Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, S2000Honda είπε

Στην nand μπορω να κανω install ενα παιχνιδι; 

Εννοείται ότι μπορείς να κάνεις εγκατάσταση και στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης .. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Thanks 1
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια ξερουμε αν ο Γερμανος εχει unpatched κονσολες; Θα παω βεβαια μεθαυριο και θα σας πω.

Επισης το OS X (το απλο) ειναι και αυτο επι πληρωμη; Εχω το R4S dongle αλλα θα ακολουθησω τη διαδικασια με το καλωδιο.

Για emuNAND ξερουμε αν παιζει με REinx ή atmosphere?

Ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, magicstar είπε

1) Παιδια ξερουμε αν ο Γερμανος εχει unpatched κονσολες; Θα παω βεβαια μεθαυριο και θα σας πω.

2) Επισης το OS X (το απλο) ειναι και αυτο επι πληρωμη; Εχω το R4S dongle αλλα θα ακολουθησω τη διαδικασια με το καλωδιο.

Ευχαριστω!

1) Στο Public Περιστεριου ειχαν περισσεψει μερικες...Γενικα να κοιτας αυτες με τα neon χειρηστηρια που εχουν αυτοκολλητο πως περιεχουν παιχνιδι. Ουσιαστικα ειναι τα παλια μοντελα, τους κολλανε αυτοκολλητο και τα ανοιγουν και βαζουν παιχνιδι μεσα (εξαιρείται το μοντελο με το αυτοκολλητο Fortnight)

2) Φυσικα απλα ειναι φτηνοτερο. Προσωπικα επελεξα OS SX σε συνδιασμο με Atmosphere NX για payload....

3) Δεν πειραματιζομαι με emunand, ειμαι προσεκτικος στις κινησεις μου :P

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kioukiou800 είπε

1) Στο Public Περιστεριου ειχαν περισσεψει μερικες...Γενικα να κοιτας αυτες με τα neon χειρηστηρια που εχουν αυτοκολλητο πως περιεχουν παιχνιδι. Ουσιαστικα ειναι τα παλια μοντελα, τους κολλανε αυτοκολλητο και τα ανοιγουν και βαζουν παιχνιδι μεσα (εξαιρείται το μοντελο με το αυτοκολλητο Fortnight)

2) Φυσικα απλα ειναι φτηνοτερο. Προσωπικα επελεξα OS SX σε συνδιασμο με Atmosphere NX για payload....

Εμενα εχει το αυτοκολλητο του Fortnight και ηταν μοντελο που εγινε jb. Το παιχνιδι ομως δεν το βρηκα μεσα. Τι δεν καταλαβα η δεν εκανα σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, S2000Honda είπε

Εμενα εχει το αυτοκολλητο του Fortnight και ηταν μοντελο που εγινε jb. Το παιχνιδι ομως δεν το βρηκα μεσα. Τι δεν καταλαβα η δεν εκανα σωστα?

Το παιχνίδι στο έδινε σε ψηφιακή μορφή να το κάνεις download από το eshop.. 

Μην επιχειρήσεις τώρα όμως να μπεις online που είσαι σε cfw firmware.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Το παιχνίδι στο έδινε σε ψηφιακή μορφή να το κάνεις download από το eshop.. 

Το fortnite είναι δωρεαν

Κάποιο skin θα εδινε

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kioukiou800 είπε

Και εμένα είχε το αυτοκόλλητο του Fortnight και έγινε κανονικά jb, χάρη στην βοήθεια του jon_pallis που τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nostradamus1980 είπε

Και εμένα είχε το αυτοκόλλητο του Fortnight και έγινε κανονικά jb, χάρη στην βοήθεια του jon_pallis που τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά

Χαρά μου να βοηθήσω όποιον το χρειάζεται

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις! Ελεγα να παρω την απλη εκδοση χωρις παιχνιδι με τα γκρι ή τα χρωματιστα χειριστηρια. Εχω καμια ελπιδα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι χρησιμοποιείτε για cartridge dumping ?

Κάποιος συγκεκριμένος οδηγός να ακολουθησω ?

Edit: Χρησιμοποιώ το waincartdumper αλλά αν υπάρχει κάτι που να τα γυρίζει απ ευθειας σε nsp θα βόλευε

Επεξ/σία από jon_pallis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, magicstar είπε

Ευχαριστω για τις απαντησεις! Ελεγα να παρω την απλη εκδοση χωρις παιχνιδι με τα γκρι ή τα χρωματιστα χειριστηρια. Εχω καμια ελπιδα;

Θα πρέπει να πηγαίνεις σε κάθε ένα από τα Σκρουτζομαγαζα που το έχουν σκέτο να ελέγχεις τον σειριακό ή το αγοράζεις με το παιχνίδι και το βάζεις για πούλημα να καλύψεις μέρος της χασούρας....

Οπως προείπα, τελευταια φορά που είδα Public Περιστεριου είχαν περισσέψει μερικά..Για Κωτσόβολο δεν ξέρω....

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kioukiou800 είπε

Θα πρέπει να πηγαίνεις σε κάθε ένα από τα Σκρουτζομαγαζα που το έχουν σκέτο να ελέγχεις τον σειριακό ή το αγοράζεις με το παιχνίδι και το βάζεις για πούλημα να καλύψεις μέρος της χασούρας....

Οπως προείπα, τελευταια φορά που είδα Public Περιστεριου είχαν περισσέψει μερικά..Για Κωτσόβολο δεν ξέρω....

μιντια συγγρου ημουν παραμονη πρωτοχρονιας και ειδα ενα παληκαρι να εχει σουιτς για την κορη του

του ειπα τι παιζει κοιταξαμε σειριακο και ηταν κομπλε

Δημοσ.

Λοιπον πηγα στον Γερμανο στο Κερατσινι και ειχε ενα τελευταιο nintendo switch μπλε κοκκινο. Λεω τη κατσαμε, σιγα μην ειναι unpatched. Κοιταω σειριακο και μαντεψτε: XAJ40043.... Το πηρα αγκαλια και εφυγα! Είχε και 10% επιστροφη με τη Eurobank και δωρο το Crash Bandicoot το οποιο θα πουλησω.

Μερικες ερωτησεις:

Ειναι στην εκδοση 4.1. Να κανω update στην 6.2 και μετα CFW; Να κανω πρωτα backup τη NAND και μετα update ή το αναποδο.

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...