Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, postfire είπε

εχεις τεσακαρει αν ειναι patched ή οχι βαση serial?

Αν εννοείς εμένα ,μόλις το έκανα και είναι XAJ4006xxx και απο ότι είδα σε ένα site είναι patched , τι σημαίνει? δεν γίνεται ?

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stroumfita2 είπε

Αν εννοείς εμένα ,μόλις το έκανα και είναι XAJ4006xxx και απο ότι είδα σε ένα site είναι patched , τι σημαίνει? δεν γίνεται ?

Μέχρι 4004 γίνεται...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kioukiou800 είπε

Μέχρι 4004 γίνεται...

Δεν είμαι από τους τυχερούς δηλαδή , να κάνω update δεν παίζει αυτό το μοντέλο να πάρει κάτι?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stroumfita2 είπε

Δεν είμαι από τους τυχερούς δηλαδή , να κάνω update δεν παίζει αυτό το μοντέλο να πάρει κάτι?

Δύσκολα για την ώρα !

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Jimys2008 είπε

To sx os 2.5.3 δεν κανει boot με OFW 7.0 .

Νομιζα οτι το ειχανε φτιαξει.....

Στην ανακοίνωση λέει πως δεν θα το δώσουν άμεσα...

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα, 

μηπως εχει ασχοληθει κανεις με τον yuzu emulator ??
Θα χρειαζομουν κανα 2 tips γιατι εχω σκασει απο το κακο μου !!😜

• Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, syma said:

Καλησπερα, 

μηπως εχει ασχοληθει κανεις με τον yuzu emulator ??
Θα χρειαζομουν κανα 2 tips γιατι εχω σκασει απο το κακο μου !!😜

Δεν είναι ακόμα σε φάση να παίξεις.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Δεν είναι ακόμα σε φάση να παίξεις.

ξερω οτι θελει δυνατο  pc προς το παρον, αλλα θελω να τον δοκιμασω.
Εχεις ασχοληθει?

• Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, syma said:

Εχεις ασχοληθει?

Δεν είναι εκμεταλλεύσιμο ακόμη και πιθανότατα δε θα γίνει στη διάρκεια ζωής της κονσόλας. Δες το compatibility list.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, syma είπε

Εχεις ασχοληθει?

Έχω ασχοληθεί εκτενώς αλλά θέλει δουλειά ακόμα. Τρέχω odyssey άνετα αλλά χρειάζονται shaders όπως στο cemu. Αναβαθμίζετε κάθε μερα η canary. 

Δημοσ.

Επειδή προχώρησα στην αναβάθμιση της 7 αν θέλω να βάλω firmware  για παιχνίδια απτό ίντερνετ κατεβασμένα γίνεται αν βρω κάποιον να μ το κάνει;; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Επειδή προχώρησα στην αναβάθμιση της 7 αν θέλω να βάλω firmware  για παιχνίδια απτό ίντερνετ κατεβασμένα γίνεται αν βρω κάποιον να μ το κάνει;; 

Καταρχήν πρέπει να δεις αν το μοντέλο που έχεις μπορεί να πάρει χακ.Αν μπορεί, εφόσον αναβαθμισες στο 7, θα περιμένεις μέχρι τα υπάρχοντα cfws να αρχίσουν να υποστηρίζουν το 7.Απο ότι έχει πάρει το μάτι μου έχει ήδη σπάσει το 7 από την ομάδα του  atmosphere αλλά για πλήρη υποστήριξη κατά το τέλος του μήνα.Τ τα όλη αυτή τη διαδικασία μπορείς να την κάνεις και μόνο σουτ Δεν είναι κάτι δύσκολο πλιν το να φτιάξεις jig.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kajwbtfe είπε

Καταρχήν πρέπει να δεις αν το μοντέλο που έχεις μπορεί να πάρει χακ.Αν μπορεί, εφόσον αναβαθμισες στο 7, θα περιμένεις μέχρι τα υπάρχοντα cfws να αρχίσουν να υποστηρίζουν το 7.Απο ότι έχει πάρει το μάτι μου έχει ήδη σπάσει το 7 από την ομάδα του  atmosphere αλλά για πλήρη υποστήριξη κατά το τέλος του μήνα.Τ τα όλη αυτή τη διαδικασία μπορείς να την κάνεις και μόνο σουτ Δεν είναι κάτι δύσκολο πλιν το να φτιάξεις jig.

Στο psp το είχα κάνει κάποια στιγμή. Νομίζω ότι έχω κονσόλα που χακαρετε  απλά είδα ότι θέλει να παραγγείλεις  κάποιο εξάρτημα κ γενικά το ψιλό φοβάμαι  κ δεν μπήκα στη διαδικασία για μόνος μ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...