Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει με την επιλογη της μητρικης μου; εχω εναν I7-7700κ  μια BQDP3 μαζι με Hyper x 16Gb στα 2133mhz!
Ειμαι αναμεσα σε

Link.png Site: MSIZ270 SLI PLUS

Link.png Site: AsrockZ270 Extreme4
Link.png Site: AsusPrime Z270-A

Εννοειται πως καθε γνωμη ειναι δεκτη! 

Δημοσ.

Και εγω εκει εκλεινα να πω την αληθεια απο την αρχη αλλα βλεπω παντου οτι η Asrock extreme4 εχει παντου τις καλυτερες κριτικες (οχι πως η Asus εχει κακιες) Newegg/amazon/pc mag/Toms παντου...

• Like 1
Δημοσ.

Όποια σου αρέσει αγόρασε μεταξύ asus- asrcok ...Αμφότερες είναι αξιόπιστες. Δεν θα καταλάβεις διαφορά έτσι κι αλλιώς. Απλά προσωπικά θα επέλεγα (όπως επιλέγω ήδη έτσι κι αλλιώς και για το δικό μου σύστημα) την asus.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να πω και εγω την αποψη μου μιας και την εχω κιολας.MSI Z270 GAMING CARBON PRO εδω και 4 μηνες παρα μα παρα πολυ σταθερη ομορφη με πολυ ευχρηστο και συμπαγες Bios και απο Overclocking οτι καλυτερο εχω δοκιμασει εως σημερα(ισως να επεσα και σε καλο κοματι 7700Κ) 4.8Ghz-1.235V χωρις καμια υποχωρηση στο AVX και χαλαρα 5.0Ghz-1.300V με -2 AVX παραπανω δεν την εχω δοκιμασει και ολα αυτα με Maximum θερμοκρασιες 33 Βαθμους στο Chipset και 71 στους πυρηνες (Μια ωρα Prime95)με Cryorig R1 Ultimate.Επιπλεον η μονη που διαθετει σε αυτα τα χρηματα ψυξη για τον κατω m2 και μεταλικα πλαισια τοσο στις Pci οσο και στα Memory Dimm.Ελπιζω να βοηθησα η επιλογη δικη σου φιλε μου.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με δύο μητρικές που έχω επιλέξει 

Αν είναι εύκολο να με βοηθήσετε 

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με δύο μητρικές που έχω επιλέξει 

Αν είναι εύκολο να με βοηθήσετε 

και η ερωτηση που ειναι?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...