Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά και, εγώ αυτό σκέφτηκα. Τα καλώδια. Το κινητό το έχεις συνέχεια μαζί αλλά όχι και τα καλώδια (μην ξεχνάμε και το OTG). 

Μάλλον θα αγοράσω το ασπρο NS atmosphere με την 150mah μπαταρία. 12, 5 ευρω έχει. 

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Μετά από αυτό το joke που ανακοινώθηκε ότι θα είναι το online, αρχίζω και το ψήνω κι εγώ για χακάρισμα. 

Με το hack μπορώ να αποθηκεύω τα games μου σε εξωτερικό σκληρό; 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, Malthador said:

Μετά από αυτό το joke που ανακοινώθηκε ότι θα είναι το online, αρχίζω και το ψήνω κι εγώ για χακάρισμα. 

Με το hack μπορώ να αποθηκεύω τα games μου σε εξωτερικό σκληρό; 

Εγω εχω 2 64ρες microsd και ειμαι υπερκαλυμμενος

Επεξ/σία από Jimys2008
  • Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Jimys2008 said:

Εγώ μια 128αρα και δεν με φτάνει ούτε για ζητώ πλέον. Και τα περισσότερα games μου τα έχω και physical. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Βασικά και, εγώ αυτό σκέφτηκα. Τα καλώδια. Το κινητό το έχεις συνέχεια μαζί αλλά όχι και τα καλώδια (μην ξεχνάμε και το OTG). 

Μάλλον θα αγοράσω το ασπρο NS atmosphere με την 150mah μπαταρία. 12, 5 ευρω έχει. 

Εγω παντως παθον με το παλιο 3ds πλεον σε τετοια κολπα αγοραζω μονο τα καλητερα και πιστευω πως η team xcuter ειναι κορυφη

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, sils said:

Εγω παντως παθον με το παλιο 3ds πλεον σε τετοια κολπα αγοραζω μονο τα καλητερα και πιστευω πως η team xcuter ειναι κορυφη

Τι είχες πάθει στο 3DS;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Τι είχες πάθει στο 3DS;

Βασηκα τιποτα σημαντικο του τυπου gateway brick code κτλ αλλα καποιες καρτες r4 gold που ήταν αντίγραφο της gateway  μου πηγαν χαμενες.....

Δημοσ.

Στην περίπτωση του 3ds δεν έχεις άδικο. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό.

Απλά κάνει inject το open source payload και δεν είναι κλώνος.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Στην περίπτωση του 3ds δεν έχεις άδικο. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό.

Απλά κάνει inject το open source payload και δεν είναι κλώνος.

Τελοςπαντων δεν την εχω ψαξει αλλα το sx os μου φαινεται πολυ πολυ καλο

1 ώρα πριν, Jimys2008 είπε

Στις 2 64 βαζεις τα ιδια αρχεια license. Dat μαζι με το boot.dat και ολα οκ?

Δημοσ.
1 hour ago, sils said:

Τελοςπαντων δεν την εχω ψαξει αλλα το sx os μου φαινεται πολυ πολυ καλο

Στις 2 64 βαζεις τα ιδια αρχεια license. Dat μαζι με το boot.dat και ολα οκ?

Σωστά

Δημοσ.

Θα ήθελα την άποψή σας στο εξής: Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά του Sx Gear στα 25Ε έναντι του Pro, έτσι ώστε να περάσω το ReiNX; Ή αξίζει να δώσω 15Ε επιπλέον και να έχω το SX OS; Δεν ενδιαφέρομαι για κάποιο κινέζικο επειδή δεν έχω την υπομονή να περιμένω να έρθει από Κίνα...Η κύρια διαφορά απ' ότι έχω καταλάβει είναι ότι λειτουργεί με .nsp έναντι .xci.Επίσης,με προβηματίζει ότι στο  FAQ του ReiNX ,στην ερώτηση σχετικά με αν θα φας μπαν, λένε ότι σίγουρα θα το φας.Αν είσαι μόνιμα εκτός δικτύου και έχεις αποθηκεύσει τη nand από πριν, δεν υπάρχει φόβος για μπαν, σωστά;

Δημοσ.
Spoiler

Χακάρεις την κονσόλα; Welcome ban. Να το εχεις δεδομένο. 

Οι καραγκιόζηδες της Team Executer έλεγαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μετά έπεσαν τα μπαν το ένα μετά το άλλο. 

Με ένα τέτοιο https://m.ebay.com/itm/Portable-Dongle-for-Switch-Payloads-RCM-NS-Injector-JIG-Support-SX-OS-Atmos-L6M7/253861352219?epid=10023576661&hash=item3b1b50d31b:g:j~0AAOSwI~BblgnX είσαι κομπλέ για REINX. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manos80 είπε

Θα ήθελα την άποψή σας στο εξής: Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά του Sx Gear στα 25Ε έναντι του Pro, έτσι ώστε να περάσω το ReiNX; Ή αξίζει να δώσω 15Ε επιπλέον και να έχω το SX OS; Δεν ενδιαφέρομαι για κάποιο κινέζικο επειδή δεν έχω την υπομονή να περιμένω να έρθει από Κίνα...Η κύρια διαφορά απ' ότι έχω καταλάβει είναι ότι λειτουργεί με .nsp έναντι .xci.Επίσης,με προβηματίζει ότι στο  FAQ του ReiNX ,στην ερώτηση σχετικά με αν θα φας μπαν, λένε ότι σίγουρα θα το φας.Αν είσαι μόνιμα εκτός δικτύου και έχεις αποθηκεύσει τη nand από πριν, δεν υπάρχει φόβος για μπαν, σωστά;

αν θες να βάλεις ρεινχ μην πληρώσεις για κάτι πάρε ένα otg και κάνε το inject  με το κινητό

Δημοσ.

Nαι αλλά δεν έχω  jig, δεν είναι επικίνδυνες οι κατασκευές τύπου συνδετήρες και αλουμινόχαρτα;

54 λεπτά πριν, Daredevil είπε

αν θες να βάλεις ρεινχ μην πληρώσεις για κάτι πάρε ένα otg και κάνε το inject  με το κινητό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...