Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jeep13 είπε

Το κατεβασε απο το aioupdater και εγκατασταση με το daybreak.

απο την στιγμη που χρησιμοποιησες το daybreak μονο το firmware χρειαζοσουν και τα κανουργια αρχεια του atmosphere bootloader hekate....

προσωπικα δεν μου αρεσουν τα aio..

• Like 1
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/8/2023 στις 11:22 ΜΜ, jeep13 είπε

καλησπερα.
Εκανα update firmware και εβαλα την επιλογη fat32 ενω η μνημη μου ειναι exfat.
Γενικα μπαινω απο fusse στο atmosphere και εχω τα αρχει backup.

1...Να κάνω μέσα απο το hekate restore emmc;
2... αυτό;;;;

Μπορείς να περάσεις sys-patch homebrew module και να μπεις στο 16.1.0, είτε SysMMC με γνήσια παιχνίδια και homebrew είχε EmuMMC, εγώ παίζω και online Temtem, κάνω botting.

Δεν έφαγα ban ακόμα από Nintendo.

Επεξ/σία από Pipiou211
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Διαβάσα ότι η Nintendo θα βάλει κάποιο αντι hack στα μελλοντικά παιχνίδια. Αφορά εμάς καθόλου αυτό ?Σε θέμα update ή παιχνιδιών? ευχαριστώ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mexmet8 είπε

Καλησπέρα παίδες. Διαβάσα ότι η Nintendo θα βάλει κάποιο αντι hack στα μελλοντικά παιχνίδια. Αφορά εμάς καθόλου αυτό ?Σε θέμα update ή παιχνιδιών? ευχαριστώ.

Εκανε συνεργασια με την denuvo για να μην παιζουν τα παιχνιδια της σε emulators...

• Like 1
Δημοσ.

Όπως έχει αποδειχτεί ξανά και ξανά ο μόνος που έχει πρόβλημα με αυτά τα μέτρα είναι αυτός που ΑΓΟΡΑΖΕΙ το προϊόν γιατί συνήθως του δημιουργούν πρόβλημα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. 

Αυτός που το παίζει πειρατικά θα το χαρεί το παιχνίδι έτσι κι αλλιώς , απλά ίσως πάρει λίγο παραπάνω χρόνο. 

Μπράβο ρε Ν , δεν μας απογοητεύεις ποτέ με τις βλακείες σου

Δημοσ.
5 hours ago, d..b said:

Εκανε συνεργασια με την denuvo για να μην παιζουν τα παιχνιδια της σε emulators...

Αληθεύει ότι αυτό θα επηρεάσει την απόδοση του Switch γιατί θέλει resources; 

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως αυτό αφορά μόνο το emulation των παιχνιδιών του switch σε άλλες κονσολες - υπολογιστές…

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχουν διαθεσιμες για αγορα κονσολες οι οποιες δεχονται το χακαρισμα ( οχι modchip ) ή μονο σε αγγελιες που εξωφρενικες τιμες πλεον;

Και πως γινεται με τοσο εξελιγμενο το hacking community να μην εχει βρεθει λυση τοσα χρονια για τις νεοτερες κονσολες;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Υπαρχουν διαθεσιμες για αγορα κονσολες οι οποιες δεχονται το χακαρισμα ( οχι modchip ) ή μονο σε αγγελιες που εξωφρενικες τιμες πλεον;

Και πως γινεται με τοσο εξελιγμενο το hacking community να μην εχει βρεθει λυση τοσα χρονια για τις νεοτερες κονσολες;

Το εξωφρενικο ειναι σχετικο..Εξωφρενικο για αυτα που μπορεις να εχεις αφου χακαρεις την κονσολα δεν θα το ελεγα...γνωμη μου παντα..

Δυστηχως μονο τα v1 δεχονται softmod αλλα και αυτα κρατανε τιμη , παρολα αυτα με ενα v2 που δεν δεχεται softmod και πωλειται 200-250 μεταχειρισμενο τα 300 για v1 unpatched δεν μου φαινονται υπερβολικα...

Απο αυτα που εχω διαβασει απο οταν βγηκε το τσιπ εχουν σταματησει να ασχολουνται με την αναπτυξη ενος νεου softmod για τις πιο καινουργιες κονσοες και μαλλον ειναι απιθανο να δουμε στο μελλον κατι σχετικο...

Δημοσ.
12 minutes ago, d..b said:

Το εξωφρενικο ειναι σχετικο..Εξωφρενικο για αυτα που μπορεις να εχεις αφου χακαρεις την κονσολα δεν θα το ελεγα...γνωμη μου παντα..

Δυστηχως μονο τα v1 δεχονται softmod αλλα και αυτα κρατανε τιμη , παρολα αυτα με ενα v2 που δεν δεχεται softmod και πωλειται 200-250 μεταχειρισμενο τα 300 για v1 unpatched δεν μου φαινονται υπερβολικα...

Απο αυτα που εχω διαβασει απο οταν βγηκε το τσιπ εχουν σταματησει να ασχολουνται με την αναπτυξη ενος νεου softmod για τις πιο καινουργιες κονσοες και μαλλον ειναι απιθανο να δουμε στο μελλον κατι σχετικο...

Πολλά είναι τα 300 αν σκεφτούμε πόσο χρονών είναι η κονσόλα. Η μπαταρία δεν έχει φθαρεί μετά από τόσο καιρό;

Σταμάτησαν να ασχολούνται με το χακαρισμα επειδή το καινούριο τσιπ έχει πολύ καλή προστασία ή επειδή η Nintendo τους κυνηγάει με μηνύσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Πολλά είναι τα 300 αν σκεφτούμε πόσο χρονών είναι η κονσόλα. Η μπαταρία δεν έχει φθαρεί μετά από τόσο καιρό;

Σταμάτησαν να ασχολούνται με το χακαρισμα επειδή το καινούριο τσιπ έχει πολύ καλή προστασία ή επειδή η Nintendo τους κυνηγάει με μηνύσεις;

Πολλά είναι δεν διαφωνώ αλλά όπως είπα και πιο πάνω 200-250 παίζουν τα v2 που είναι λίγο πιο καινουργια… 

Ακόμα και τα oled που είναι δυο χρόνων κονσολα στα 300 είναι…

παρολα αυτά ο λόγος που κρατάνε τιμη είναι λόγο του χακ με σοφτμοντ που γλυτωνεις πολλαπλάσια στο μέλλον καθώς και τα games οι σοβαροί τίτλοι τουλάχιστον κρατάνε τιμή…

δεν νομίζω ότι είναι λόγο της νιντεντο αφού με τον ένα η με τον άλλο τρόπο γίνεται η δουλειά και από την στιγμή που το αποτέλεσμα με το τσιπ είναι το ίδιο ποιος ο λόγος… η νιντεντο κυνηγυσε αυτούς που βγάλανε τα τσιπ και όχι αυτούς που βγάλανε το σοφτμοντ…

Έτσι οπως έχουν τα πράγματα στην αγορά η τα σκας στα παιχνίδια η στην κονσολα…

Επεξ/σία από d..b
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , πέρασα 2040 raspberry chip στο V1 που έχω κ όταν το ανοίγω αναβοσβήνει μπλε φωτακι κάτι δευτερόλεπτα και σβήνει μετά , στην οθόνη εμφανίζεται ένα διαστημόπλοιο και λέει NO SD , παρολαυτα βάζω SD μέσα αλλά δεν κανει τιποτα , έκανα κάτι λάθος στην εγκατάσταση η από δω και πέρα είναι θέμα προγραμματισμού απο Πισι ; Με αγχώνει το γεγονός ότι σε όλα τα βιντεάκια βλέπω ανάβει και ένα πράσινο φωτακι , σε εμένα όχι , αλλά παρολαυτα έχω εικόνα το διαστημόπλοιο … τα φώτα σας 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jordaniskiou είπε

Καλησπέρα παιδιά , πέρασα 2040 raspberry chip στο V1 που έχω κ όταν το ανοίγω αναβοσβήνει μπλε φωτακι κάτι δευτερόλεπτα και σβήνει μετά , στην οθόνη εμφανίζεται ένα διαστημόπλοιο και λέει NO SD , παρολαυτα βάζω SD μέσα αλλά δεν κανει τιποτα , έκανα κάτι λάθος στην εγκατάσταση η από δω και πέρα είναι θέμα προγραμματισμού απο Πισι ; Με αγχώνει το γεγονός ότι σε όλα τα βιντεάκια βλέπω ανάβει και ένα πράσινο φωτακι , σε εμένα όχι , αλλά παρολαυτα έχω εικόνα το διαστημόπλοιο … τα φώτα σας 

Αρχικα είσαι σίγουρος ότι το τσιπ είναι το rp2040??? 
με αυτά που λες μάλλον για hwfly μου ακούγεται…

στην κάρτα πέρασες τα απαραίτητα αρχεία;;; 
γιατί εάν απλά βάζει μια κάρτα sd κενή δεν πρόκειται να γίνει τπτ..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...