Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Mazinga
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, DjAkis είπε

Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω switch cfw αξίζει να το πάρω έτοιμο? η υπάρχει περίπτωση να φτιάχνονται και τα καινούρια? Πρέπει να προσέξω κάτι?δεν έχω ιδέα από Nintendo ευχαριστώ πολύ

Θα πάρεις μεταχειρισμένο αναγκαστικά, που πρέπει να είναι v1 unpached ή έτοιμο v1 με cfw περασμένο.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, vagosvts7 είπε

Θα πάρεις μεταχειρισμένο αναγκαστικά, που πρέπει να είναι v1 unpached ή έτοιμο v1 με cfw περασμένο.. 

Θα πρέπει να προσέξω κάτι σε σχέση με το πρόγραμμα που θα έχει μέσα;

1 ώρα πριν, DjAkis είπε

Θα πρέπει να προσέξω κάτι σε σχέση με το πρόγραμμα που θα έχει μέσα;

Δεν σε ενδιαφέρει σε πιο firmware θα είναι το switch που θα βρεις, αυτό που θέλεις είναι να βρεις μεταχειρισμένο switch μοντέλο v1 unpached.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πιο φθηνή λύση είναι να βρεις ένα μεταχειρισμένο από την παρτίδα του 2017 που μπορεί να πάρει cfw. Γύρω στα 200-250€ παίζει. Βέβαια όπως καταλαβαίνεις μετά από τόσα χρόνια είναι ταλαιπωρημένα ως προς την μπαταρία, την κάσα, την οθόνη αφής, τα χειριστήρια κλπ. Αν δεν σε νοιάζει τόσο το οικονομικό και θες την καλύτερη δυνατή εμπειρία, παίρνεις ένα OLED καινούργιο και λες σε κάποιο από τα παιδιά εδώ να στο τσιπάρει (γύρω στα 200€ ζητάνε τα οποία δεν είναι παράλογα γιατί το τσιπ κάνει 120€ περίπου και η δουλειά είναι πολύ εξειδικευμένη με microsoldering κλπ.) 

Επεξ/σία από enlightened

6 ώρες πριν, enlightened είπε

Η πιο φθηνή λύση είναι να βρεις ένα μεταχειρισμένο από την παρτίδα του 2017 που μπορεί να πάρει cfw. Γύρω στα 200-250€ παίζει. Βέβαια όπως καταλαβαίνεις μετά από τόσα χρόνια είναι ταλαιπωρημένα ως προς την μπαταρία, την κάσα, την οθόνη αφής, τα χειριστήρια κλπ. Αν δεν σε νοιάζει τόσο το οικονομικό και θες την καλύτερη δυνατή εμπειρία, παίρνεις ένα OLED καινούργιο και λες σε κάποιο από τα παιδιά εδώ να στο τσιπάρει (γύρω στα 200€ ζητάνε τα οποία δεν είναι παράλογα γιατί το τσιπ κάνει 120€ περίπου και η δουλειά είναι πολύ εξειδικευμένη με microsoldering κλπ.) 

Καλημέρα.. Εγώ πιστεύω είναι σχετικό αυτό με τα ταλαιπωρημένα, είναι στον άνθρωπο πως προσέχει τα πράγματα του .. Έχω δύο switch v1 το ένα το έχω για online και το άλλο το έχω κάνει cfw.. Η μπαταρία τους δεν έχουν χάσει σε απόδοση, αλλά τα φορτίζω πάντα μέσo του dock..Εχω περασμένα και στα δύο temperad glass και θήκη σιλικόνης στα tablet..

Το θέμα είναι αν βρει μεταχειρισμένο v1 unpached να είναι εντάξει η οθόνη του να μην έχει γρατσουνιές και η μπαταρία του να έχει σωστή απόδοση τα σημαντικότερα.. Τώρα αν έχουν τα joycon drift αυτό λύνετε, με αλλαγή analog stick ή αγορά joycon καινούργιο.. Αν έχει κάποιες γρατσουνιές η επιφάνεια του tablet από την πίσω μεριά λόγου βγάλε βάλε από το dock και αυτό λύνεται, με αγορά stickers αυτοκόλλητα και τα κάνεις εμφανισιακά να δείχνουν καλύτερα από πριν 😎.. 

Τώρα για αγορά καινούργιου switch v2 ή στην καλύτερη oled και αγορά modchip και να βρεις κάποιον ιδικό να στο περάσει το κόστος πάει 500 με 600 ευρώ σύνολο (καινούριο+modchip+εργασία) για να έχεις cfw.. 

Για v1 unpached ή έτοιμο v1 cfw το κόστος είναι 200 με 350 ευρώ, ανάλογα σε τι κατάσταση είναι και τα έξτρα που έχει.. 

Οι τιμές αυτές που γράφω είναι ο μέσος όρος από τις αγγελίες που τα πουλάνε.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα το μπάτζετ μου είναι έως 300€ για αγορά switch cfw θα πάω σε v1 θα προσπαθήσω να βρω κάποιο σε καλή κατάσταση είδα ότι βρίσκω με 250 έως 300€ θεωρώ ότι δεν αξίζει παραπάνω και σίγουρα όχι διπλή τιμή με το modchip ούτως η άλλος για δεύτερο το θέλω. Αν βρω unpatched πόσο κοστίζει κάποιος να μου το περάσει αν και θα προτιμήσω κάποιο έτοιμο λογικά.

Επεξ/σία από DjAkis

19 ώρες πριν, DjAkis είπε

Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω switch cfw αξίζει να το πάρω έτοιμο? η υπάρχει περίπτωση να φτιάχνονται και τα καινούρια? Πρέπει να προσέξω κάτι?δεν έχω ιδέα από Nintendo ευχαριστώ πολύ

Μην πάρεις χακαρισμενο switch. ΠΡΕΠΕΙ να το χακαρεις εσύ και να ξέρεις τη διαδικασία ώστε να μπορείς να το κάνεις update και να ξέρεις τι θα κάνεις αν βγάλει κάποιο σφάλμα. Το να χακαρεις ένα σουιτσ είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ, αλλά αν το πάρεις χακαρισμενο δεν θα ξέρεις τι έχει κάνει ο άλλος. Αν θες βοήθεια στο να χακαρεις Έλα dm. 

• Like 3

1 ώρα πριν, evansicaria είπε

Μην πάρεις χακαρισμενο switch. ΠΡΕΠΕΙ να το χακαρεις εσύ και να ξέρεις τη διαδικασία ώστε να μπορείς να το κάνεις update και να ξέρεις τι θα κάνεις αν βγάλει κάποιο σφάλμα. Το να χακαρεις ένα σουιτσ είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ, αλλά αν το πάρεις χακαρισμενο δεν θα ξέρεις τι έχει κάνει ο άλλος. Αν θες βοήθεια στο να χακαρεις Έλα dm. 

Το μόνο που σε νοιάζει τουλάχιστον για εμένα είναι να έχει γίνει emummc και να μην είναι μπαναρισμενο σε ofw όλα τα αλλά φτιάχνονται…. Το να το κανείς update είναι εύκολο μέσω daybreak…

1 ώρα πριν, evansicaria είπε

Σωστό σχόλιο.. Γιατί οι περισσότεροι τα παίρνουν έτοιμα και μετά σκαλωνουν πως να κάνουν update firmware, γιατί δεν παίζουν τα παιχνίδια κτλ κτλ.. Η διαδικασία είναι εύκολη να περάσεις cfw σε unpached switch.. Μόνο στην αρχή για πρώτη φορά θα χρειαστείς rcm jig ή αλλιώς πατέντα με συνδετήρα.. Εγώ με συνδετήρα το είχα κάνει και έπιασε με την πρώτη, αν και είχα παραγγείλει jig από aliexpress, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω αφού είχα switch unpached στα χέρια μου για ένα μήνα περίπου μέχρι να έρθει 😜..

https://a.aliexpress.com/_mqZjmoK

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Σωστό σχόλιο.. Γιατί οι περισσότεροι τα παίρνουν έτοιμα και μετά σκαλωνουν πως να κάνουν update firmware, γιατί δεν παίζουν τα παιχνίδια κτλ κτλ.. Η διαδικασία είναι εύκολη να περάσεις cfw σε unpached switch.. Μόνο στην αρχή για πρώτη φορά θα χρειαστείς rcm jig ή αλλιώς πατέντα με συνδετήρα.. Εγώ με συνδετήρα το είχα κάνει και έπιασε με την πρώτη, αν και είχα παραγγείλει jig από aliexpress, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω αφού είχα switch unpached στα χέρια μου για ένα μήνα περίπου μέχρι να έρθει 😜..

Εγώ πάλι θα έλεγα όχι συνδετηρα κτλ γιατί δεν θέλει πολυ να γίνει η στραβή και να κλαιει το switch μετά… 

Επεξ/σία από d..b
  • Like 1

29 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Έχω φίλο που το χάλασε με συνδετιρα και έπρεπε να αλλάξει δεξιά το σίδερο που μπαίνουν τα joy con. 1 ευρώ και 36 λεπτά έχει μη το τσιγγουνευεστε 
https://a.aliexpress.com/_mNV7DWK

5 λεπτά πριν, evansicaria είπε

Έχω φίλο που το χάλασε με συνδετιρα και έπρεπε να αλλάξει δεξιά το σίδερο που μπαίνουν τα joy con. 1 ευρώ και 36 λεπτά έχει μη το τσιγγουνευεστε 
https://a.aliexpress.com/_mNV7DWK

Και τυχερος ειναι που χαλασε μονο το rail...

Καλησπέρα σε όλους

Πριν μερικούς αγόρασα μεταχειρισμένο ενα switch v1 με CFW atmosphere.

Μαζι με το switch είχε και ενα RCM LOADER για να μπαινω στο Hekate.

Η κάρτα microSD είναι φορμαρισμενη σε eXFAT και το CFW τρέχει μόνο απο την SysNAND.

Όταν επιχειρήσω μεσω Hekate να μπω στο CFW μεσω emuNAND , βγαζει error και δεν μπαινει.

Να πω εδω οτι το online κομματι δεν με ενδιαφερει καθολου.

Αυτο που θέλω να κανω ειναι να κάνω τα απαραίτητα updates, γιατι το switch οπως το πήρα ήταν στην έκδοση 13 και θέλω να παω στην 15.

Είναι η πρώτη φορά που θα επιχειρήσω να κάνω κάποιο update.

Αν κατεβάσω το "All in One - Switch Updater" και το βάλω στην καρτα SD και μετα μεσω switch κανω τα updates θα είμαι οκ;

Εμενα ας πουμε που ειναι το v1 , το ειχα hack-αρει στο 1o lockdown και πλεον εχει φαει ban. 90% των περιπτωσεων των switch εχουν φαει ban. Κολλητος που ετρεξε τα παντα σαν δικλειδα ασφαλειας και ασχοληθηκε πολυ ωστε να μην αφησει σημαδια hack , παλι εφαγε ban. οποτε εχετε τον νου σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...