Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, snaker είπε

Φίλε αυτό συμβαίνει ξεκάθαρα λόγω των dat0 adapters που χρησιμοποιείς. Μου έχουν φέρει αρκετά oled από μη επιτυχή τσιπαρισματα. Απο την στιγμή που μου λες ότι τσιπαρεις τα v2 μια χαρά το μηχάνημα σου το πιο πιθανόν έχει corrupted nand. Και η ένδειξη σου δείχνει ότι τραβαει κανονικά ρεύμα. Ποιους dat0 χρησιμοποιείς έχεις μήπως φωτό;

Αυτό είναι, αλλά δεν θα έπρεπε να bootαρει το pico ακόμα και με corrupted nand? Ή τουλάχιστον δεν θα ηταν off τα readings? Εμένα δεν bootαρε και έδειχνε *== που είναι άσχημα νέα δηλαδή dead CPU... 

20241115_194438.jpg

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bill383 είπε

Αυτό είναι, αλλά δεν θα έπρεπε να bootαρει το pico ακόμα και με corrupted nand? Ή τουλάχιστον δεν θα ηταν off τα readings? Εμένα δεν bootαρε και έδειχνε *== που είναι άσχημα νέα δηλαδή dead CPU... 

20241115_194438.jpg

Τουλαχιστον στο hekate θα επρεπε να μπαινει ακομα και με corrupt nand

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Bill383 είπε

20241115_194438.jpg

Αυτοί οι adaptors που έρχονται μαζί με τα συγκεκριμένα τσιπακια είναι για πέταμα. Τα τσιπακια είναι ok αλλά επειδή έχω δει τους συγκεκριμένους είναι τελείως αναξιόπιστοι. Όταν έχεις πανω τον dat0 adapter και έχει γίνει ήδη το short με το dat1 η κονσόλα δεν θα μπουταρει. Θα πεταξει error *== ή *=* .

Γενικά θα κάνει πολλές τρελες γιατί τα έχω δει και τα δυο προσωπικά. Αν αφαιρέσεις τον ανταπτορα ,το cpu flex και το τσιπακι και παρ ολα αυτα δεν μπουταρει η κονσόλα και έχεις μαυρη οθόνη έχει καεί η nand σου οποτε θέλει αλλαγή το τσιπακι της emmc. Αυτό βέβαια αφού έχεις εξακριβωσει ότι δεν έχεις κάνει ζημιά στα σημεία που έκανες τις κολλήσεις σου, απο υψηλή θερμοκρασία, αν και θεωρώ πως λόγω της εμπειρίας σου στα v2 δεν θα έχεις κάνει τετοιου είδους ζημιά.

Το cpu flex αν το αφήσεις πανω στην cpu υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου κάνει boot loop στο Nintendo logo αναλογα με την κατάσταση που έχουν μείνει τα mosfet πάνω στο flex (open η closed) και ευτυχώς υπάρχει ο pullup resistor για να τα προστατεύσει. Γι αυτό θα πρότεινα πάντα να χρησιμοποιείται cpu flex και όχι σκετα mosfet χωρίς pullup resistor.

Επεξ/σία από snaker

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...