shamrock1404 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Γιατι σου φαινεται παραξενο?? Το μονο πλεονεκτημα ουσιαστικο που εχει το s7 ειναι η καμερα.....στα υπολοιπα (ταχυτητα λειτουργικου, μπαταρια, κατασκευη) χανει κατα κρατος μιας και Samsung = lag!!!! Θα βαλει και κανα 100αρικο στην ακρη....προχωρα αφοβα στην αλλαγη φιλε!!! εμ....δε πρόλαβα....παντως,από λαγκ τίποτα..απλα,είχα συνηθίσει το honor
sils Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Γιατι σου φαινεται παραξενο?? Το μονο πλεονεκτημα ουσιαστικο που εχει το s7 ειναι η καμερα.....στα υπολοιπα (ταχυτητα λειτουργικου, μπαταρια, κατασκευη) χανει κατα κρατος μιας και Samsung = lag!!!! Θα βαλει και κανα 100αρικο στην ακρη....προχωρα αφοβα στην αλλαγη φιλε!!! Καλα εντάξει κοψε κατι δεν ψηφίστηκε τυχαια το καλητερο κινητό......Αν δεν σε ενδιαφερει η καμερα παρε το xiaomi redmi note 3 και σου μενουν 200 ευρα στην ακρη
vgiozo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 To Xiaomi Redmi Note 4 Global Ed. βλέπω πως έχει Sony IMX258 κάμερα, και πλήρεις μπάντες, και βγαίνει γυρω στα 160€ πλέον.
Metaksas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Το καλύτερο κινητό του 2016 θα τ βγαλουν και μπακατελα σε λιγο, κόψτε λίγο, εγώ ισάξια τ βλέπω και τα δύο μόνο το s7 υπερτερεί λόγο πολυ καλύτερης κάμερας.
shamrock1404 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Το καλύτερο κινητό του 2016 θα τ βγαλουν και μπακατελα σε λιγο, κόψτε λίγο, εγώ ισάξια τ βλέπω και τα δύο μόνο το s7 υπερτερεί λόγο πολυ καλύτερης κάμερας.Και ανάλυσης οθόνης..
equi1908 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ενδιαφέρεται κανένας που πρόλαβε το σκούρο (grey) για ανταλλαγή με ασημί (silver) σφραγισμένο?
vgiozo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Εξαρτάται και από τη τιμή που πουλιέται το καθένα...μπορεί κάποιος να θέλει τη καλύτερη κάμερα, αλλά να μην θέλει να πληρώσει 400-450€ Οπότε εξαρτάται κι από το οικονομι΄κο, τί παίρνεις γι αυτό που δίνεις δλδ...εκεί κι οι απόλυτες προτεραιότητες να είναι διαφορετι΄κες, γίνονται και συμβιβασμοί. Πολύ θα ήθελα να είχε το συγκεκριμένο καλύτερη κάμερα, γιατί δεν είναι απλώς ότι το S7 έχει υπερέχει αισθητά, είναι ότι το mate 8 - βάσει των πιο αξιόπιστων αναφορών - έχει κάμερα για κινητό κάτω των 200€
p1975 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Εμένα ακόμη δεν έχει έρθει μύνημα για παραλαβή. Αν θέλει ο p1975 να το πάρει (δεν το έχω τόσο ανάγκη) ο μόνος κόπος που θα πληρώσεις είναι που θα έρθεις να το πάρεις από αθηνα Ευχαριστώ πολύ και δημόσια τον φίλο Χρήστο για την κίνηση του!! Πραγματικά πολυ ομορφο το κινητό.
manosfp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Σε μένα ακόμα ακόμα καμία ενημέρωση, και είναι μια από τις ελάχιστες φορές που βρήκα σε προσφορά κάτι που πραγματικά έψαχνα...
Antretng Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 To Xiaomi Redmi Note 4 Global Ed. βλέπω πως έχει Sony IMX258 κάμερα, και πλήρεις μπάντες, και βγαίνει γυρω στα 160€ πλέον. Δεν νομιζω οτι εχει βγει ακομα. Ισως εννοεις preorder.
terry308 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δεν νομιζω οτι εχει βγει ακομα. Ισως εννοεις preorder. Κυκλοφορεί και στο Aliexpress περίπου 170€
shamrock1404 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Τα κινητά είναι unbranded,ε?Αν κάποιος δεν το θέλει ή θέλει να κάνουμε σκατζα με s7 ενός μήνα, ας ενημερώσει...Κι άλλη φορά, σιγά μη το πολυσκεφτώ...παναθεμά με
EvilEyes Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Τα κινητά είναι unbranded,ε?Αν κάποιος δεν το θέλει ή θέλει να κάνουμε σκατζα με s7 ενός μήνα, ας ενημερώσει...Κι άλλη φορά, σιγά μη το πολυσκεφτώ...παναθεμά με Φίλε μου, καλημέρα. Σε τέτοιες προσφορές πρώτα ρίχνεις την παραγγελία να την εξασφαλίσεις και μετά το σκέφτεσαι αν έπραξες σωστά 1
shamrock1404 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Φίλε μου, καλημέρα. Σε τέτοιες προσφορές πρώτα ρίχνεις την παραγγελία να την εξασφαλίσεις και μετά το σκέφτεσαι αν έπραξες σωστά Σε κάποιον τέτοιο φίλο ποντάρω..Καποιος θα τρώγεται εκεί έξω με την επιλογή του... 1
stelios18120 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Πρώτα εκτέλεση και μετά σκέφτεσαι αν το θέλεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα