Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγγύηση πλέον είναι 1 χρόνος; Νόμιζα ήταν 24 μηνός αλλά από το σίτε της cdmedia βλέπω 12 μηνο. Ρωτάω γιατί μου παν κλασικά για επέκταση κ είπα θα το σκεφτώ αλλά είχα στο μυαλό μου ότι είναι 2 χρόνια. Ρωτάω γτ βλέπω είναι ποστ σχεδόν 3 ετών μήπως άλλαξε κατι

Edit άκυρο πήρα τη CD medια για σίγουρα.  Στο Σιτέ έχουν βάλει το έντυπο της νιντεντο μεταφρασμένο που είναι για 1 ετος η ελληνική αντιπροσωπεία όμως καλύπτει για 24 μηνο.

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κόλπο είναι να πιέζουν να πουλήσουν extra "safety net " που είναι καθαρό κέρδος . Μια φορά είχα διαολοστειλει  γιατί αντί να φέρουν την παραγγελία όπως ζήτησα  επέμενε ξανά και ξανά . Και όταν το χρειαστείς θα σου πουν ότι δε καλύπτει 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

προφανώς ειναι έξτρα κέρδος το πόσο πολύ κέρδος  δε γνωρίζω,  παντως γ 1 φορά χρειαστηκα πριν 3 χρόνια σε καφετιέρα από το κοτσοβολο που ταν ήδη στα 2,5-3 χρόνια κ χωρίς πολλά επιτόπου μου δώσανε τη ίδια κλειστή. Για μενα ζυγιζεις κ κάνεις στις ασφαλιες βαση αρχικου  κόστους κ κοστους ασφαλιας.. αν ήταν 1 χρονο οντος η νιτεντο θα έκανα του public. όπως κ θα κανω του ps5 με τ οκαλο όταν αγοραστεί καθως εκεί ειναι 1 χρόνο κ είναι αρκετά τα λευτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...