majnun Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Είναι dual sim πάντως. Το πήρα και εγώ από τη wind εταιρικό και μια χαρά παίζει. Και η μπαταρία με nuggat είναι το ίδιο καλή 1
Red21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Οριστε επιβεβαιωθηκα οτι ειναι το dual sim!!! Δεν εισαγεται το μονοκαρτο απο την ελληνικη αντιπροσωπια (ουτε και απο καποια ευρωπαικη απο οτι το ψαξα λιγο αλλα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος).....οποτε δυσκολα θα ηταν κατι αλλο!!
telis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Γιατί γράφει "Σύντομα διαθέσιμο"; μηπως ξαναβγεί; 1
manosfp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Παιδιά λάβατε όλοι ενημέρωση αποστολής; Εδώ τίποτα.
vgiozo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Όσοι το έχετε, μπορείτε να ανεβάσετε καμιά φωτογραφία στο flickr, postimg ή οπουδήποτε αλλού, για να δούμε δείγματα εμείς οι υπόλοιποι; Ερχονται νέα μοντέλα και παλιότερες ακριβές συσκευές βγαίνουν σε προσφορά σιγά-σιγά, όσοι δεν χρειαζόμαστε το τελευταίο μοντέλο μπορεί να βρούμε κατι που μας κάνει
Red21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Εσεις που δε λαβατε ενημερωση αποστολης, λαβατε επιβεβαιωση παραγγελιας? Γιατι εγω την πρωτη φορα που παρηγγειλα δεν ελαβα - σαν να κολλησε το συστημα- και μετα ξαναπαρηγγειλα και ελαβα επιβεβαιωση. Επιβεβαιωτικο εμαιλ και sms κανονικοτατα ελαβα......
EvilEyes Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μόλις μου ήρθε μήνυμα από ACS για παραλαβή. Μένω επαρχία.
godjet Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Αν πάντως κάποιος το μετάνιωσε το αγοραζω άμεσα συν τον "κόπο" του..... Νομίζω ότι έτσι επιβραβεύεις πολιτικές του χτυπάμε τα πάντα και μετά τα παζαρεύουμε.. εντελώς φιλικά 1
panos7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Βλέπω ότι τα δύο κινητά είναι πολύ κοντά σε hardware αλλά και σε τιμή. Το μέγεθος οθόνης δεν με πειράζει να είναι 5.2 ή 6. Απλώς ήθελα μία σχετικά καλή κάμερα, καλή αυτονομία και να είναι dual active. Ευχαριστώ και πάλι! αν το θες για καμερα οπως βλεπεις απο διαφορα posts στο συγκεκριμενο νημα, το ξεχνας το honor 8 εχει σιγουρα καλυτερη καμερα, αλλα δεν νομιζω να ειναι dual active που ζητας... 1
Chrisl7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Εμένα ακόμη δεν έχει έρθει μύνημα για παραλαβή. Αν θέλει ο p1975 να το πάρει (δεν το έχω τόσο ανάγκη) ο μόνος κόπος που θα πληρώσεις είναι που θα έρθεις να το πάρεις από αθηνα 1
p1975 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ναι κανένα πρόβλημα. Μολις έρθει στείλε μήνυμα Ευχαριστώ πολύ!!! .
equi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μόλις ήρθε, τσέκαρα imei εδώ http://www.imei.info και όντως βγάζει ότι είναι το δίκαρτο.. Είναι για φίλο και δεν το έχω ανοίξει
panos7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μόλις ήρθε, τσέκαρα imei εδώ http://www.imei.info και όντως βγάζει ότι είναι το δίκαρτο.. Είναι για φίλο και δεν το έχω ανοίξει μα σε ολα τα δικαρτα αν δεν κανω λαθος γραφει 2 imei πανω στο κουτι...
manosfp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Πήρα τηλέφωνο, δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα "λόγω μεγάλης ζήτησης" αλλά ευτυχώς με διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται για κάτι προσωπικό που άλλοι παρέλαβαν ήδη ενώ παρήγγειλαν πολύ μετά από μένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα