Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ιδανικό είναι να κάνεις στο 4.1 , να κάνεις backup nand κτλ και να κάνεις update με το choidujour. Αυτό γίνεται ώστε να μη κάψεις efuses και ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑ θελήσεις να κάνεις downgrade αλλα είναι γενικά μεγάλη διαδικασία.

Αν δε σε νοιάζει αυτό και τα παραπάνω σου φαίνονται βουνό, τότε μπορείς να κάνεις update στην 6.2 και μετά το hack.

• Like 1
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

klainmaingr ευχαριστω για την απαντηση. Αυτη τη στιγμη κανω backup nand στη 4.1.

μπορω να μεινω σε αυτη την εκδοση ή θα εχω θεμα με τα παιχνιδια;

Υπαρχει καποιος λογος να κανω αργοτερα downgrade.

Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Είμαι σε 6.2 με κονσόλα που που μπορεί να φλασαριστει!κατά την γνώμη σας ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνω είναι να πάρω ένα χecuter sx pro και να κάνω τη δουλειά μου?έχει κάποιο πλεονέκτημα?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

Είμαι σε 6.2 με κονσόλα που που μπορεί να φλασαριστει!κατά την γνώμη σας ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνω είναι να πάρω ένα χecuter sx pro και να κάνω τη δουλειά μου?έχει κάποιο πλεονέκτημα?

Ειναι τρομερα ευκολο,απλα!

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

Αν έχεις κινητό με otg δυνατότητες τοτε δεν χρειάζεται να πάρεις το pro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, metallica 13 είπε

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!μια ακόμη!Το r4 που βλέπω και Είναι σαν το xecuter Αλλά είναι πιο φτηνό έχει κάποια διαφορά?

Το r4 είναι για 3DS, κάνε οτι λεει και ο jon_pallis είναι γελοία η διαδικασία με κινητό ένα otg καλώδιο θες.

Επεξ/σία από Nostradamus1980
Δημοσ.
21 ώρες πριν, magicstar είπε

klainmaingr ευχαριστω για την απαντηση. Αυτη τη στιγμη κανω backup nand στη 4.1.

μπορω να μεινω σε αυτη την εκδοση ή θα εχω θεμα με τα παιχνιδια;

Υπαρχει καποιος λογος να κανω αργοτερα downgrade.

Ευχαριστω :)

Θα έλεγα να πας σε 6.2 να τελειώνεις. Έτσι θα είσαι καλλυμένος με όλη την βιβλιοθήκη μέχρι τώρα και άάάμα τα καινούρια παιχνίδια ζητάνε παραπάνω, το βλέπεις. Γενικά αυτή που παίζει τα πάντα μέχρι τώρα είναι 5.1 αν δε κάνω λάθος. Οπότε πάνε 6.2 και θα είσαι οκ για αρκετό καιρό. Ξαναλέω με το choidujour. Έχω γράψει τη διαδικασία μερικές σελίδες πίσω.

Δημοσ.

Λοιπον εκανα τα εξης:

1. Backup NAND στη 4.1
2. CFW Atmosphere και αναβαθμιση μεσω Choidujour σε 6.2
3. AutoBoot και AutoRCM.

Μεχρι στιγμης παιζω Mario Party, Zelda και Overcooked χωρις θεμα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και ολα οσα διαβαζω σε αυτο το topic μου φαινονται Κινεζικα στην καλυτερη περιπτωση... Εαν υπαρχει καποιος παιχτης απο Σερρες/Θεσσαλονικη που εχει την καλη διαθεση να μου χακαρει το εργαλειο και να μου εξηγησει 1-2 πραγματακια κατ'ιδιαν... Θα του ειμαι ευγνωμων! Εχω ρουταρει android συσκευες... Εχω ασχοληθει πριν πολλα χρονια με iPhone JB... Ομως για εναν περιεργο λογο δεν μπορω να καταλαβω πολλα πραγματα πανω στο Switch... Σε φαση δηλαδη που ο φιλος ακριβως απο πανω μεσα σε ενα post εμπεριεχει λεξεις οπως NAND/CFW Atmosphere/Choidujour/AutoRCM........και λεω WTF??? 😳

Καλημερα!!!

Επεξ/σία από Narcos
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Narcos είπε

Μιας και ολα οσα διαβαζω σε αυτο το topic μου φαινονται Κινεζικα στην καλυτερη περιπτωση... Εαν υπαρχει καποιος παιχτης απο Σερρες/Θεσσαλονικη που εχει την καλη διαθεση να μου χακαρει το εργαλειο και να μου εξηγησει 1-2 πραγματακια κατ'ιδιαν... Θα του ειμαι ευγνωμων! Εχω ρουταρει android συσκευες... Εχω ασχοληθει πριν πολλα χρονια με iPhone JB... Ομως για εναν περιεργο λογο δεν μπορω να καταλαβω πολλα πραγματα πανω στο Switch... Σε φαση δηλαδη που ο φιλος ακριβως απο πανω μεσα σε ενα post εμπεριεχει λεξεις οπως NAND/CFW Atmosphere/Choidujour/AutoRCM........και λεω WTF??? 😳

Καλημερα!!!

Καταλαβαίνω οτι οι πληροφορίες δείχνουν διάχυτες παντού και σε μπερδεύει. Η καλύτερη περίπτωση είναι να δεις ενα video στο youtube. 

Πριν απ όλα πρέπει να αποφασίσεις αν θα πληρώσεις για το CFW (custom firmware - ας πούμε το λειτουργικό) ή αν δεν θα πληρώσεις.

Αν πεις ότι δίνεις 25$ για αυτό το λόγο ψαχνεις video για SX OS αν οχι Atmosphere

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!Αύριο έρχεται το sx pro!Έχω διαβάσει αυτές τις μέρες και Έχω καταλήξει στα εξής βήματα!Η κονσόλα είναι σε 6.2!

Πρώτα να κάνω ένα dump nand έτσι ώστε να Έχω ένα καθαρό nand!

Μετά η xecuter προτείνει να κάνω ένα emunand και μετά να συνεχίσω! 

Οι απορίες είναι οι εξής!κατά την διάρκεια αυτών των διαδικασιών υπάρχει κίνδυνος κολλήματος η brickαρισματος?Υπάρχει θέμα που είμαι σε 6.2 να κάνω dump nand?το emunand χρειάζεται?γιατί είδα παιδιά από πάνω να λένε ότι δεν το κάνουν!

Δημοσ.
Στις 6/1/2019 στις 1:43 ΜΜ, metallica 13 είπε

Καλημέρα παιδιά!Αύριο έρχεται το sx pro!Έχω διαβάσει αυτές τις μέρες και Έχω καταλήξει στα εξής βήματα!Η κονσόλα είναι σε 6.2!

Πρώτα να κάνω ένα dump nand έτσι ώστε να Έχω ένα καθαρό nand!

Μετά η xecuter προτείνει να κάνω ένα emunand και μετά να συνεχίσω! 

Οι απορίες είναι οι εξής!κατά την διάρκεια αυτών των διαδικασιών υπάρχει κίνδυνος κολλήματος η brickαρισματος?Υπάρχει θέμα που είμαι σε 6.2 να κάνω dump nand?το emunand χρειάζεται?γιατί είδα παιδιά από πάνω να λένε ότι δεν το κάνουν!

1 ) Κάνεις μια nand back up απο τα options του SX OS "Απαραίτητο". Δεν εχει σημασία που εισαι σε 6.2fw αρκεί να κατεβασεις το τελευταίο SX OS (boot.dat), "προτείνω την beta 2.5.1.

2) Μιάς και έχεις μια καθαρή nand, εάν θέλεις κάνεις και μια emunand για την οποία εχεις 3 επιλογές (αρχικά προτείνω μια γρήγορη class10 U3 κάρτα sd με128gb και πάνω, ειδικά για χρήση με emunand!). Oσον αφορά ποια emunand απο τις 3 επιλογές, προτείνω την επιλογή με repartition της SD και χρηση idden partition για emunand, το ιδιο προτείνουν και οι Team xecuter  για να μην μπερδεψεις τα μπουτια σου. Προσωπικά δεν εχω emunand γιατί βαριέμαι να ξαναπερνάω ολα τα apps απο την αρχή (H sysnand δεν μοιράζεται τα εγκατεστημενα αρχεια με την hidden partition emunand!), εσύ που δεν εχεις τίποτα ακόμα, είναι ενα extra layer προστασίας απο τυχών *** που μπορεί να γίνει στη sysnand!   

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/1/2019 στις 9:28 ΠΜ, nekrik είπε

2) Μιάς και έχεις μια καθαρή nand, εάν θέλεις κάνεις και μια emunand για την οποία εχεις 3 επιλογές (αρχικά προτείνω μια γρήγορη class10 U3 κάρτα sd με128gb και πάνω, ειδικά για χρήση με emunand!). Oσον αφορά ποια emunand απο τις 3 επιλογές, προτείνω την επιλογή με repartition της SD και χρηση idden partition για emunand, το ιδιο προτείνουν και οι Team xecuter  για να μην μπερδεψεις τα μπουτια σου. Προσωπικά δεν εχω emunand γιατί βαριέμαι να ξαναπερνάω ολα τα apps απο την αρχή (H sysnand δεν μοιράζεται τα εγκατεστημενα αρχεια με την hidden partition emunand!), εσύ που δεν εχεις τίποτα ακόμα, είναι ενα extra layer προστασίας απο τυχών *** που μπορεί να γίνει στη sysnand!   

Για ενα λεπτο εγω οταν ημουν στο sx os 2.1 εκανα την emunand μεσα στην μνημη της κονσολας τωρα γινεται και στην καρτα sd?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sils είπε

Για ενα λεπτο εγω οταν ημουν στο sx os 2.1 εκανα την emunand μεσα στην μνημη της κονσολας τωρα γινεται και στην καρτα sd?

Ναι γίνεται στην καρτα sd και ως αρχείο (κάτι σαν virtual partition) και ως κανονικό "hidden" partition στην sd με το SX OS να σου κάνει repartition και reformat την SD αυτόματα. Ο νεος τρόπος ειναι διαθέσιμος απο την έκδοση 2.4.x beta και μετά ,αν θυμαμαι σωστά.   

Επεξ/σία από nekrik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...