Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Mazinga
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά με τα με τις flash cards σε τι στάδιο βρισκόμαστε; Έχω δει τις δύο που κυκλοφορούν, αλλά θα κάνει την ίδια δουλειά με τις r4 που είχαμε στο ds;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, link012000 είπε

Καλησπέρα σας! 

Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να τσιπαρω ένα oled που θέλω; 

Ευχαριστώ πολύ 

Θα μιλήσεις με @d..b

• Like 1

Στις 28/5/2024 στις 5:11 ΜΜ, baspav είπε

Για το exosphere εδώ είσαι ένα παράδειγμα:

https://rentry.org/EristaEmuNAND

Το HATS pack του sthetix το χρησιμοποιούμε όλοι σχεδόν πλέον. Εχει αρκετά πράγματα έτοιμα και συνήθως είναι up to date.

Αφού έχω κάνει hack το V1 μου Switch, μετά τι κάνει για να περάσω το hats;

Επίσης το Switch μου είναι στo 1.17 firmware.. Για να το κάνω Update τι πρέπει να ακολουθήσω;;

Ευχαριστώ πολύ..

1 hour ago, arsenalgrg said:

Αφού έχω κάνει hack το V1 μου Switch, μετά τι κάνει για να περάσω το hats;

Επίσης το Switch μου είναι στo 1.17 firmware.. Για να το κάνω Update τι πρέπει να ακολουθήσω;;

Ευχαριστώ πολύ..

Εχεις φτιάξει partitions,  emuNAND; Τα πάντα; Αν τα έχεις κάνει δεν χρειάζεται απαραίτητα το HATS pack. Μπορείς όμως να το βάλεις γιατί έχει χρήσιμα utilities και το tinfoil έτοιμο.

Την sysNAND (το official δηλαδή) κανε το με τον κλασικό τρόπο, μέσα από το system update. 

Για το atmosphere και το FW στην emuNAND ακολούθησε αυτόν τον οδηγό: https://www.youtube.com/watch?v=4jw4nyymWgc

Αν δεν έχεις φτιάξει τίποτα ακόμη κανε πρώτα firmware update και μετά φτιάξε emuNAND.

11 hours ago, baspav said:

Εχεις φτιάξει partitions,  emuNAND; Τα πάντα; Αν τα έχεις κάνει δεν χρειάζεται απαραίτητα το HATS pack. Μπορείς όμως να το βάλεις γιατί έχει χρήσιμα utilities και το tinfoil έτοιμο.

Την sysNAND (το official δηλαδή) κανε το με τον κλασικό τρόπο, μέσα από το system update. 

Για το atmosphere και το FW στην emuNAND ακολούθησε αυτόν τον οδηγό: https://www.youtube.com/watch?v=4jw4nyymWgc

Αν δεν έχεις φτιάξει τίποτα ακόμη κανε πρώτα firmware update και μετά φτιάξε emuNAND.

Πρέπει να είναι και τα δύο στο ίδιο firmware (sysNAND, emuNAND);

8 λεπτά πριν, prefuse είπε

Πρέπει να είναι και τα δύο στο ίδιο firmware (sysNAND, emuNAND);

Εάν δεν σε νοιάζει το online και δεν μπάινεις ποτέ online όχι δεν χρειάζεται… αναβαθμίζεις μόνο την emummc…

• Like 1

1 minute ago, d..b said:

Εάν δεν σε νοιάζει το online και δεν μπάινεις ποτέ online όχι δεν χρειάζεται… αναβαθμίζεις μόνο την emummc…

Ευχαριστώ πρέπει να βρω χρόνο γιατί είναι πάνω από χρόνο κλειστό. Είχε κλείσει από μπαταρία και μετά δεν έμπαινε πουθενά, είχα δοκιμάσει 2 ολόκληρα απογεύματα αλλά δεν τα κατάφερα. Έχει κανένα reset που μπορώ να κάνω, για να ξανακάνω από την αρχή κάποιον οδηγό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, d..b said:

τι εννοεις δεν εμπαινε πουθενα?

οταν το ειχεσ στησει το ειχες κανει dual boot , original και custom?

Ναι ξεχωριστά partion, emuNAND, hosts, block dns κτλ βασικά ότι πρότεινε ο οδηγός ότι είναι καλύτερα να κάνεις.

Τώρα δεν έχει μπαταρία να δω τι βγάζει αλλά θυμάμαι σε πετούσε στο hakate αλλά όταν επέλεγες emuNAND κολλούσε ή έκανε restart. Όταν φορτίσει θα το ξαναδώ και θα επανέλθω

Το switch αυτό είναι της ανηψιας μου και δεν ξέρω τι μπορεί να έχει κάνει, το είχε ξεχάσει και έκλεισε από μπαταρία. Απλά επειδή περνούσαν οι μήνες και δεν μπορούσα να το λύσω τελικά της έδωσα το δικό μου που είναι λειτουργικό και τώρα μου έμεινε το δικό της κλειστό...

Αν ήταν λειτουργικό, λογικα θα έπαιζα κάνα παιχνιδάκι τώρα καλοκαίρι. Τώρα που το σκέφτομαι έχει κλείσει από Δεκέμβριο του 22.. 1.5 χρόνο..

Επεξ/σία από prefuse

Οκκ άνοιξε το για αρχή , και αφού τα έχεις κάνει όλα σωστά μπορείς να κανείς ένα φορματ την κάρτα αναβαθμιση το switch στο τελευταίο firmware και να το στήσεις όλο πάλι από την αρχή!

εαν καταφέρεις και μπεις emummc μπορείς απλά να κανείς αναβαθμιση μόνο στην emummc! 

• Like 1

1 hour ago, d..b said:

Η σειρά είναι atmosphere πρώτα, FW στην emuMMC και μετά αν θες sysMMC.

Αν είναι το v1 unpatched πιθανόν να έχει μείνει σε recovery mode (RCM) οπότε όταν το ανοίγεις έχει μαύρη οθόνη γιατί περιμένει το payload. Δοκίμασε να το στείλεις με υπολογιστή που φορτίζει ταυτόχρονα και λίγο. Πριν απ' αυτό αν θες βάλε το 4-5 ώρες για φόρτιση. Ξέρεις πόσοι το έχουν αφήσει μήνες και μετά νομίζουν ότι χάλασε; 

Αν είναι με τσιπ κανε τη διαδικασία από την αρχή και "φρέσκια" MicroSD.

• Like 1

1 hour ago, baspav said:

Η σειρά είναι atmosphere πρώτα, FW στην emuMMC και μετά αν θες sysMMC.

Αν είναι το v1 unpatched πιθανόν να έχει μείνει σε recovery mode (RCM) οπότε όταν το ανοίγεις έχει μαύρη οθόνη γιατί περιμένει το payload. Δοκίμασε να το στείλεις με υπολογιστή που φορτίζει ταυτόχρονα και λίγο. Πριν απ' αυτό αν θες βάλε το 4-5 ώρες για φόρτιση. Ξέρεις πόσοι το έχουν αφήσει μήνες και μετά νομίζουν ότι χάλασε; 

Αν είναι με τσιπ κανε τη διαδικασία από την αρχή και "φρέσκια" MicroSD.

v1 unpatched ειναι, ειχα κρατήσει και back up οπως ελεγε ο οδηγός, δεν ξέρω αν βοηθήσει καπου

57 λεπτά πριν, prefuse είπε

v1 unpatched ειναι, ειχα κρατήσει και back up οπως ελεγε ο οδηγός, δεν ξέρω αν βοηθήσει καπου

Το backup το χρειάζεσαι σε περίπτωση που θες να επαναφέρεις την nand επειδή έγινε corrupt…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...