Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε

να ρωτησω κατι; σε oled τσιπαρισμενο ειχα κατεβασει τα στρουμφακια και το τεν τεν.. (ηταν κανονικα ως συνηθως η κονσολα συνδεδεμενο στο ιντερνετ για να τα κατεβασω ... ) επαιξα λιγο κ ολα οκ...

το εδωσα στον αδερφο μ τν κονσολα και μονονσε αυτα τα 2 παιχνιδια τ γραφει "checking weather this software can be played" για αρκετη ωρα αλλα δεν κανει τπτ... ξερουμε γιατι; εχει κανεις καποια ιδεα;

Μήπως όταν τα εγκατεστησες είχες διαφορετικό firm απ' ότι τώρα?Αυτό το παθαινα πάντα όταν έκανα update το atmosphere.Λυνεται με update των sigpatches.

Επεξ/σία από kajwbtfe
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, Tzini_Gr said:

να ρωτησω κατι; σε oled τσιπαρισμενο ειχα κατεβασει τα στρουμφακια και το τεν τεν.. (ηταν κανονικα ως συνηθως η κονσολα συνδεδεμενο στο ιντερνετ για να τα κατεβασω ... ) επαιξα λιγο κ ολα οκ...

το εδωσα στον αδερφο μ τν κονσολα και μονονσε αυτα τα 2 παιχνιδια τ γραφει "checking weather this software can be played" για αρκετη ωρα αλλα δεν κανει τπτ... ξερουμε γιατι; εχει κανεις καποια ιδεα;

Sigpatches για αρχή και μετά βλέπουμε.

Δημοσ.
8 minutes ago, kajwbtfe said:

Μήπως όταν τα εγκατεστησες είχες διαφορετικό firm απ' ότι τώρα?Αυτό το παθενα πάντα όταν έκανα update το atmosphere.Λυνεται με update των sigpatches.

οχι φιλε, δεν εχω κανει κανενα updte

6 minutes ago, baspav said:

Sigpatches για αρχή και μετά βλέπουμε.

τι ειναι αυτο; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

έχω παραλάβει το switch κι προέκυψε ένα ζήτημα για το οποίο δεν έχουν ανταποκριθεί και μου εμφανίζει το γνωστό σφάλμα στη photo.

Στην αρχή μετέφερα τα αρχεία που μου έστειλαν στο mail για να είναι στα αγγλικά, χωρίς όμως να κάνω back up αυτά που ήταν ήδη μέσα (την πάτησα με τη σιγουριά ότι θα 'ναι οκ) :(Οπότε δεν ξέρω αν το switch δούλευε κανονικά με τα αρχικά αρχεία. Τα μόνα που δεν πείραξα ήταν ο φάκελος Nintendo και emuMMC.

Ψάχνοντας βρήκα ότι έπρεπε να αφαιρέσω το λεκτικό από ένα αρχείο, το έκανα και στη συνέχεια μου εμφάνισε άλλο σφάλμα. Δοκίμασα διάφορα χωρίς επιτυχία διέγραψα πάλι τα πάντα εκτός των δύο φακέλων και ξανά έβαλα το πακέτο που μου έστειλα στο Mail για τα αγγλικά. Το stock το firmware είναι το 18.1.0

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη παιδιά.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας :) 

ΥΓ είδα ότι η κάρτα μνήμης είναι σε exfat και κάπου πήρε το μάτι μου ότι πρέπει να είναι fat32, ισχύει κάτι  τέτοιο;

image.jpeg

Επεξ/σία από hliasmdp
Δημοσ.

Βάλε το hats pack 1.7.1-5 αν θες να παραμείνεις στο 18.1.0 (γνώμη μου εκεί να παραμείνεις μέχρι να βγει κάτι stable σε cfw κλπ Έχει οδηγίες ο sthetix για το πώς θα το περάσεις.

Λογικά και εσύ sigpatches θες. Αλλά επειδή δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς σε κάποια που λες (πχ αρχεία στα Αγγλικά) βάλε όλο το hats pack.

Αν θες να πας στο 19.0.1 βάλε το 1.8.0-prerelease-V1.2.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d..b είπε

Πατώντας power για να συνεχίσει τι κάνει μετά;

Βγάζει 2ο σφάλμα:

A fatal error occurred when running atmosphere.

Program ID: 010041544d530000

Error Desc: std:abort() called (0xffe)

Failed to save report to SD card! (00000202)

Press power to reboot

1 ώρα πριν, baspav είπε

Βάλε το hats pack 1.7.1-5 αν θες να παραμείνεις στο 18.1.0 (γνώμη μου εκεί να παραμείνεις μέχρι να βγει κάτι stable σε cfw κλπ Έχει οδηγίες ο sthetix για το πώς θα το περάσεις.

Λογικά και εσύ sigpatches θες. Αλλά επειδή δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς σε κάποια που λες (πχ αρχεία στα Αγγλικά) βάλε όλο το hats pack.

Αν θες να πας στο 19.0.1 βάλε το 1.8.0-prerelease-V1.2.

Μου έστειλαν όλους τους φακέλους πλην Nintendo και emuMMC ώστε να είναι το μενού στα αγγλικά και όχι στα τσαινιζ.

Δημοσ.
8 hours ago, hliasmdp said:

Μου έστειλαν όλους τους φακέλους πλην Nintendo και emuMMC ώστε να είναι το μενού στα αγγλικά και όχι στα τσαινιζ.

Ωχ αγόρασες από τον γνωστό.. unboxer που διαφημίζει έτοιμες κινεζιές;

Δοκίμασε μέσα από τα Tools του hekate να τρέξεις το Fix Archive Bit μήπως στρώσει.

Ναι η MicroSD πρέπει να είναι fat32 φορμαρισμένη. Το format σε exfat οδηγεί σε corruptions. Παίζει να έχεις πέσει και σε fake SD αν είναι από Κίνα μεριά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, baspav είπε

Ωχ αγόρασες από τον γνωστό.. unboxer που διαφημίζει έτοιμες κινεζιές;

Δοκίμασε μέσα από τα Tools του hekate να τρέξεις το Fix Archive Bit μήπως στρώσει.

Ναι η MicroSD πρέπει να είναι fat32 φορμαρισμένη. Το format σε exfat οδηγεί σε corruptions. Παίζει να έχεις πέσει και σε fake SD αν είναι από Κίνα μεριά.

Ναι σωστά, επίσης η βάση ήρθε φουλ στη σκόνη. Το είχα δοκιμάσει, τίποτα.

Screenshot_2024-11-12-09-04-47-744_com.miui.gallery-edit.jpg

Επεξ/σία από hliasmdp
Δημοσ.
4 hours ago, hliasmdp said:

Ναι σωστά, επίσης η βάση ήρθε φουλ στη σκόνη. Το είχα δοκιμάσει, τίποτα.

Γενικά -επειδή έχει αναφερθεί στο παρελθόν- καλό θα είναι να αποφεύγουμε έτοιμες κονσόλες από Κίνα μεριά με αμφιβόλου ποιότητας SD και κυρίως modding.

Το μόνο που μένει να δοκιμάσεις είναι ένα στήσιμο απ' την αρχή αν έχεις κάποια spare microSD και μετά το πολύ πολύ στήνεις και τη δική του. Αν και θα την απέφευγα καθώς παίζει να είναι και fake (ειδικά αν είναι 1tb).

Δημοσ.
16 ώρες πριν, hliasmdp είπε

Βγάζει 2ο σφάλμα:

A fatal error occurred when running atmosphere.

Program ID: 010041544d530000

Error Desc: std:abort() called (0xffe)

Failed to save report to SD card! (00000202)

Press power to reboot

Θα πας στον φάκελο atmosphere/contents στην SD και θα σβήσεις το αρχείο 010041544d530000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές! Με τη πολύτιμη βοήθεια του 💯👉 @d..b η κονσόλα έγινε λειτουργική σε χρόνο ρεκόρ!Να σαι καλά φιλαράκι συνέχισε αυτό που κάνεις!

Και πάλι thanks!🤘🤘🤘

Επεξ/σία από hliasmdp
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στα μέλη του φόρουμ! Έχω ένα switch oled το οποίο μετά από εγκατάσταση picofly κλόνου από AliExpress σταμάτησε να λειτουργεί τελείως είτε με τσιπ είτε χωρίς. Το pico έδειχνε *== το οποίο είναι μόνο άσχημα νέα. 

Η κονσόλα τραβάει αμέσως 15A και 0.465A, το δοκίμασα με ένα power meter.

Είμαι άκρως λυπημένος επειδή είναι η δεύτερη φορά που πάω να περάσω τσιπ σε oled και πάυει να λειτουργεί, ενώ έχω περάσει με επιτυχία τσιπ σε σχεδόν 20 v2 κονσόλες.

Πλέον έχω απογοητευτεί, η κονσόλα ήταν πρακτικά καινούρια, ειλικρινά δεν θέλω καν να ασχοληθώ ξανά με το ριμάδι το oled.

Είναι κανείς εδώ πέρα που το θέλει για επισκευή ή donor; Δεν θέλω πολλά χρήματα απλά θέλω να το ξεφορτωθώ.

Επεξ/σία από Bill383
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Bill383 είπε

Καλησπέρα στα μέλη του φόρουμ! Έχω ένα switch oled το οποίο μετά από εγκατάσταση picofly κλόνου από AliExpress σταμάτησε να λειτουργεί τελείως είτε με τσιπ είτε χωρίς. Το pico έδειχνε *== το οποίο είναι μόνο άσχημα νέα. 

Είμαι άκρως λυπημένος επειδή είναι η δεύτερη φορά που πάω να περάσω τσιπ σε oled και πάυει να λειτουργεί, ενώ έχω περάσει με επιτυχία τσιπ σε σχεδόν 20 v2 κονσόλες.

Πλέον έχω απογοητευτεί, η κονσόλα ήταν πρακτικά καινούρια, ειλικρινά δεν θέλω καν να ασχοληθώ ξανά με το ριμάδι το oled.

Είναι κανείς εδώ πέρα που το θέλει για επισκευή ή donor; Δεν θέλω πολλά χρήματα απλά θέλω να το ξεφορτωθώ.

Με ενδιαφέρει , σου έστειλα μηνυμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bill383 είπε

Φίλε αυτό συμβαίνει ξεκάθαρα λόγω των dat0 adapters που χρησιμοποιείς. Μου έχουν φέρει αρκετά oled από μη επιτυχή τσιπαρισματα. Απο την στιγμή που μου λες ότι τσιπαρεις τα v2 μια χαρά το μηχάνημα σου το πιο πιθανόν έχει corrupted nand. Και η ένδειξη σου δείχνει ότι τραβαει κανονικά ρεύμα. Ποιους dat0 χρησιμοποιείς έχεις μήπως φωτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...