Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γινεται αυτο θα το παρεις στα χερια. 
Ψωνιστε και τιποτα κακο δεν κανει. Καλο το τζαμπα αλλα παρανομο.

• Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, greed said:

Το λες αυτό σε κάποιον που έχει 15 NSw games...

Ξέρεις δεν θέλουμε όλοι να σπάσει για να παίζουμε τζάμπα, υπάρχουν κι άλλα θετικά στο σπάσιμο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, greed είπε

Ναι μεν αλλά...

Όπως ανέφερε ο Malthador δεν είναι ότι θέλουμε να παίξουμε τσάμπα παιχνίδια. Ειδικά στο Switch η δυνατότητα homebrew εφαρμογών θα το απογειώσουν δέκα επίπεδα πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι με 3.0.1 και αναρωτιέμαι αν αξίζει να κάνω update προς το παρόν.... Ιδιαίτερα βλέποντας οτι το exploit προχωράει και εφόσον το online δε με νοιάζει καθόλου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, klainmaingr said:

Είμαι με 3.0.1 και αναρωτιέμαι αν αξίζει να κάνω update προς το παρόν.... Ιδιαίτερα βλέποντας οτι το exploit προχωράει και εφόσον το online δε με νοιάζει καθόλου..

Εάν ισχύει ότι λένε τότε το συγκεκριμένο exploit δεν θα μπορεί να μπαλωθεί με update. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει η nintendo δηλαδή εάν θα ρίχνει ban. Το σωστό θα είναι αυτό σε περίπτωση που αρχίσουν να βγαίνουν hacks σε online παιχνίδια..

Επεξ/σία από gRim
  • Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον αυτό της xecuter, αλλα λογικά θα είναι πανάκριβο και πολύ δύσκολο στην εγκατάσταση και μπορεί να ειναι και επικίνδυνο διότι μπορεί να ανεβάσει παραπάνω απο οσο πρεπει της θερμοκρασίες της κονσόλας, επίσης απο οτι εχουν πει καποιοι δεν υπαρχει χώρος στο switch για modchip οποτε πολυ πιθανό να πρεπει να εξέχει κατι απο το switch ή κατι τέτοιο. Όποτε εγω θεωρω πως και πάλι εχει νόημα κάποιος να βρει switch στην 3.0.0, έχει πάρει κανεις πρόσφατα απο ελληνικό κατάστημα να μας πει σε τι firmware του ήρθε; Εγω που κοίταξα σε public παντως οι σειριακοι αριθμόι ταιριάζουν να είναι ακριβώς στο firmware 3.0.0 .

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ALEXM99999 είπε

Ενδιαφέρον αυτό της xecuter, αλλα λογικά θα είναι πανάκριβο και πολύ δύσκολο στην εγκατάσταση και μπορεί να ειναι και επικίνδυνο διότι μπορεί να ανεβάσει παραπάνω απο οσο πρεπει της θερμοκρασίες της κονσόλας, επίσης απο οτι εχουν πει καποιοι δεν υπαρχει χώρος στο switch για modchip οποτε πολυ πιθανό να πρεπει να εξέχει κατι απο το switch ή κατι τέτοιο. Όποτε εγω θεωρω πως και πάλι εχει νόημα κάποιος να βρει switch στην 3.0.0, έχει πάρει κανεις πρόσφατα απο ελληνικό κατάστημα να μας πει σε τι firmware του ήρθε; Εγω που κοίταξα σε public παντως οι σειριακοι αριθμόι ταιριάζουν να είναι ακριβώς στο firmware 3.0.0 .

Απο public εμένα ήταν με 3.0.1 
Μόλις έκανα update τώρα για να μπορώ να χρησιμοποιήσω το shop. Δε γαμείς. Μέέέέχρι να βγεί κάτι που να μπορούμε να το usaρουμε και εμείς, καλα κρασιά.

Δημοσ.

Απλά εγώ ψάχνω τώρα γιατί μόνο τωρα υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί switch με 3.0.0 οχι γιατί θέλω απο τώρα homebrew και θεωρώ οτι μπορεί και ποτε να μην βγεί κάτι για πάνω απο 3.0.0 και πως όταν βγει κατι χρήσιμο ο μονος τρόπος να βρεις switch σε 3.0.0 θα είναι να δώσεις 600+ ευρώ σε κα΄πιον στο ebay. Τώρα για το xecutor πολύ απλά δεν θέλω ένα ξένο σώμα μέσα στο switch μου και λογικά θα είναι αρκετά ακριβό και δύσκολο στην εγκατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...