Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Crypton-R- είπε

Μόλις πατάω Reboot > OFW απλά με πάει σε black screen. Αυτό το έκανε εξαρχής απ' όταν το αγόρασα.

Υπαρχουν διαφορες  περιπτωσεις για να μην δουλευει το ofw και να βγαινει black screen... o κινεζος που το πηρες τι λεει για αυτο? του εστειλες?

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 minutes ago, Crypton-R- said:

Μόλις πατάω Reboot > OFW απλά με πάει σε black screen. Αυτό το έκανε εξαρχής απ' όταν το αγόρασα.

Sys cfw ή semi stick μπαίνει;

Δημοσ.

Πριν το upgrade σε 19.0.1 μου το είχε σαν επιλογή στο Launch στο Hekate. Με τον κινέζο δεν βγάζω άκρη, του είχα στείλει για αν μπορώ να κάνω upgrade και μου απάντησε αυτό: We recommend that you do not upgrade easily.

Ναι μπαίνει κανονικά σε όλα.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Crypton-R- είπε

Πριν το upgrade σε 19.0.1 μου το είχε σαν επιλογή στο Launch στο Hekate. Με τον κινέζο δεν βγάζω άκρη, του είχα στείλει για αν μπορώ να κάνω upgrade και μου απάντησε αυτό: We recommend that you do not upgrade easily.

Ναι μπαίνει κανονικά σε όλα.

Έχεις fuse mismatch κατά πάσα πιθανότητα γι αυτο δεν μπαίνεις σε ofw.

1)Δες πόσα fuses εχεις burned στο hekate.

2) Βρες σε ποια έκδοση firmware αντιστοιχούν.

3) Κατέβασε την αντίστοιχη έκδοση του firmware και κάνε downgrade μέσω daybreak στο sysmmc.

4)Mπες σε semi-stock και αναβάθμισε κανονικά απο Online και με αυτόν τον τρόπο θα καούν τα efuses κανονικά

5)Αν ο λόγος είναι το fuse mismatch μετά θα μπεί κανονικά απο reboot-ofw.

Πολλές φορές ένα συγκεκριμένο firmware στα τσιπάκια που χρησιμοποιούν παρεμποδίζει το να καούν τα efuses(οταν κάνεις update online) όπως θα έπρεπε και όταν έχεις fuse mismatch δεν μπορείς να μπείς σε ofw.

Σταματήστε να αγοράζετε απο κινεζομάγαζα.. 🤣

Επεξ/σία από snaker
Δημοσ.

Σε λίγο θα κάψει κι ο εγκέφαλος μου κάνα fuse. Όσο διαβάζω τόσο πιο περίπλοκο γίνεται...

20241214_164742.jpg

Απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να κατέβω στην 17.0.0 - 18.1.0;

Οι κούτιακες οι κινέζοι δεν μπορούσαν να το στείλουν σωστό;

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι οποια θες απο την εκδοση 17-18 . Πολλοί δεν γνωρίζουν σε βαθος τι ακριβώς κάνουν. Απλα εφαρμοζουν και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.. 🤣

Επεξ/σία από snaker
Δημοσ.
1 hour ago, snaker said:

Σταματήστε να αγοράζετε απο κινεζομάγαζα.. 🤣

Και από κουπονάδες επίσης.

Τα λέμε καιρό αλλά δεν μας ακούει κανείς 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Crypton-R- είπε

Τώρα έγινε το κακό, αλλά από που αλλού θα μπορούσαμε;

Αν ψάξεις λίγο θα βρεις άτομα που θα σου κάνουν σούπερ δουλειά  και θα σε βοηθήσουν επίσης σε ότι χρειάζεσαι 😁

• Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, Crypton-R- said:

Τώρα έγινε το κακό, αλλά από που αλλού θα μπορούσαμε;

On 10/12/2024 at 16:49, baspav said:

Καλύτερα βρες ένα μεταχειρισμένο και σε καλή τιμή/κατάσταση και μετά τσιπαρέ το (εδώ Ελλάδα όλα) για να έχεις και υποστήριξη και να μην τρέχεις μετά αν τύχει κάτι. Μην μπλέκεις με τα αμφιβόλου κατάστασης που δίνουν τα κινεζομάγαζα που προτείνουν οι κουπονάδες.

Αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τώρα τα έδωσα τα 380€ στο κινεζομάγαζο, ρωτάω σε περίπτωση που ξαναχρειαστεί. Ευχαριστώ.

Μόλις έκανα downgrade 18.1.0.

Αυτό που έγγραψες παραπάνω:
"4)Mπες σε semi-stock και αναβάθμισε κανονικά απο Online και με αυτόν τον τρόπο θα καούν τα efuses κανονικά"

Άρα πρώτα πρέπει να γίνει upgrade το semi-stock στην τελευταια μεσω nintendo official και μετά κάνω upgrade το CFW;

Πότε ασχολούμαι με το κανονικό Stock;

Δημοσ.

Αν κανεις update στο semistock θα γίνει update ουσιαστικά στην nand σου. Απλα πατα μετά reboot ofw και δες αν θα μπουταρει κανονικα.

Δημοσ.

Οκ απλά μετά θα μπορώ να αναβαθμίσω το CFW ή θα κλειδωθώ;

Γιατί ο baspav στην αρχή μου έλεγε να κάνω πρώτα upgrade to CFW και μετά το Stock.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Crypton-R- είπε

Οκ απλά μετά θα μπορώ να αναβαθμίσω το CFW ή θα κλειδωθώ;

Γιατί ο baspav στην αρχή μου έλεγε να κάνω πρώτα upgrade to CFW και μετά το Stock.

Δεν ήξερε το πρόβλημα που είχε το switch σου. Κάνε τα βήματα που σου είπα. Δεν θα έχεις πρόβλημα στο cfw. Το θεμα είναι να δούμε τι γίνεται με το ofw.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...