Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Mazinga
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

42 minutes ago, d..b said:

Εάν δεν σε νοιάζει το online καθόλου και το ban που θα ακολουθήσει μένεις σε sysmmc…

To online δε με νοιάζει καθόλου. Σκέφτομαι μόνο αν το wifi βοηθάει με κατεβασματα, ανεβάσματα modding κτλ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, klainmaingr είπε

To online δε με νοιάζει καθόλου. Σκέφτομαι μόνο αν το wifi βοηθάει με κατεβασματα, ανεβάσματα modding κτλ

To wifi δεν εχει να κανει τπτ με το ban...για να καταλαβεις το ban ειναι console specific οποτε απλα η κονσολα δεν θα μπορειο να μπει στους online servers σε περιπτωση ban τιποτα αλλο...

Επισης δεν εχεις κατι να κατεβασεις πλεον μεσω της κονσολας λογω που κλεισανε ta shop παρα μονο να μπεις κανα youtube..

1 hour ago, d..b said:

Επισης δεν εχεις κατι να κατεβασεις πλεον μεσω της κονσολας λογω που κλεισανε ta shop παρα μονο να μπεις κανα youtube..

Αυτή ήταν ουσιαστικά η απορία μου. Η κονσόλα δεν έχει μπει ποτε ίντερνετ (ίσως προ αμνημονεύτων χρόνων πριν το σοφτμοντ) και δεν ήξερα αν υπάρχει κάποιο όφελος απο το wifi. ΟΚ ευχαριστώ πολύ. Την αφήνω ως έχει τότε μη τζάμπα μπλέκω και μου τρώει gb το emummc.

• Like 1

^^

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος να μην κανείς emuMMC. Σε 512 κάρτα είναι αμελητέο το ποσό των GBs που τρώει και έχεις και καθαρό το Switch αν για οποιδήποτε λόγο θες να παίξεις online. Αν αρχίσεις τα διάφορα πειράγματα στην sysMMC δεν θα έχεις "καθαρό" Switch.

@klainmaingr να κατεβάσεις οπωσδήποτε το Mission Control για να μπορείς να συνδέεις controllers από άλλες κονσόλες και να παίζεις.

Έχω μια απορία με τα custom themes. Υπάρχει θέμα αν αλλάξω την lockscreen ;

• Like 1

1 minute ago, Bourdoulas said:

@klainmaingr να κατεβάσεις οπωσδήποτε το Mission Control για να μπορείς να συνδέεις controllers από άλλες κονσόλες και να παίζεις.

Έχω μια απορία με τα custom themes. Υπάρχει θέμα αν αλλάξω την lockscreen ;

Θα το τσεκάρω αν και είμαι ήδη νταβατζωμένος με pro controller και αρκετά remotes. Και για να είμαι ειλικρινής έχει να ανοίξει απο το odyssey.. Είναι η κλασσική φάση που το φορτώνω ότι υπάρχει (μόλις τελείωσα) και μετά το έχω αφημένο για δυο χρόνια. Rinse and repeat.

Το πιο ενδιαφέρον που βρήκα μέχρι στιγμής είναι τα επίσημα apps για nes/snes/n64. Λίγα παιχνίδια μεν αλλα μου αρέσει η παρουσίαση τους. Έβαλα λίγο το retroarch και όχι cores όχι mores με κούρασε απο το launch screen.

Καλησπερα στο φορουμ.

Ηθελα να μοιραστω αστειο email απο aliexpress:

We have identified a potential non-compliance issue with a recent product you have purchased. Product Name:"INSTINCT V6 Chip Support Oled Console Upgradable and Flashable Original Official Wholesale Price. Cause for the potential problem:Intellectual Property Infringements. We take your safety and satisfaction very seriously, and we want to bring this matter to your attention promptly to ensure your shopping experience with us is in compliance with applicable laws and your expectations. You may contact the seller in order to find more information and in case that the product is actually illegal, negotiate a solution such as requesting the return address of the seller and returning the product to the seller.

Μαλλον θα το κλεισουν παλι για λιγο.

10 minutes ago, dostuff said:

Καλησπερα στο φορουμ.

We have identified a potential non-compliance issue with a recent product you have purchased. Product Name:"INSTINCT V6 Chip Support Oled Console Upgradable and Flashable Original Official Wholesale Price. Cause for the potential problem:Intellectual Property Infringements. We take your safety and satisfaction very seriously, and we want to bring this matter to your attention promptly to ensure your shopping experience with us is in compliance with applicable laws and your expectations. You may contact the seller in order to find more information and in case that the product is actually illegal, negotiate a solution such as requesting the return address of the seller and returning the product to the seller.

Σε ποια φάση ειναι η αποστολή; Στο δρόμο, το εχεις παραγγείλει μολις, το εχεις παραλάβει; 

23 λεπτά πριν, dostuff είπε

Καλησπερα στο φορουμ.

Εδω και δυο χρονια αυτη η δουλεια γινεται τα κλεινουν και ξανα ανοιγουν...

11 ώρες πριν, dostuff είπε

Καλησπερα στο φορουμ.

Όχι μόνο σε instinct-nx. Η διαγραφή των links γίνεται πολλούς μήνες τώρα αλλά ειδικά τους τελευταίους 2 μήνες η nintendo τους κυνηγάει τόσο πολύ, που διαγράφονται τα Links των περισσοτέρων modchip, είτε οποιουδήποτε variant picofly είτε instinct, εντός λίγων ημερών. Για το μύνημα αυτό μην αγχωθεί κανένας είναι απλά τυπικό, παίζει να χω χάσει το μέτρημα με πόσα τετοια έχω λάβει. 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω ένα τσιπαρισμένο switch oled ή και lite γενικά δεν έχω θέμα ότι είναι πιο safe σε τσιπάρισμα και όχι πολύ ακριβό. Θα έρθω στην Αθήνα σε κάνα μήνα περίπου αλλά δεν θα κάτσω πολύ για αυτό θα ήθελα να το πάρω από κάποιο μαγαζί στην Αθήνα, για να το ελέγξω κιόλας και για να μου προσθέσει ότι χρειάζομαι π.χ emulators παιχνίδια κλπ. Όποιος μπορεί να μου στείλει σε προσωπικό μήνυμα μαγαζιά που πουλάνε, όχι για παραγγελίες παρακαλώ μόνο μαγαζιά που μπορώ να πάω να το πάρω απευθείας. Ευχαριστώ πολύ! 

Επεξ/σία από Yomii

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Yomii said:

Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω ένα τσιπαρισμένο switch oled ή και lite γενικά δεν έχω θέμα ότι είναι πιο safe σε τσιπάρισμα και όχι πολύ ακριβό. Θα έρθω στην Αθήνα σε κάνα μήνα περίπου αλλά δεν θα κάτσω πολύ για αυτό θα ήθελα να το πάρω από κάποιο μαγαζί στην Αθήνα, για να το ελέγξω κιόλας και για να μου προσθέσει ότι χρειάζομαι π.χ emulators παιχνίδια κλπ. Όποιος μπορεί να μου στείλει σε προσωπικό μήνυμα μαγαζιά που πουλάνε, όχι για παραγγελίες παρακαλώ μόνο μαγαζιά που μπορώ να πάω να το πάρω απευθείας. Ευχαριστώ πολύ! 

Υπάρχουν ακόμα μαγαζιά που πουλάνε παράτυπα προϊόντα κ έχουν κ support?  τυπου εποχές 1995? 

Επεξ/σία από sndev

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...