Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα εκτελέσει πρόσφατα το s7 γι'αυτο κόλλησα τόσο...τεσπα

Έχω και το s7 edge και το mate 8. Το μέγεθος του mate είναι οριακό. Πριν το πάρετε να το δείτε για να έχετε άποψη. Το mate 8 υπερτερεί σε μπαταρία + ότι είναι dual, σε όλα τα άλλα υπερτερεί το samsung.
  • Like 1
Δημοσ.

Χάρη σε έναν γενναιόδωρο συμφορίτη, τον οποίο και ευχαριστώ από καρδιάς, παρέλαβα και εγώ ένα σε silver (λευκό).

Επειδή όμως έχω ένα λευκό Samsung Note εδώ και μια 5ετία και το έχω βαρεθεί, θα προτιμούσα το grey. Αν ψήνεται, λοιπόν, κάποιος για ανταλλαγή ας μου πει.

Εννοείται πως το κινητό είναι ακόμη σφραγισμένο.

Δημοσ.

αξιζει η μεταβαση απο lg g4 σε αυτο η το xiaomi redmi note 3 του αλλου θεματος? 

ΔΕν αξιζει απο το g4 να πας σε κανενα απο τα δυο φιλε μου......

Δημοσ.

Εγώ πάντως τελικά βρήκα και αγόρασα με "καπέλο" ένα σφραγισμένο κομμάτι αλλά δεν με βλέπω να μπορέσω να συμβιώσω μαζί του...Το μέγεθος του είναι οριακό για τις δικές μου καθημερινές δραστηριότητες.  :(

Δημοσ.

Εγώ πάντως τελικά βρήκα και αγόρασα με "καπέλο" ένα σφραγισμένο κομμάτι αλλά δεν με βλέπω να μπορέσω να συμβιώσω μαζί του...Το μέγεθος του είναι οριακό για τις δικές μου καθημερινές δραστηριότητες. :(

καπέλο από συμφορουμίτη?Ήμαρτον..Εχω δώσει iPhone 5c Γερμανού ,από προσωπική μου προσφορά, στα 300€,ενώ έκανε 480+...
Δημοσ.

Μαζί σου, έχω κάνει και γώ το ίδιο με σένα, αυτό δεν σημαίνει ότι σκέφτονται και λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Και προφανώς αρκετές φορές έχουμε και μεις ευθύνη.

Δημοσ.

Εγώ πάντως τελικά βρήκα και αγόρασα με "καπέλο" ένα σφραγισμένο κομμάτι αλλά δεν με βλέπω να μπορέσω να συμβιώσω μαζί του...Το μέγεθος του είναι οριακό για τις δικές μου καθημερινές δραστηριότητες. :(

Το είχα γράψει σε προηγούμενο post για το μεγεθος. Είναι μεγάλο, αλλά η μπαταρία του είναι που εξισορροπεί τα πράγματα.
Δημοσ.

Μήπως κάποιος ρώτησε αν υπάρχει σε κατάστημα ή ακόμα καλύτερα μήπως το αγόρασε ή παρήγγειλε μέσω καταστήματος? Εγώ πήγα σε 3-4 αλλά τίποτα...Πολυ βαρέως το πηρα..

Δημοσ.

Το είχα γράψει σε προηγούμενο post για το μεγεθος. Είναι μεγάλο, αλλά η μπαταρία του είναι που εξισορροπεί τα πράγματα.

Δίκιο έχεις αλλά αφενός μεν η συσκευή αποτελεί τρομερό δέλεαρ, αφετέρου εάν δεν το δεις-επεξεργαστείς από κοντά δεν μπορείς να αντιληφθείς εάν ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Μήπως κάποιος ρώτησε αν υπάρχει σε κατάστημα ή ακόμα καλύτερα μήπως το αγόρασε ή παρήγγειλε μέσω καταστήματος? Εγώ πήγα σε 3-4 αλλά τίποτα...Πολυ βαρέως το πηρα..

Δεν υπάρχει στα καταστήματα αυτή η προσφορά, ούτε στα κεντρικά που είχα επικοινωνήσει δεν την είχαν υπόψιν τους...Ήταν αποκλειστική του e-shop της Wind και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων τους, μου είπαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...