Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Mazinga
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, d..b said:

Πολλά είναι δεν διαφωνώ αλλά όπως είπα και πιο πάνω 200-250 παίζουν τα v2 που είναι λίγο πιο καινουργια… 

Ακόμα και τα oled που είναι δυο χρόνων κονσολα στα 300 είναι…

παρολα αυτά ο λόγος που κρατάνε τιμη είναι λόγο του χακ με σοφτμοντ που γλυτωνεις πολλαπλάσια στο μέλλον καθώς και τα games οι σοβαροί τίτλοι τουλάχιστον κρατάνε τιμή…

δεν νομίζω ότι είναι λόγο της νιντεντο αφού με τον ένα η με τον άλλο τρόπο γίνεται η δουλειά και από την στιγμή που το αποτέλεσμα με το τσιπ είναι το ίδιο ποιος ο λόγος… η νιντεντο κυνηγυσε αυτούς που βγάλανε τα τσιπ και όχι αυτούς που βγάλανε το σοφτμοντ…

Έτσι οπως έχουν τα πράγματα στην αγορά η τα σκας στα παιχνίδια η στην κονσολα…

Το θεμα ειναι οτι το V1 ηδη ειχε την χειροτερια αυτονομια. Αν αγορασεις καποιο μεταχειρισμενο 4+ χρονων που το εχουν λιωσει, δε ξερω αν η μπαταρια θα κραταει εστω και 2 ωρες..

Οποτε θα πρεπει να δωσεις και επιπλεον λεφτα για αλλαγη της μπαταριας. Συν οτι η οθονη χανει μετα απο τοσα χρονια. εξαρταται και η παρτιδα.

Μακαρι καποια στιγμη να βγει softmod για το Switch Lite / Oled. Τοσο δυσκολο ειναι;

* Παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι, εαν θελεις το switch αποκλειστικα για την τηλεοραση, σε συμφερει το V1 χακαρισμενο, χωρις να σε απασχολει η μπαταρια, εφοσον θα φορτιζει απο τη πριζα.. Καλη φαση..

Να φανταστω το Online κομματι χανεται εαν το εχεις χακαρισμενο; Υπαρχουν καποια αλλα μειονεκτηματα;

Επεξ/σία από Witcher1st
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Το θεμα ειναι οτι το V1 ηδη ειχε την χειροτερια αυτονομια. Αν αγορασεις καποιο μεταχειρισμενο 4+ χρονων που το εχουν λιωσει, δε ξερω αν η μπαταρια θα κραταει εστω και 2 ωρες..

Οποτε θα πρεπει να δωσεις και επιπλεον λεφτα για αλλαγη της μπαταριας. Συν οτι η οθονη χανει μετα απο τοσα χρονια. εξαρταται και η παρτιδα.

Μακαρι καποια στιγμη να βγει softmod για το Switch Lite / Oled. Τοσο δυσκολο ειναι;

* Παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι, εαν θελεις το switch αποκλειστικα για την τηλεοραση, σε συμφερει το V1 χακαρισμενο, χωρις να σε απασχολει η μπαταρια, εφοσον θα φορτιζει απο τη πριζα.. Καλη φαση..

Να φανταστω το Online κομματι χανεται εαν το εχεις χακαρισμενο; Υπαρχουν καποια αλλα μειονεκτηματα;

Απο ενα που εχω εδω τωρα αυτη τη στιγμη v1 unpatched η μπαταρια του μετα απο 3++ χρονια ειναι στο 92% της αρχικης χωριτηκοτητας , οσο για την οθονη τουλαχιστον στα δικα μου ματια δεν βλεπω καποιο degrade...

To online κομματι εαν σεταριστει σωστα δεν χανεται καθως η κονσολα γινεται dual boot και μπορει να μπουταρει ειτε στο ofw ειτε στο cfw κατ'επιλογη...

το μονο μειονεκτημα ειναι αυτο που ειπες με την μπαταρια καθως απο τα v2 και μετα ανεβηκε η αυτονομια...

δυο φωτό μια από τα stats της μπαταρίας και μια από την οθονη

https://ibb.co/yWsQcLm
https://ibb.co/566drn6

Επεξ/σία από d..b
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, d..b said:

Απο ενα που εχω εδω τωρα αυτη τη στιγμη v1 unpatched η μπαταρια του μετα απο 3++ χρονια ειναι στο 92% της αρχικης χωριτηκοτητας , οσο για την οθονη τουλαχιστον στα δικα μου ματια δεν βλεπω καποιο degrade...

To online κομματι εαν σεταριστει σωστα δεν χανεται καθως η κονσολα γινεται dual boot και μπορει να μπουταρει ειτε στο ofw ειτε στο cfw κατ'επιλογη...

το μονο μειονεκτημα ειναι αυτο που ειπες με την μπαταρια καθως απο τα v2 και μετα ανεβηκε η αυτονομια...

Αυτο με την μπαταρια που υπολογιζει ποσο εχει χαθει, καλη φαση. Λιγο off-topic, αλλα υπαρχει κατι παρομοιο σε android μερια, για να υπολογιζεις το health της μπαταριας του κινητου;

Επισης εχω απορια, εαν υπαρχει η δυνατοτητα καποιος να μεταφερει το v1 chip σε oled. Ο τυπος στο παρακατω link εκανε κατι παρομοιο;

Επεξ/σία από Witcher1st

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Αυτο με την μπαταρια που υπολογιζει ποσο εχει χαθει, καλη φαση. Λιγο off-topic, αλλα υπαρχει κατι παρομοιο σε android μερια, για να υπολογιζεις το health της μπαταριας του κινητου;

Επισης εχω απορια, εαν υπαρχει η δυνατοτητα καποιος να μεταφερει το v1 chip σε oled. Ο τυπος στο παρακατω link εκανε κατι παρομοιο;

Σε Android δεν ξέρω εάν υπάρχει κάτι έχω καιρό να ασχοληθώ…

το να μεταφέρεις το τσιπ δεν είναι πρόβλημα αλλά στην ουσία δεν γλυτωνεις και πολλά γιατί πάλι έχει απεγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή συν του ότι στο oled χρειάζεται και dat0 adaptor κάτι που στα υπόλοιπα V1 v2 lite δεν χρειάζεται..

Επίσης λίγο που ξανά είδα το λινκ από το Reddit δεν έκανε μεταφορά του τσιπ απλά από V1 unpatched πήγε σε oled και έκανε εγκατάσταση τσιπ για να μπορεί να τρέξει atmosphere..

Επεξ/σία από d..b
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, baspav είπε

Αν κάποιος βρει ένα v2 σε καλή τιμή (200-) ίσως είναι καλή επένδυση με chip. Αρκεί όπως λέει ο d..p να σεταριστεί σωστά.

200 εννοείς κονσολα πλήρη κτλ μονο;; Χωρίς το τσιπ φανταζομαι

Επεξ/σία από d..b

1 hour ago, d..b said:

200 εννοείς κονσολα πλήρη κτλ μονο;; Χωρίς το τσιπ φανταζομαι

Ε ναι. Με το τσιπ λίγο δύσκολο 😁

Αν όχι κουτάτη οπωσδήποτε τουλάχιστον με το dock και σε καλή κατάσταση.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/10/2023 στις 11:13 ΜΜ, d..b είπε

Αν του κάνεις χαλαρή χρήση και το φορτίζεις με το dock δεν υπάρχει θέμα με την μπαταρία.. Όσα switch είχα v1 με cfw δεν είχα σε κανένα θέμα μπαταρίας.. Σαν καινούργια είναι.. Ααα και πάντα τα έχω σε sleep mode.. 

IMG_20231008_171722_edit_334632730415575.jpg

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 1

Καλησπέρα σε όλους. 

Είδα ότι η Nintendo έβγαλε καινούριο update .

Επηρεάζει κάπου το mod του πράγματος;

Η μας αφήνει παγερά αδιάφορους ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, psyhou είπε

Καλησπέρα σε όλους. 

Είδα ότι η Nintendo έβγαλε καινούριο update .

Επηρεάζει κάπου το mod του πράγματος;

Η μας αφήνει παγερά αδιάφορους ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Περιμένεις μα αναβαθμιστεί το atmosphere για να παίζει με το καινούργιο firmware… 

Επεξ/σία από d..b

Εν τω μεταξύ leakαρε το Wonder και μας έχουν ταράξει στα σπόιλ! Μου βγαίνουν συνέχεια στο τικ τοκ και έχω δει το μισό παιχνίδι… Τα κακά με την πειρατεία καμιά φορά…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...