Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Έτσι πετάς χύμα τα spoilers;
sndev Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγγύηση πλέον είναι 1 χρόνος; Νόμιζα ήταν 24 μηνός αλλά από το σίτε της cdmedia βλέπω 12 μηνο. Ρωτάω γιατί μου παν κλασικά για επέκταση κ είπα θα το σκεφτώ αλλά είχα στο μυαλό μου ότι είναι 2 χρόνια. Ρωτάω γτ βλέπω είναι ποστ σχεδόν 3 ετών μήπως άλλαξε κατι Edit άκυρο πήρα τη CD medια για σίγουρα. Στο Σιτέ έχουν βάλει το έντυπο της νιντεντο μεταφρασμένο που είναι για 1 ετος η ελληνική αντιπροσωπεία όμως καλύπτει για 24 μηνο. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από sndev
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Το κόλπο είναι να πιέζουν να πουλήσουν extra "safety net " που είναι καθαρό κέρδος . Μια φορά είχα διαολοστειλει γιατί αντί να φέρουν την παραγγελία όπως ζήτησα επέμενε ξανά και ξανά . Και όταν το χρειαστείς θα σου πουν ότι δε καλύπτει Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2020 από Mhlogiatros
sndev Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 προφανώς ειναι έξτρα κέρδος το πόσο πολύ κέρδος δε γνωρίζω, παντως γ 1 φορά χρειαστηκα πριν 3 χρόνια σε καφετιέρα από το κοτσοβολο που ταν ήδη στα 2,5-3 χρόνια κ χωρίς πολλά επιτόπου μου δώσανε τη ίδια κλειστή. Για μενα ζυγιζεις κ κάνεις στις ασφαλιες βαση αρχικου κόστους κ κοστους ασφαλιας.. αν ήταν 1 χρονο οντος η νιτεντο θα έκανα του public. όπως κ θα κανω του ps5 με τ οκαλο όταν αγοραστεί καθως εκεί ειναι 1 χρόνο κ είναι αρκετά τα λευτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα