Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντιμετωπιζω ενα προβλημμα με το skype το προβλημμα αυτο εγινε μολις εκανα την ενημερωση του ..μου βγαζει το εξης μηνυμα .....Η εκκίνηση αυτού του προγράμματος δεν ήταν δυνατή, επειδή το στοιχείο api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll λείπει από τον υπολογιστή σας. Η επανάληψη εγκατάστασης της εφαρμογής ίσως διορθώσει το πρόβλημα.
σας επισυναπτω και φωτογραφια

το εχω κανει unistall το ξανακατεβασα απο την σελιδα του skype γινεται η εγκατασταση και οταν  παω να το ανοιξω μου βγαζει αυτο το μηνυμα σφαλματος καμια ιδεα κανεις ??

σας ευχαριστω εκ των προτερων

post-238316-0-06356700-1488797639_thumb.png

Δημοσ.

Δεν εισαι ο μοναδικος με αυτο το προβλημα.Καποιο bug ειναι γιατι το επαθε προχθες φιλος μου.

Ο φιλος εχει windows 7.Εκανε ολες τις ενημερωσεις που ειχε βγαλει, και μετα εστρωσε το skype.Δοκιμασε να κανεις ολα τα update που σου εχει βγαλει.

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση ..και εγω windows 7 εχω 64 bit τα εχω ολα ενημερωμενα εχω κανει τις ενημερωσεις και παλι τιποτα μου βγαζει το ιδιο προβλημμα ...αν κανω φορματ λες θα διορθωθει ??

Δημοσ.

Οχι μην μπεις σε διαδιακασια φορματ.Για αρχη κανε unistall το σκυπε και περνα την εκδοση skype-7-16-0-102.

δεν θα ανοίξει με την συγκεκριμένη,θα ζητήσει αναβάθμιση στην 7.33

χτες ανοιξα θέμα για την ποιότητα ήχου/εικονας απο την 7.16 και μετά

Δημοσ.

Αν θυμαμαι στις επιλογες-ρυθμισεις για προχωρημενους, καπου εχει να επενεργοποιησεις τις αυτοματες ενημερωσεις.

Δημοσ.

Αν θυμαμαι στις επιλογες-ρυθμισεις για προχωρημενους, καπου εχει να επενεργοποιησεις τις αυτοματες ενημερωσεις.

άλλο λεω.

αν περάσει την 7.16 και παει να συνδεθεί θα ζητήσει αναβάθμιση στην τελευταια εκδοση αλλιως δεν ανοιγει.

χτες το εκανα το εχω ποστάρει στο θέμα μου κιολας.

Αν περάσεις την 7.33 και απο πάνω την 7.16 δουλευει κανονικά αν κανεις αυτόματη εισοδο κάθε φορά.

Αν χρειαστεί να κάνεις αποσύνδεση και να ξανα-βάλεις τα στοιχεια σου μετα θα ζητήσει αναβάθμιση στην τελευταια έκδοση.

Τις αυτόματες ενημερώσεις μπορείς να τις κλείσεις κανονικά ναι,αλλού υπάρχει το πρόβλημα.

Δημοσ.

ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας το εκανα unistall τιποτα εκανα ολα τα update των windows τιποτα εβαλα και παλιοτερη εκδοση του skype ξανα τιποτα μου βγαζει παλι το ιδιο σφαλμα ..εχω ενα φιλο που εχει windows 10 εκεινος δεν εχει κανενα προβλημμα λετε το skype που εκαναν ενημερωση να μην εβγαλαν υποστηριξη για windows 7 και να εισαι υποχρεωμενος να βαλεις τα 10αρια ??

Δημοσ.

ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας το εκανα unistall τιποτα εκανα ολα τα update των windows τιποτα εβαλα και παλιοτερη εκδοση του skype ξανα τιποτα μου βγαζει παλι το ιδιο σφαλμα ..εχω ενα φιλο που εχει windows 10 εκεινος δεν εχει κανενα προβλημμα λετε το skype που εκαναν ενημερωση να μην εβγαλαν υποστηριξη για windows 7 και να εισαι υποχρεωμενος να βαλεις τα 10αρια ??

οχι,μια χαρά τρέχω σε 7αρια το skype.

μπες εδώ

http://stackoverflow.com/questions/33265663/api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0-dll-is-missing-when-opening-microsoft-office-file

και κατέβασε το αντίστοιχο VCC για την εκδοση (64/32) windows που έχεις.

Δημοσ.

ναι φιλος αυτο ηταν τελικα λυθηκε κατεβασα για windows  64 bit που μου ειπες   και εγινε λυθηκε το προβλημμα. αλλα περιεργο πως εγινε αυτο και εφυγε αυτη η βιβλιοθηκη εγω δεν πειραξα τιποτα ετσι στα ξαφνικα μολις πατησα να γινει αναβαθμιση  τις προαλλες μου πεταξε αυτο το σφαλμα που ειπα παραπανω και δεν εμπαινε  καθολου ..τελος καλα ολα καλα ..

σας ευχαριστω ολους και παλι

Δημοσ.

Απλώς υπενθυμίζω ότι η microsoft πλέον παρέχει δυνατότητα web πρόσβασης στο skype κάτι το οποίο καθιστά τη χρήση της εφαρμογής obsolete. Ούτε updates ούτε τίποτα.

https://web.skype.com/el

• Like 1
Δημοσ.

αντιμετωπιζω ενα προβλημμα με το skype το προβλημμα αυτο εγινε μολις εκανα την ενημερωση του ..μου βγαζει το εξης μηνυμα .....Η εκκίνηση αυτού του προγράμματος δεν ήταν δυνατή, επειδή το στοιχείο api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll λείπει από τον υπολογιστή σας. Η επανάληψη εγκατάστασης της εφαρμογής ίσως διορθώσει το πρόβλημα.

σας επισυναπτω και φωτογραφια

το εχω κανει unistall το ξανακατεβασα απο την σελιδα του skype γινεται η εγκατασταση και οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει αυτο το μηνυμα σφαλματος καμια ιδεα κανεις ??

σας ευχαριστω εκ των προτερων

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και εγώ με 8αρια windows. Απο χθες. Και σήμερα κι άλλος που το συζήτησα έχει το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και εγώ με 8αρια windows. Απο χθες. Και σήμερα κι άλλος που το συζήτησα έχει το ίδιο πρόβλημα.

Κι εγω τα ιδια εδω και λιγη ωρα..Παλευω και δεν ανοιγει καθολου..του δινω τα σωστα στοιχεια μου και δεν ανοιγει .

Δημοσ.

https://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0-dll-error-when-updating-to-Skype-7/td-p/4611539
Λοιπον αν τυχον δοκιμασατε ηδη τα παραπανω και δεν σας καθονται -been there done all that-
η μονη μετα πιθανη σωτηρια ειναι: System Restore/Επαναφορα Συστηματος σε μια ημερομηνια
και εκδοση του Skype πριν το προβλημα της 7.33 -και βεβαιως εμποδιστε upgrade/αναβαθμιση
:shifty:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...