Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα ανοιξε με αλλο τροπο, ξαναπερασα το αρχειο boot.dat απο την αρχη μαζι με την αδεια και πηρε με την πρωτη. Τελος καλο ολα καλα.

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, cupreti είπε

τελικα ανοιξε με αλλο τροπο, ξαναπερασα το αρχειο boot.dat απο την αρχη μαζι με την αδεια και πηρε με την πρωτη. Τελος καλο ολα καλα.

Δεν το έλυσες με αυτό τον τρόπο. Όταν μείνει από μπαταρία, φορτίζει εκπληκτικά αργά (μιλάω για hacked console). Το αφήνεις στο dock κανένα 3ωρο και μετά παίρνει με τη μία. Been there , Done that

Δημοσ.

Δεν επαιρνε φιλε μου , ξερω τι εννοεις, οταν σου εβγαζε μηνυμα μετα αφου φορτισε οτι το boot.dat εχει σφαλμα, https://team-xecuter.com/forums/threads/154114-I-can-t-get-past-Boot-dat-screen! δηλαδη την εικονα που σου δειχνω στο λινκ που σου παραθετω καταλαβα οτι κατι παιζει με το αρχειο και ετσι δεν μπουταρει απο το dongle, αφου ξανα κατεβασα λοιπον ξανα το boot πηρε με την πρωτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά από ότι έψαξα λίγο όλα τα firmware παίρνουν hack αλλά πρέπει να έχουμε  μοντέλο κονσόλας  πριν τον Ιούνιο  του 2018  ή κάνω λάθος ?  Και ο καλύτερος τρόπος είναι με sx os ?

Αν και έχω wiiu και 3ds  ,  θα  ήθελα να  επενδύσω στο switch λόγου ότι παίρνει hack και είναι μια πολύ καλή φορητή κονσόλα..

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vagosvts7 είπε

Παιδιά από ότι έψαξα λίγο όλα τα firmware παίρνουν hack αλλά πρέπει να έχουμε  μοντέλο κονσόλας  πριν τον Ιούνιο  του 2018  ή κάνω λάθος ?  Και ο καλύτερος τρόπος είναι με sx os ?

Αν και έχω wiiu και 3ds  ,  θα  ήθελα να  επενδύσω στο switch λόγου ότι παίρνει hack και είναι μια πολύ καλή φορητή κονσόλα..

Ολα τα firmware δουλεύουν με το sxos και οντως υπάρχουν μηχανήματα που δεν "σπανε"

Δεν ξέρω ποια και καλυτερα να το ψαξεις πριν αγοράσεις

Δεν ξερω αν το sxos ειναι ο καλυτερος τρόπος αλλά σιγουρα (απο προσωπική εμπειρία) ειναι πολυ εύκολος. Βέβαια το χρησιμοποιώ μονο για τα backups μου κι οχι για emulators και homebrew. Για emulation κοκ να πει κάποιος που εχει ασχοληθει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να επιεβαιωσω οτι το pokemon lets go Eevee τρεχει νερακι στο sx..καλα λιωσιματα..

Επεξ/σία από cupra20vt
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 6/11/2018 στις 5:29 ΜΜ, vagosvts7 είπε

Και που να δεις ti χακ παιρνει το 3ds

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, sils είπε

Και που να δεις ti χακ παιρνει το 3ds

Χακαρισμένο  το έχω το 3ds .. Για την  ιστορία δεν άντεξα  , πείρα  switch και τρέχει  ReiNX !!

• Like 1
Δημοσ.

Γρηγορη ερωτηση...ποσο πιθανο ειναι το console ban απο Online αν πας για χακαρισμα.? Υπαρχει fool proof τροπος να το αποτρέψεις και (λεω εγω τωρα) αν καποια στιγμη αποφασισεις να πας μονο στο official firm ουτε γατα ουτε ζημια?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ison είπε

Γρηγορη ερωτηση...ποσο πιθανο ειναι το console ban απο Online αν πας για χακαρισμα.? Υπαρχει fool proof τροπος να το αποτρέψεις και (λεω εγω τωρα) αν καποια στιγμη αποφασισεις να πας μονο στο official firm ουτε γατα ουτε ζημια?

Η σύντομη απάντηση είναι οτι είναι βέβαιο όχι απλά πιθανό.

Η σύνθετη είναι ότι μπορείς να επιστρέψεις υπο ορους (restore nand) αλλά φοβάμαι οτι δεν είναι τίποτε 100% βέβαιο.

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι fool proof

Δημοσ.

Tα περισσότερα nand restore που εχω ακουσει δεν επαιξαν. Ισως θα πρεπει να μεινει η σδ που εχει γινει το μπακαπ απειραχτη και να μην μεταφερθουν τα αρχεια σε pc.

Κοινώς αν πας σε hack δεν υπάρχει επιστροφή.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλει φίλος να πάρει το Switch και να το Χακάρει.

Είδα ότι δε γίνεται πια σε όλες τις κονσόλες.

Τι πρέπει να προσέξει;

Ξέρουμε κάποιες που να γίνεται σίγουρα;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, tiniakos είπε

Καλησπέρα.

Θέλει φίλος να πάρει το Switch και να το Χακάρει.

Είδα ότι δε γίνεται πια σε όλες τις κονσόλες.

Τι πρέπει να προσέξει;

Ξέρουμε κάποιες που να γίνεται σίγουρα;

Οι κονσόλες πριν τον Ιούλιο του 18 όλες παίρνουν hack.. Από εκεί και πέρα δεν ξερω αν άλλαξε κάτι.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...