billdoxara Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 λιπών παιδιά έκανα σε ένα pc install windows 10 πριν είχε 7 πριν κάνω install τα 10 τα παιχνίδια τα έπεζαι με λίγο lag τώρα που έκανα install τα 10 τα παιχνίδια πεζούν σe full lag δοκίμασα να βάλω drivers στην κάρτα γραφικών και δεν έγινε τπτ το pc είναι του φίλου μου και μου λέη πριν το κάνω format τα παιχνίδια πέζανε και τώρα σέρνοντε τη κάνω ?
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Τι κάρτα γραφικών έχει; Στη διαχείριση συσκευών εμφανίζεται εγκατεστημένη; Οι drivers που έβαλες είναι για 10άρια;
george_gpu Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 καλησπέρα , θα μπείς στο site του κατασκευαστη και θα κατεβασεις driver για τα 10 ( εχει "παρει" τον windows basic)
billdoxara Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 κατέβασα cpuz και έβγαζε στην κάρτα γραφικών κάτι βλακιες στα ελληνικά τέλος πάτον το ιδανικό όσο μπόρεσα μέσα από το κουτί και ιδανικό ότι είναι της amd και κατεβάσαμε με έναν φίλο μου ένα προγραμα που ψαχνη αυτόματα τους drivers τη κάρτας γραφικών και τα κάναμε και δεν έγινε τπτ κατέβασα cpuz και έβγαζε στην κάρτα γραφικών κάτι βλακιες στα ελληνικά τέλος πάτον το είδα όσο μπόρεσα μέσα από το κουτί και είδα ότι είναι της amd και κατεβάσαμε με έναν φίλο μου ένα προγραμα που ψαχνη αυτόματα τους drivers τη κάρτας γραφικών και τα κάναμε και δεν έγινε τπτ
micos000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Χωρίς να μας πεις τι κάρτα γραφικών έχεις δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε και πολύ. Αφού είναι desktop, άνοιξε το πλαϊνό καπάκι και βγάλε έξω την κάρτα γραφικών. Δες τι γράφει πάνω σαν μοντέλο και κατασκευαστή. Για να την ξεκουμπώσεις ίσως χρειαστεί να σπρώξεις την ασφάλεια που είναι στα δεξιά της κάρτας, εκεί που κουμπώνει στη μητρική. Ξάπλωσε το κουτί και δες πως είναι από κάτω, εκτός κι αν γράφει τα στοιχεία από το πάνω μέρος όπως τη βλέπεις. Επίσης, πήγαινε στη διαχείριση συσκευών (δεξί κλικ στη σημαία της Έναρξης) και δες αν έχει εκεί εγκατεστημένο προσαρμογέα οθόνης (και ποιον) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα