Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι dual sim πάντως.

Το πήρα και εγώ από τη wind εταιρικό και μια χαρά παίζει.

Και η μπαταρία με nuggat είναι το ίδιο καλή

• Like 1
  • Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οριστε επιβεβαιωθηκα οτι ειναι το dual sim!!! :shock:  :-D

Δεν εισαγεται το μονοκαρτο απο την ελληνικη αντιπροσωπια (ουτε και απο καποια ευρωπαικη απο οτι το ψαξα λιγο αλλα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος).....οποτε δυσκολα θα ηταν κατι αλλο!!

Δημοσ.

Όσοι το έχετε, μπορείτε να ανεβάσετε καμιά φωτογραφία στο flickr, postimg ή οπουδήποτε αλλού, για να δούμε δείγματα εμείς οι υπόλοιποι;

Ερχονται νέα μοντέλα και παλιότερες ακριβές συσκευές βγαίνουν σε προσφορά σιγά-σιγά, όσοι δεν χρειαζόμαστε το τελευταίο μοντέλο μπορεί να βρούμε κατι που μας κάνει

Δημοσ.

Εσεις που δε λαβατε ενημερωση αποστολης, λαβατε επιβεβαιωση παραγγελιας?

Γιατι εγω την πρωτη φορα που παρηγγειλα δεν ελαβα - σαν να κολλησε το συστημα- και μετα ξαναπαρηγγειλα και ελαβα επιβεβαιωση.

Επιβεβαιωτικο εμαιλ και sms κανονικοτατα ελαβα......

Δημοσ.

Αν πάντως κάποιος το μετάνιωσε το αγοραζω άμεσα συν τον "κόπο" του.....

Νομίζω ότι έτσι επιβραβεύεις πολιτικές του χτυπάμε τα πάντα και μετά τα παζαρεύουμε.. εντελώς φιλικά

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω ότι τα δύο κινητά είναι πολύ κοντά σε hardware αλλά και σε τιμή. Το μέγεθος οθόνης δεν με πειράζει να είναι 5.2 ή 6. Απλώς ήθελα μία σχετικά καλή κάμερα, καλή αυτονομία και να είναι dual active. Ευχαριστώ και πάλι!

αν το θες για καμερα οπως βλεπεις απο διαφορα posts στο συγκεκριμενο νημα, το ξεχνας

το honor 8 εχει σιγουρα καλυτερη καμερα, αλλα δεν νομιζω να ειναι dual active που ζητας...

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα ακόμη δεν έχει έρθει μύνημα για παραλαβή. Αν θέλει ο p1975 να το πάρει (δεν το έχω τόσο ανάγκη) ο μόνος κόπος που θα πληρώσεις είναι που θα έρθεις να το πάρεις από αθηνα

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις ήρθε, τσέκαρα imei εδώ http://www.imei.info και όντως βγάζει ότι είναι το δίκαρτο.. Είναι για φίλο και δεν το έχω ανοίξει

μα σε ολα τα δικαρτα αν δεν κανω λαθος γραφει 2 imei πανω στο κουτι...

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο, δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα "λόγω μεγάλης ζήτησης" αλλά ευτυχώς με διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται για κάτι προσωπικό που άλλοι παρέλαβαν ήδη ενώ παρήγγειλαν πολύ μετά από μένα...  :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...