Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα προφίλ απλά δημιούργησε τα πάλι , τράβηξε τα saves με JKSV και κάνε τα restore το κάθε ένα στο αντίστοιχο προφιλ

• Like 1
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και το clean install είναι η καλύτερη επιλογή εντούτοις μπορείς επίσης να κάνεις migrate την κάρτα σε μεγαλύτερη με τον οδηγό του sthetix. Θέλει λίγο χρόνο αλλά μεταφέρει τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω στα χέρια μου λίγες μέρες το OLED HK 1TB. Μπορώ να κάνω update σε OFW & CFW firmware ή τα αφήνω όπως είναι; Το OFW πάντως ζητάει update για οτιδήποτε κι αν κάνω απλά φοβάμαι μην κλειδώσει τίποτα...

Επεξ/σία από Crypton-R-
Δημοσ.

Καταρχήν σε ποιο FW/CFW είσαι; Αν είναι αρκετά πίσω ναι να κάνεις.

Μην κάνεις OFW χωρίς να έχεις κάνει update πρώτα το CFW. Κατέβασε το hats pack του sthetix το τελευταίο που έχει κανονική release του atmosphere και κάνε το CFW. Μετά το FW στην emuMMC και μετά κάνει το OFW κανονικά από το system update.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και από μένα.

Μετά από πολλές πιέσεις του μικρού μου απέκτησα και γω ένα switch lite CFW. Ήλπιζα ότι θα το αποφύγω με την αγορά του Xbox πέρυσι και παρότι προσπάθησα να τον γλυκάνω με emulators κτλ ο μικρός επέμενε, οπότε και υπέκυψα.

Στο ζουμί τώρα, καθώς δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με N (είχα gameboy color το 98 όταν ήμουν φαντάρος, αλλά δεν πιάνεται) και ούτε έχω ανοίξει τη συσκευή ακόμα για να δω τι ακριβώς γίνεται.

Η συσκευή είναι "στημένη" κανονικά από τον φίλο που το αγόρασα αλλά όπως καταλαβαίνετε ούτε firmware version ξέρω ούτε όλη τον ονοματολογία από το cfw. 

Αυτό που με ενδιαφέρει αρχικά είναι να μπορώ να ανοίξω τη συσκευή με ασφάλεια, χωρίς κίνδυνο ban, είτε σε OFW είτε σε CFW. Πρέπει να προσέξω κάτι σε αυτό? 

Μετά θα ήθελα να ασχοληθώ και με τις τυχόν αναβαθμίσεις, οπότε θα ήθελα ένα καλό οδηγό για να ξεκινήσω. Η σελίδα που αναφέρεται στο από πάνω από το δικό μου post (sthetix) έχει τις πληροφορίες που χρειάζομαι?

Δείξτε λίγο κατανόηση, συνήθως δεν ρωτάω γενικούρες, αλλά εδώ πραγματικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και έχω μια ανασφάλεια.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα switch oled με cfw από gshopper και θέλω να παίξω ονλάιν με δικό μου αγορασμένο παιχνίδι . Χρειάζεται να προσέξω τίποτα εκτός από το να κάνω launch από το ofw της νιν ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, BillT είπε

Καλημέρα και από μένα.

Μετά από πολλές πιέσεις του μικρού μου απέκτησα και γω ένα switch lite CFW. Ήλπιζα ότι θα το αποφύγω με την αγορά του Xbox πέρυσι και παρότι προσπάθησα να τον γλυκάνω με emulators κτλ ο μικρός επέμενε, οπότε και υπέκυψα.

Στο ζουμί τώρα, καθώς δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με N (είχα gameboy color το 98 όταν ήμουν φαντάρος, αλλά δεν πιάνεται) και ούτε έχω ανοίξει τη συσκευή ακόμα για να δω τι ακριβώς γίνεται.

Η συσκευή είναι "στημένη" κανονικά από τον φίλο που το αγόρασα αλλά όπως καταλαβαίνετε ούτε firmware version ξέρω ούτε όλη τον ονοματολογία από το cfw. 

Αυτό που με ενδιαφέρει αρχικά είναι να μπορώ να ανοίξω τη συσκευή με ασφάλεια, χωρίς κίνδυνο ban, είτε σε OFW είτε σε CFW. Πρέπει να προσέξω κάτι σε αυτό? 

Μετά θα ήθελα να ασχοληθώ και με τις τυχόν αναβαθμίσεις, οπότε θα ήθελα ένα καλό οδηγό για να ξεκινήσω. Η σελίδα που αναφέρεται στο από πάνω από το δικό μου post (sthetix) έχει τις πληροφορίες που χρειάζομαι?

Δείξτε λίγο κατανόηση, συνήθως δεν ρωτάω γενικούρες, αλλά εδώ πραγματικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και έχω μια ανασφάλεια.

Εαν η συσκευη ειναι στημενη σωστα οπως πρεπει δεν θα εχεις κανενα απολυτως θεμα ουτε με ban ουτε τπτ ..

Οι οδηγοι του sthetix ειναι to the point και δεν χρειαζεσαι κατι αλλο να κοιταξεις..

8 λεπτά πριν, jimmakos7 είπε

Καλησπέρα παιδιά , έχω ένα switch oled με cfw από gshopper και θέλω να παίξω ονλάιν με δικό μου αγορασμένο παιχνίδι . Χρειάζεται να προσέξω τίποτα εκτός από το να κάνω launch από το ofw της νιν ?

οπως εγραψα και πιο πανω εαν η συσκευη ειναι στημενη σωστα οπως πρεπει δεν θα εχεις κανενα απολυτως θεμα ουτε με ban ουτε τπτ ..

• Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, jimmakos7 είπε

Αυτό μπορώ κάπως να το ελέγξω ; 

το εαν ειναι καθαρη η nand δυστηχως δεν υπαρχει καποιος τροπος απο οσο ξερω...

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, baspav είπε

Υπάρχει. Να το.. βάλεις online το OFW και να περιμένεις 😁

ποιο ειναι το χειροτερο που μπορει να συμβει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimmakos7 είπε

Θα σου δείξει ότι δεν μπορείς να μπεις online.Κοινως έχει φάει μπαν η κονσόλα.

Δημοσ.
2 minutes ago, jimmakos7 said:

Να φάει ban η κονσόλα και να μην μπορείς να παίξεις online.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...