε τη   κάνω ?

Δημοσ.

κατέβασα  cpuz και  έβγαζε   στην  κάρτα  γραφικών   κάτι  βλακιες  στα  ελληνικά  τέλος πάτον  το  ιδανικό  όσο  μπόρεσα  μέσα  από  το  κουτί  και  ιδανικό  ότι είναι  της  amd και  κατεβάσαμε  με  έναν  φίλο  μου  ένα  προγραμα  που  ψαχνη  αυτόματα  τους  drivers τη  κάρτας  γραφικών  και  τα  κάναμε  και  δεν  έγινε  τπτ  

κατέβασα  cpuz και  έβγαζε   στην  κάρτα  γραφικών   κάτι  βλακιες  στα  ελληνικά  τέλος πάτον  το  είδα   όσο  μπόρεσα  μέσα  από  το  κουτί  και  είδα   ότι είναι  της  amd και  κατεβάσαμε  με  έναν  φίλο  μου  ένα  προγραμα  που  ψαχνη  αυτόματα  τους  drivers τη  κάρτας  γραφικών  και  τα  κάναμε  και  δεν  έγινε  τπτ 

Δημοσ.

Χωρίς να μας πεις τι κάρτα γραφικών έχεις δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε και πολύ.

Αφού είναι desktop, άνοιξε το πλαϊνό καπάκι και βγάλε έξω την κάρτα γραφικών. Δες τι γράφει πάνω σαν μοντέλο και κατασκευαστή.

Για να την ξεκουμπώσεις ίσως χρειαστεί να σπρώξεις την ασφάλεια που είναι στα δεξιά της κάρτας, εκεί που κουμπώνει στη μητρική. Ξάπλωσε το κουτί και δες πως είναι από κάτω, εκτός κι αν γράφει τα στοιχεία από το πάνω μέρος όπως τη βλέπεις.

Επίσης, πήγαινε στη διαχείριση συσκευών (δεξί κλικ στη σημαία της Έναρξης) και δες αν έχει εκεί εγκατεστημένο προσαρμογέα οθόνης (και ποιον)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...