Dinoel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, εδώ και δέκα χρόνια περίπου(δεν θυμάμαι πόσα έχω χάσει την μπάλα) έχω τα Logitech Z Cinema. Τα αγάπησα από την πρώτη στιγμή . Άρχισε το δεξί ηχείο να τρίζει οπότε ήρθε η ώρα να τα αλλάξω. Έχετε να προτείνεται τίποτα? Γιατί γενικά με τον ήχο δεν το έχω και πολύ. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Apocalyptica Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 τα Logitech Z333 τα εχω εγω πολυ καλα και εχουν βγει και τα Z533 που ειναι πιο καινουργιο μοντελο νομιζω. 1
Alexlooker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 m-audio studiophile av 40 123 euro (ναι ειναι ακριβα) εγω τα εχω 1.5 χρονια, εχω και ηχεια βασης Tannoy kai Focal και εχω κανει συγκριση (αν σε ενδιαφερει αυτο που λεμε ποιοτητα στον ηχο) αν δεν τα βρεις, μην αγορασεις το καινουργιο μοντελο AV-42 ειναι χειροτερο απο το παλιο. 1
Dinoel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ πολύ και τους 2. Apocalyptica είναι μικρά σε wat τα 333 και τα 533 θα ήθελα κάτι ποιο ποιοτικό. Ευχαριστώ πάντως Alexlooker θα τα κοιτάξω δεν τα γνωρίζω να σε καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα