Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδες!!

εχω cfw me sx os

βαζω να παιξω το mario kart 8 και καποια αλλα καινουρια παθ=ιχνιδια και μου ζηταει system update

μεσα στο sx εχω και γραφει sx os 2.8 beta

στο system settings/system του switch λεει 6.1.0

τι πρεπει να κανω??

help! ευχαριστω!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, postfire είπε

καλησπερα παιδες!!

εχω cfw me sx os

βαζω να παιξω το mario kart 8 και καποια αλλα καινουρια παθ=ιχνιδια και μου ζηταει system update

μεσα στο sx εχω και γραφει sx os 2.8 beta

στο system settings/system του switch λεει 6.1.0

τι πρεπει να κανω??

help! ευχαριστω!

Ψάξε για οδηγό στο yt να βάλεις emunand  sto ν.8.01 η κάνε απεγκατασταση το Μάριο καρτ και ξαναβάλω χωρίς τα update θα παίξει μια χαρά.

Προσωπική μου άποψη μην κάνεις system update δημιούργησε emunand

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sils είπε

Ψάξε για οδηγό στο yt να βάλεις emunand  sto ν.8.01 η κάνε απεγκατασταση το Μάριο καρτ και ξαναβάλω χωρίς τα update θα παίξει μια χαρά.

Προσωπική μου άποψη μην κάνεις system update δημιούργησε emunand

ειν αι η μονη λυση το emunand? δλδ αυτο λειπει?

ευχαριστω!

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kxrist2 είπε

έχω καμία ελπίδα με .... possibly patched serial ????

Το possible δεν ειναι 100% patched

Αρα αξιζει να δοκιμασεις

Ας μας πουν κι άλλοι, αν υπάρχουν συνέπειες στην περίπτωση που το δοκιμάσεις και ειναι patched

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει ως τώρα (full proof μέθοδος team os) αν πάρεις 0x0000 σημαίνει ότι είσαι πατσαρισμένος οπότε σταματάς, χωρίς κίνδυνο. ισχύει ?

Επεξ/σία από kxrist2
Δημοσ.

Ριχνεις ενα payload στην αρχη και βλέπεις αν κάνει κάτι. πχ Hekate.

Αν μπουτάρει καλώς εισαι unpatched αν δεν μπουτάρει δυστυχώς ατύχησες.

Δεν επηρεάζει καθόλου το switch.

Δημοσ.

ακόμη πιο εύκολα δηλαδή, θα δοκιμάσω με hekate πρώτα μπας και πάρω και backup. Το μηχάνημα μπήκε μια φορά σε wifi όπου πήρε και την έκδοση 5.1.1 από κει κ έπειτα θα είναι σε flight mode μέχρι να γίνει η δοκιμή. Τα λοιπά περί online και eshop δεν ενδιαφέρουν.

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι καινουργιος με Nintendo switch αλλα πολυ λατρεις του jailbreak σε συσκευες το θεμα ειναι οτι δεν εχω καμια ιδεα το πως να κανω jailbreak to Switch και αν γινεται φυσικα οποιος μπορει ας με βοηθησει ευχαριστω πολυ εχω XAJ10049984261 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Erotokritos_94 είπε

Καλησπερα ειμαι καινουργιος με Nintendo switch αλλα πολυ λατρεις του jailbreak σε συσκευες το θεμα ειναι οτι δεν εχω καμια ιδεα το πως να κανω jailbreak to Switch και αν γινεται φυσικα οποιος μπορει ας με βοηθησει ευχαριστω πολυ εχω XAJ10049984261 

Sorry που το μαθαίνεις απο εμένα αλλά η συσκευή σου είναι patched. Αυτό σημαίνει οτι δεν εχει βρεθεί ακόμη τρόπος να χακαριστει.

Πηγη: https://gbatemp.net/threads/switch-informations-by-serial-number-read-the-first-post-before-asking-questions.481215/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...