Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Mazinga
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, Kontos82 είπε

Επειδή το θέμα πήγε πολύ στο τεχνικο κομμάτι, εγώ που θέλω για oled το παραπάνω κάνει ή πρέπει να πάρω κάποιο άλλο; 🤪

Για oled κάνει κανονικά.Ταιριάζει και στα υπόλοιπα αλλά για oled είναι κατασκευασμένο..
Περίμενε μερικές μέρες , θα πέσει η τιμή λογικά.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

20 λεπτά πριν, Kontos82 είπε

Επειδή το θέμα πήγε πολύ στο τεχνικο κομμάτι, εγώ που θέλω για oled το παραπάνω κάνει ή πρέπει να πάρω κάποιο άλλο; 🤪

Μια χαρα κανει!!

• Like 1

Στις 23/3/2023 στις 4:24 ΜΜ, sAeDrMvIeNr είπε

Σίγουρα προσπαθέις από το κασσετάκι?
Είχα το ίδιο θέμα όταν πήγα να μεταφέρω αρχείο από backup που είχα κάνει στο pc.

Σίγουρα από την κασέτα. Δεν ήταν πουθενά συνδεδεμένο το switch.

Στις 23/3/2023 στις 1:30 ΜΜ, SkywardKkalox είπε

image.png.f68fbc00aad07cfb2bbba46429ca7e10.png
Χαχχαχα, ξεκίνησαν οι πτώσεις στις τιμές.

απίστευτο πάντως το τι περιθώριο κέρδους έχουνε και το βαράγανε στα 120 πριν 1 μήνα δηλαδή υπερδιπλάσια τιμή απ’ ότι έχει τώρα  που και τώρα σίγουρα έχουν αρκετό κέρδος.  εγώ το βλέπω να πέφτει στα 30€, όσο θα έπρεπε να έχει πάντα δλδ. Σιχαμένοι! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, enlightened είπε

απίστευτο πάντως το τι περιθώριο κέρδους έχουνε και το βαράγανε στα 120 πριν 1 μήνα δηλαδή υπερδιπλάσια τιμή απ’ ότι έχει τώρα  που και τώρα σίγουρα έχουν αρκετό κέρδος.  εγώ το βλέπω να πέφτει στα 30€, όσο θα έπρεπε να έχει πάντα δλδ. Σιχαμένοι! 

περίπου 5 ευρώ κόστος έχει μαζί με όλα τα παρελκόμενα (σε μεγάλες ποσότητες, 10000 κομμάτια).

Επεξ/σία από sAeDrMvIeNr
  • Like 1

2 λεπτά πριν, enlightened είπε

Έχω να τα δω 120 εδώ και κανα χρόνο, γύρω στα 90-85 έπαιζαν απο την αρχή του χρόνου. Το αστείο είναι ότι τα original απο τους Xcuter ήταν στα 50 μαζί με το SX OS.

51 λεπτά πριν, SkywardKkalox είπε

Έχω να τα δω 120 εδώ και κανα χρόνο, γύρω στα 90-85 έπαιζαν απο την αρχή του χρόνου. Το αστείο είναι ότι τα original απο τους Xcuter ήταν στα 50 μαζί με το SX OS.

Εδώ έφταναν στα 120 μαζί με τελωνείο και μεταφορικά όταν καθόταν και αν το έπαιρνες τοπικά ήταν όντως κοντά στα 120 μέχρι πολύ πρόσφατα και αν έβρισκες..
Τελείωσε ευτυχώς όλο αυτό!Το 30άρι στην κίνα θα είναι το νέο στάνταρ σε λίγο καιρό

12 λεπτά πριν, sAeDrMvIeNr είπε

Εδώ έφταναν στα 120 μαζί με τελωνείο και μεταφορικά όταν καθόταν και αν το έπαιρνες τοπικά ήταν όντως κοντά στα 120 μέχρι πολύ πρόσφατα και αν έβρισκες..
Τελείωσε ευτυχώς όλο αυτό!Το 30άρι στην κίνα θα είναι το νέο στάνταρ σε λίγο καιρό

RIP, δεν έχει τύχει να πληρώσω τελωνείο για κάτι μέχρι 150 απο το εξωτερικό εδώ και καιρό, εφόσον το ΦΠΑ είναι πληρωμένο απο αρχής, το ali το βάζει στην τελική τιμή ευτυχώς.

3 ώρες πριν, sAeDrMvIeNr είπε

περίπου 5 ευρώ κόστος έχει μαζί με όλα τα παρελκόμενα (σε μεγάλες ποσότητες, 10000 κομμάτια).

Ε ναι , πραγματικα ποσο θα τους κοστιζει 3 καλωδιοταινιες και 1 τσιπ; Μιλαμε για τρελη αισχροκερδια λογω μονοπωλιου!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εργαλεία κλοπής ή όχι, είναι ο μόνος τρόπος προς το παρόν να κάνουμε mod τα OLED. 😔

1 ώρα πριν, d..b είπε

Παντως στα 30€ θα συμφαιρει αυτο παρα το rp2040 καθως θα το περνεις κομπλε με τα flex και το dat0...

Άνετα. Κυρίως αυτό με ενδιέφερε με το rp2040, να σπάσει το μονοπώλιο και να πέσουν οι τιμές. χαχαχα

Επεξ/σία από SkywardKkalox

Γενικά ήταν κλεψιά η παλιά τιμή στο τσιπακι. Όσο έκανε το τσιπακι με την εγκατάσταση είναι τα δίπλα από οσο ένα switch v1. Ένα σουιτσ v2 320+110 τσιπακι+100 είναι 530 ευρώ και ένα v1 unpached κάνει 220. Ευτυχώς που ο ανταγωνισμός τους έριξε τους απατεώνες. Βέβαια αφού το αγοράζουν καλά κάνουν το ίδιο θα έκαναν όλοι αλλά τόσα χρόνια προσωπικά δεν είχα πάρει γιατί η τιμή μου φαινόταν παράλογη.

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Το ότι θεωρείτε κλέφτες αυτούς που σας πουλάνε εργαλεία κλοπής με ξεπερνάει πάντως.

Έχεις ακούσει το μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...