Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα κλικ πριν τη παραγγελία.. έχει FM Radio.. ?

Αν το έχει κάποιος ας μας πεί...

Και αν το πείρε καποιος έχει τίποτα ατοκες με κάρτα?

Ευχαριστώ

Κανονικά και με το νόμο FM Radio...

Πάντως στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου δεν αναφέρει για dual sim. Ενώ στο P8 Lite DS, το αναφέρει ότι είναι dual sim.

• Moderators
Δημοσ.

Ναυαρχιδα παντως χωρις 4Κ βιντεο, οκ 2015, ξεπερασμενο σε αυτο τον τομεα τουλαχιστον. Οποτε δεν θα ενημερωσω  φιλο που ψαχνει 6'' αυτες τις μερες μιας και θελει 4Κ βιντεο οπωσδήποτε.

Κοιταξτε και ολα τα σχολια του Μαρτιου στο gmsarena οτι με το νεο update (nougat) η μπαταρια δεν τα παει καθολου καλα, ουτε μερα λενε.

Δημοσ.

Αν και ειπώθηκε ήδη... Προσοχή στην κάμερα: έχει μακράν τη χειρότερη ποιότητα βίντεο από όλα τα flagship και midrange κινητά του 2016. Κινητά των 150€ τραβάνε καλύτερα βίντεο. Στις φώτο τα πάει λίγο καλύτερα αλλά και πάλι υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Αυτό σε κάποιους με Samsung και LG που ίσως σκέφτονται να μεταπηδήσουν, θα φάνε τρελή ήττα από την κάμερα.

Δημοσ.

Κοιταξτε και ολα τα σχολια του Μαρτιου στο gmsarena οτι με το νεο update (nοugat) η μπαταρια δεν τα παει καθολου καλα, ουτε μερα λενε.

Δεν τα κοίταξα τα σχόλια, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σε σχέση με την MM, είναι ίδια διάρκεια μπαταρίας και ρολάρει καλύτερα το τηλέφωνο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν τα κοίταξα τα σχόλια, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σε σχέση με την MM, είναι ίδια διάρκεια μπαταρίας και ρολάρει καλύτερα το τηλέφωνο.

3 στα 3 , δεν αλλαξα σελιδα...

• Anonymous
  • 6sE5
  • 04 Mar 2017

Same for me. After update battery is draining fast not even last 8 hours...

• di96
  • KZ8W
  • 04 Mar 2017

please dont update to nougat.... it sometime lag when I play game... and battery drain so fast.. help mee

• toker30
  • 3Y10
  • 03 Mar 2017

After the 7.0 update, my battery is draining like crazy...normally I charge in morning and battery lasts the whole day. After 7.0 update. I need to charge in mornings and night as well. Seems like it was not worth it to update, i don' like the E...

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω για τα σχόλια στο gsmarena, αλλά εγώ αναφέρω αυτό που βλέπω εγώ έχοντας κάνει το update τουλάχιστον 1 μήνα τώρα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ουτε εγω αντιλεγω. Απλα στα εβαλα για να τα δεις.

H εμπειρια του ενος δεν αναιρει των αλλων ουτε αντιστροφα, πολλα πραγματα στο σεταπ μπορει να οδηγησουν σε διαφορετικα αποτελεσματα και συμπεριφορες.  Καλο ειναι να διαβασετε πολλες αποψεις και εμπειριες για να σχηματιστει εικονα. Και επειδη και εγω το επαθα με την huawei και την αναβαθμιση του p8lite που εχω, το να φτιαχνει 1 πραγμα και να χαλανε 5 πραγματα  με την 6.0 και ξαναγυρισα στην 5 και το τηλεφωνακι εγινε παλι μαγκας οπως ηταν, το επισημαινω.

Δημοσ.

Στο θεμα της συσκευης παντως στο γνωστο γειτονικο φορουμ.....υπαρχουν παρα πολλα μυνηματα που λενε οτι η μπαταρια με Nugat ειναι ελαφρως καλυτερη απο πριν ενω και γενικα οι περισσοτεροι λενε οτι το τηλεφωνο παει καλυτερα overall με android 7!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

ωχ.....Δε προλαβα να παίξω λίγο με το s7 και με βλέπω να επιστρέφω στην Huawei...Θα απογοητευτεί η αφεντια μου από τη κάμερα, αλλά στα λοιπά δεν νομίζω να έχω θέμα....

ψήνομαι για το s7! :-)

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι ειναι με μια sim.

το αναφερει και στα χαρακτηριστικα του στο site.

δεν αναφερει πουθενα για δυο sim

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...