Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα συγκεκριμένο shop έχω, ( νομίζω δεν υπάρχει και άλλο για να το δοκιμάσω ) από το παρακάτω  post νομίζω δεν φταίει αυτό  

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει άτομο ή μαγαζί που να ασχολείται με τσιπάρισμα switch lite; 
Ευχαριστώ 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να τσιπάρω το Switch OLED μου. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει; Δυστυχώς, δεν έχω την εμπειρία.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, RaeXp είπε

Παιδιά, καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να τσιπάρω το Switch OLED μου. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει; Δυστυχώς, δεν έχω την εμπειρία.

Θα μιλήσεις με db

• Like 2
Δημοσ.
Στις 8/2/2025 στις 4:18 ΜΜ, RaeXp είπε

και με @snaker ή @baspav

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παίδες τα φώτα σας πάλι...

Ο γιος μου διαμαρτύρεται τις τελευταίες μέρες ότι ενώ είναι μέσα σε κάποιο παιχνίδι στο CFW, δεν μπορεί να επιστρέψει στην αρχική οθόνη, σαν να μην λειτουργεί το home button. Ο μόνος τρόπος να βγει είναι να με παρατατεταμένο πάτημα του Power button για να βγει η επιλογή Power options και να κάνουμε επανεκίνηση. Δεν το κάνει πάντα, όπως επίσης δεν το έχω δει ποτέ να συμβαίνει στο OFW στο οποίο βέβαια έχει μόνο το Fortnite. Αυτό που δεν έχω διαπιστώσει είναι αν συμβαίνει μόνο με ένα συγκεκριμένο παιχνίδι( κάποιο sonic παίζει αυτές τις μέρες) ή αν συμβαίνει και με άλλα.

Σας ακούγεται ως κάποιο πρόβλημα με το cfw και κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια ή μιλάμε για πρόβλημα hardware? 

ps: switch lite είναι η κονσόλα

Επεξ/σία από BillT
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανότατα να είναι θέμα της κάρτας sd και πολύ πιθανόν με ένα low level format να στρώσει και να μην θέλεις αλλαγή αλλά θα πρέπει να σεταριστεί εξ αρχής. Τι μάρκα κάρτα μνήμης έχεις και ποια τα χαρακτηριστικά της?

Να προσθέσω πως αν το switch σου ήρθε με την κάρτα απο το κινεζομάγαζο πολύ πιθανόν να έιναι για πέταμα γιατί οι περισσότερες είναι απομιμήσεις των γνήσιων. Οπότε θα ήταν καλή ιδέα να την αλλάξεις. Μία γενική εικόνα των ταχυτήτων που έχει η κάρτα σου μπορείς να πάρεις με το h2testw. Πρόγραμμα που τεστάρει ταχύτητες εγγραφής.

Επίσης τσεκαρε μια στο hekate - console info - microsd για errors. Αν εκεί έχεις errors σίγουρα έχει θέμα η καρτα και θα σου πρότεινα να την αλλάξεις. Μου έχουν τύχει βέβαια και περιπτώσεις που δεν βγάζει errors και πάλι έχει θέμα η κάρτα.

IMG_8819.jpeg

Επεξ/σία από snaker
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, snaker said:

Πιθανότατα να είναι θέμα της κάρτας sd και πολύ πιθανόν με ένα low level format να στρώσει και να μην θέλεις αλλαγή αλλά θα πρέπει να σεταριστεί εξ αρχής. Τι μάρκα κάρτα μνήμης έχεις και ποια τα χαρακτηριστικά της?

Να προσθέσω πως αν το switch σου ήρθε με την κάρτα απο το κινεζομάγαζο πολύ πιθανόν να έιναι για πέταμα γιατί οι περισσότερες είναι απομιμήσεις των γνήσιων. Οπότε θα ήταν καλή ιδέα να την αλλάξεις. Μία γενική εικόνα των ταχυτήτων που έχει η κάρτα σου μπορείς να πάρεις με το h2testw. Πρόγραμμα που τεστάρει ταχύτητες εγγραφής.

Επίσης τσεκαρε μια στο hekate - console info - microsd για errors. Αν εκεί έχεις errors σίγουρα έχει θέμα η καρτα και θα σου πρότεινα να την αλλάξεις. Μου έχουν τύχει βέβαια και περιπτώσεις που δεν βγάζει errors και πάλι έχει θέμα η κάρτα.

IMG_8819.jpeg

η συσκευή είναι ελληνική, αγορασμένη από εδώ Insomnia από μέλος και φοράει Samsung (evo νομίζω) 256GB.

θα τσεκάρω τα υπόλοιπα και θα ενημερώσω αν δω κάτι

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Επανέρχομαι με νέα δεδομένα.

Στο console info δεν είδα να υπάρχουν σφάλματα στην sd, έτρεξα και το benchmark που έχει εκεί και ολοκληρώθηκε κανονικά. Ταχύτητες να πω την αλήθεια δεν είδα. (και να ήθελα δηλαδή, λόγω πρεσβυωπίας δεν μπορώ🧐

ΟΜΩΣ, θα αναφέρω κάτι που μου το είχε πει ο μικρός αλλά δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία και το παρατήρησα και γω χτες που έκανα τις δοκιμές. Σε αρκετές περιπτώσεις στην εναλλαγή από OFW σε CFW η συσκευή έδειχνε για λίγο το logo του HEKATE και μετά έσβηνε. Χτες αυτό έγινε για 3-4 φορές συνεχόμενα. Σε OFW έμπαινε πάντα αμέσως χωρίς πρόβλημα.

Αυτό ενισχύει το σενάριο για πρόβλημα στην SD??

Τώρα αν πρέπει να προχωρήσω σε format ή αλλαγή στην SD, και επειδή το κομμάτι του αρχικού στησίματος δεν το έχω πιάσει καθάλου, καθώς η συσκευή ήρθε έτοιμη, θα ετοιμάσω νέο κύκλο ερωτήσεων για να δω τι βολεύει καλύτερα κυρίως από θέμα χρόνου, διαβάσματος κτλ. 

Δημοσ.

Μάλλον πάνω στην ώρα έφτασε η νέα sd, καθώς σήμερα δεν μπαίνει με τίποτα στο cfw. Είτε σβήνει αμέσως η συσκευή μόλις προσπαθήσω να μπω, είτε πετάει αυτόπου βλέπετε παρακάτω. Καταλαβαίνουμε κάτι από αυτό?

Να προσπαθήσω να κάνω clone την sd σε κάποιο pc και να δημιουργήσω τη νέα για πιο γρήγορη διαδικασία ή να στήσω τη νέα κάρτα από την αρχή? θεωρείτε ότι θα έχω πρόβλημα με την πρώτη μέθοδο?

IMG20250218090148.jpg

Δημοσ.

Δεν σβήνει, πιθανόν να κολλάει και να βλέπεις μαύρη οθόνη.

Βάlε την SD σε ένα PC (ή από το hekate με καλώδιο) και προσπάθησε από το HATS pack το τελευταίο να αντικαταστήσεις τους φακέλους "atmosphere", "bootloader", "config". Βασικά σβήσε τους από την SD και βάλε όλο το τελευταίο hats pack (replace σε ότι σε ρωτήσει) και δες αν ξεκινάει το cfw.

Δεν ξέρω τι έχεις στην SD ήδη και αν είναι κόπος να τα ξαναπεράσεις αλλά θα πρότεινα καθαρή εγκατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, baspav said:

Δεν σβήνει, πιθανόν να κολλάει και να βλέπεις μαύρη οθόνη.

Βάlε την SD σε ένα PC (ή από το hekate με καλώδιο) και προσπάθησε από το HATS pack το τελευταίο να αντικαταστήσεις τους φακέλους "atmosphere", "bootloader", "config". Βασικά σβήσε τους από την SD και βάλε όλο το τελευταίο hats pack (replace σε ότι σε ρωτήσει) και δες αν ξεκινάει το cfw.

Δεν ξέρω τι έχεις στην SD ήδη και αν είναι κόπος να τα ξαναπεράσεις αλλά θα πρότεινα καθαρή εγκατάσταση.

έκανα την αντικατάσταση των αρχείων του HATS και μπήκε με τη μία, αλλά μετά πάλι τα ίδια. Άλλες φορές μπαίνει άλλες όχι. Μάλλον πάω για στήσιμο από την αρχή...

• Like 1
Δημοσ.
15 minutes ago, BillT said:

έκανα την αντικατάσταση των αρχείων του HATS και μπήκε με τη μία, αλλά μετά πάλι τα ίδια. Άλλες φορές μπαίνει άλλες όχι. Μάλλον πάω για στήσιμο από την αρχή...

Ε μάλλον χρήζει αντικατάστασης.

Θα μπορούσες της κάνεις ένα τεστ με το H2TestW αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα. Χρησιμοποίησε την κάπου αλλού με όχι σημαντικά data.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...