David20 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες τα καταφερα και ανοιξε....Χωρις καποιες εξτρα διαδικασιες..Με εσπασε τα νευρα ομως.
tredicesima Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Απλώς υπενθυμίζω ότι η microsoft πλέον παρέχει δυνατότητα web πρόσβασης στο skype κάτι το οποίο καθιστά τη χρήση της εφαρμογής obsolete. Ούτε updates ούτε τίποτα. https://web.skype.com/el Πολύ ενδιαφέρον αυτό, ούτε εγώ το γνώριζα και λειτούργησε μια χαρά. Να σαι καλά solution1! Φυσικά πρέπει να φτιάξει και κανονικά, δε θα επαναπαυθώ στη λύση αυτή.
KostasBL80 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Καλησπερα σε ολους .. εχω το ιδιο προβλημα με το συγκεκριμενο αρχειο .(dll) Αλλα εμενα το κανει με το teamSpeak 3 δεν το ανοιγει λογου το οτι δεν βρισκει το αρχειο αυτο. Ειδα καποια σχολεια παρπανω .εκανα καποιες ενεργειες ,κατεβασα το cc2107 .Εκανα απεγκατασταση ξανα εγκατασταση ,αλλα τιποτα .παλι μου πεταει το ιδιο εικονιδιο .οτι λυπει το αρχειο dll .Για windows 7 . Εχετε κατι να μου προτηνετε . Α,και παρεπιπτοντος πριν 2 μερες εκανα φορματ .Για να πεις οτι δεν ηταν καθαρος ο υπολογιστης ,,. Σας ευχαριστω εκ των προτερων .. Δεν βγαζω ακρη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα