Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα,

Να κανω μια ερωτηση ως αναφορα εγκατασταση modchip και 17.0 firmware. 

Η κονσολα μου ειναι σε προηγουμενο firmware (16.0.3) κανω την εγκατασταση χωρις update σωστα? Θα πρεπει να τη βγαλω απο flight mode πριν?  Ή, αν χρειαζεται, ανοιγω wifi απο hekate?

Επισης ψαχνω να αγορασω ενα v2 για πειραματοζωο πριν κανω το δικο μου. (αν καποιος εχει ενημερωνει, και σκετο tablet καλυτερα)

Αν εχει ηδη γινει update σε αυτο, υπαρχει περιπτωση να χρειαζεται update και το firmware του modchip? ή μονο atmosphere και sigpatches (οταν βγουνε)? Η καλυτερα να ψαχνω για καποιο σε παλιοτερο firmware?

Ευχαριστω.

ΥΓ Εχω και καποιες ερωτησεις για το μετα. Κυριως για τις PC εναλλακτικες μαγαζιων. Αλλα αυτα ειναι ακομα μακρια!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dostuff είπε

Καλησπερα,

Να κανω μια ερωτηση ως αναφορα εγκατασταση modchip και 17.0 firmware. 

Η κονσολα μου ειναι σε προηγουμενο firmware (16.0.3) κανω την εγκατασταση χωρις update σωστα? Θα πρεπει να τη βγαλω απο flight mode πριν?  Ή, αν χρειαζεται, ανοιγω wifi απο hekate?

Επισης ψαχνω να αγορασω ενα v2 για πειραματοζωο πριν κανω το δικο μου. (αν καποιος εχει ενημερωνει, και σκετο tablet καλυτερα)

Αν εχει ηδη γινει update σε αυτο, υπαρχει περιπτωση να χρειαζεται update και το firmware του modchip? ή μονο atmosphere και sigpatches (οταν βγουνε)? Η καλυτερα να ψαχνω για καποιο σε παλιοτερο firmware?

Ευχαριστω.

ΥΓ Εχω και καποιες ερωτησεις για το μετα. Κυριως για τις PC εναλλακτικες μαγαζιων. Αλλα αυτα ειναι ακομα μακρια!

Γίνεται να κανείς εγκατάσταση κανονικά σε fw 17 , κανείς την emummc σε 17 και μετά με daybreak κανείς downgrade την emummc σε 16.1 που είναι και το τελευταίο υποστηριζόμενο πλήρως αυτήν την στιγμή σε cfw μέχρι να βγουνε και τα sigpatches που λείπουν για full support σε 17 cfw…

Εσυ αυτό θες να το κανείς σε oled??? 
Γιατί με το v2 είναι αρκετά πιο δύσκολη η εγκατάσταση του modchip…

Για v2 στείλε μήνυμα εάν σε ενδιαφέρει…

οσο για τα shops αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα…

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχω OLED και lite. Περιμενω chip και για τα τρια.

Ξερω οτι και τα δυο ειναι ultra violence difficulty, γι'αυτο και θελω να ξεκινησω με v2.

Χομπιστας ειμαι αλλα πια μου αρεσει το modding πιο πολυ απο το gaming!

Δημοσ.

Πάντως -προς το παρόν- σε v2 με ofw 17.0.0 και cfw 1.6.1 δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποιο θέμα σε games. Μου έχει κολλήσει 2-3 φορές το DBI αλλά δεν ξέρω αν φταίει το 17 η επειδή έκανα πολλά μικρά αρχεία copy. 

Αργησαν πάντως να βγάλουν cfw stable  και signature patches για το 17.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, baspav είπε

Πάντως -προς το παρόν- σε v2 με ofw 17.0.0 και cfw 1.6.1 δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποιο θέμα σε games. Μου έχει κολλήσει 2-3 φορές το DBI αλλά δεν ξέρω αν φταίει το 17 η επειδή έκανα πολλά μικρά αρχεία copy. 

Αργησαν πάντως να βγάλουν cfw stable  και signature patches για το 17.

Για το dbi δεν ξερω δεν μου εχει κολλησει ποτε εμενα να σου πω προσωπικα , μεγαλο ρολο να ξερεις παιζουν και τα καλωδια καθως το switch ειναι λιγο picky..

Oσον αφορα το cfw αργησε καθως με αυτο το Update η Ν αλλαξε πολλα πραγματα αλλα ακομα και ετσι μια χαρα γινεται η δουλεια..

Δημοσ.

Τι μας προσφέρει ακριβώς το νέο firmware? Εγώ θα έμπαινα στη διαδικασία αν είχα θέμα να τρέξω το Mario Wonder, αλλά παίζει μια χαρά σε CFW 16. Όσο για το DBI εγώ δεν έχω κανένα θέμα με Mac και καλώδιο USB C της Apple.  

Δημοσ.
10 hours ago, d..b said:

Για το dbi δεν ξερω δεν μου εχει κολλησει ποτε εμενα να σου πω προσωπικα , μεγαλο ρολο να ξερεις παιζουν και τα καλωδια καθως το switch ειναι λιγο picky..

Oσον αφορα το cfw αργησε καθως με αυτο το Update η Ν αλλαξε πολλα πραγματα αλλα ακομα και ετσι μια χαρα γινεται η δουλεια..

Όντως είναι picky με τα καλώδια το Switch. Δοκίμασε με άλλο.

Δημοσ.

Καλησπερα, τι χάνει κανεις αν τσιπαρει το switch ; χάνει το online . Είναι μια κονσόλα όμως ππυ την παιρνεις για το online ; ακόμα δεν είμαι κάτοχος αλλά ψάχνομαι. Ευχαριστώ εκ των προτερων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 minutes ago, GeG said:

Καλησπερα, τι χάνει κανεις αν τσιπαρει το switch ; χάνει το online . Είναι μια κονσόλα όμως ππυ την παιρνεις για το online ; ακόμα δεν είμαι κάτοχος αλλά ψάχνομαι. Ευχαριστώ εκ των προτερων

τιποτα δεν χάνει. αν ξερεις απο υπολογιστές ξερεις οτι ενα pc μπορει να εχει και windows και linux και οτι αλλο θες. ετσι ειναι και με το σουιτς. θα εχεις ενα λογισμικο χακαρισμενο το οποιο θα κανεις οτι σοθ κατεβει και ενα αλλο το οποιο δεν θα μπορεις να κανεις τα κολπακια και θα ειναι το κανονικο σουιτσ με ονλαιν και τα παντα. μονο μειονεκτημα οτι καθε φορα που το switch κλεινει εντελως ειναι μια διαδικασία 3 λεπτων για να το επαναφερεις στην hacked λειτουργια του. αν βαλεις τσιπακι ειναι πιο ευκολη η εναλλαγη απο κανονικο σουιτσ σε χακαρισμενο

Επεξ/σία από evansicaria
Δημοσ.
3 ώρες πριν, evansicaria είπε

3 ώρες πριν, evansicaria είπε

τιποτα δεν χάνει. αν ξερεις απο υπολογιστές ξερεις οτι ενα pc μπορει να εχει και windows και linux και οτι αλλο θες. ετσι ειναι και με το σουιτς. θα εχεις ενα λογισμικο χακαρισμενο το οποιο θα κανεις οτι σοθ κατεβει και ενα αλλο το οποιο δεν θα μπορεις να κανεις τα κολπακια και θα ειναι το κανονικο σουιτσ με ονλαιν και τα παντα. μονο μειονεκτημα οτι καθε φορα που το switch κλεινει εντελως ειναι μια διαδικασία 3 λεπτων για να το επαναφερεις στην hacked λειτουργια του. αν βαλεις τσιπακι ειναι πιο ευκολη η εναλλαγη απο κανονικο σουιτσ σε χακαρισμενο

Το χακαρισμένο τι μου προσφέρει; γκάμα παιχνιδιων; επίσης ποσο περιπου κοστίζει κάτι τέτοιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, GeG said:

Το χακαρισμένο τι μου προσφέρει; γκάμα παιχνιδιων; επίσης ποσο περιπου κοστίζει κάτι τέτοιο;

+ ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις (δεν το έχω δοκιμάσει) το Switch ως Wii U gamepad, και να ευχαριστηθείς τα Twilight Princess HD και Wind Waker HD που δεν υπάρχουν στο Switch.

Επεξ/σία από ikaros2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

guys λιγη βοηθεια

προσπαθησα να κανω ενα update hekate 16.1 και firmware

ειχα πολυ καιρο και το χω ψιλο ξεχασει

οποτε σιγουρα εκανα γκαφα

αντι να επιλεξω στο update exfat + fate32

επελεξα το πρωτο 
ενω η  sd ειναι exfat 

τι κανω τωρα?

Επεξ/σία από Se7en92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...