Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Mazinga
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 23/12/2020 στις 2:18 ΜΜ, Komfoukios είπε

Ρε παιδια έχασα το jig.Εχει κάποιος να ρθω να το κάνω restart για να μπω στο atmosphere?2 λεπτά υπόθεση. Αν υπάρχει κάποιος κοντα Β.Π....

Ευχαριστώ 

(18) How to make an RCM JIG with household materials. NO DAMAGE TO YOUR SWITCH - YouTube

[Hardware]DIY Switch Paperclip jig for RCM mode : SwitchHacks (reddit.com)

RCM Jig and wire bending template for Nintendo Switch by Sulya - Thingiverse

μην βγεις καν

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα, ο υιός μου αν και μόλις 3.5 ετών έπιασε το 3ds μου και το έκανε δικό του. Δεν του εδειξα καν πως να το ανοίγει κι έχει φτάσει στον τερματισμό όλα τα παιχνίδια Mario. Σκέφτομαι να του κάνω την έκπληξη και να του πάρω ένα switch. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορούν ακόμα κονσόλες που δέχονται softmod και custom firmware και πως μπορούμε να τις εντοπίσουμε.

Καλημερα,θελω να αγορασω ενα switch και πιστευω οτι αν το παρω με hack θα το ευχαριστηθω περισσοτερο αλλα καθως δεν εχω ασχοληθει ξανα με switch συγκεντρωσα ολες τις αποριες μου και ξεκιναω:

Α) να ψαχνω αυτα που λένε με sx core chip ή οχι; Ποιο ειναι καλυτερο;

Β) dual boot τι χρησιμευει;

Γ)

Δ)Οnline μπορω να παιζω ή θα γινω ban;

Ε)Με τα updates του official firmware τι γινεται; Η οταν μπαινει το custom το ofiicial το ξεχναμε;

Στ)Πρεπει να εχω 2 καρτες και να τις εναλλαζω ,μια για το original και μια για το custom η δεν παιζει σημασια;

Ζ)Όταν ανοιγει πρεπει να προσεχω τιποτα,σε ποιο firmware μπαινει;(γιατι λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι κ θα το χειριζονται τα παιδια,μην κανουν καμια μ@λ@κι@ και το κλαιω).

Η) κατι αλλο πρεπει να ξερω; Λιγο που κοιταξα τη συνομιλια και εψαξα στο ιντερνετ βρηκα πολλες αγνωστες λεξεις τεχνικου χαρακτηρα που πραγματικα δεν εχω ορεξη να μπλεξω,εγω θελω να ανοιγω και να παιζω,γινεται;

Πολλες ερωτησεις...

Ευχαριστω οποιους ασχοληθουν να μου απαντησουν εστω κ μια απο ερωτήσεις

Υ.Γ. Συγνωμη αν συγχυσα καποιους πρωι-πρωι που ανεβασα νωριτερα τις αποριες με ορους μη επιτρεπτους, ελπιζω τωρα με τις αφαιρεσεις να ειναι politically correct! (Ηθικο διδαγμα:τσεκαρουμε τους κανονες ΠΡΙΝ γραψουμε)

• Moderators
35 minutes ago, fiorstel said:

Καλημερα,θελω να αγορασω ενα switch και πιστευω οτι αν το παρω με hack θα το ευχαριστηθω περισσοτερο αλλα καθως δεν εχω ασχοληθει ξανα με switch συγκεντρωσα ολες τις αποριες μου και ξεκιναω:

Α) να ψαχνω αυτα που λένε με sx core chip ή οχι; Ποιο ειναι καλυτερο;

Β) dual boot τι χρησιμευει;

Γ)

Δ)Οnline μπορω να παιζω ή θα γινω ban;

Ε)Με τα updates του official firmware τι γινεται; Η οταν μπαινει το custom το ofiicial το ξεχναμε;

Στ)Πρεπει να εχω 2 καρτες και να τις εναλλαζω ,μια για το original και μια για το custom η δεν παιζει σημασια;

Ζ)Όταν ανοιγει πρεπει να προσεχω τιποτα,σε ποιο firmware μπαινει;(γιατι λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι κ θα το χειριζονται τα παιδια,μην κανουν καμια μ@λ@κι@ και το κλαιω).

Η) κατι αλλο πρεπει να ξερω; Λιγο που κοιταξα τη συνομιλια και εψαξα στο ιντερνετ βρηκα πολλες αγνωστες λεξεις τεχνικου χαρακτηρα που πραγματικα δεν εχω ορεξη να μπλεξω,εγω θελω να ανοιγω και να παιζω,γινεται;

Πολλες ερωτησεις...

Ευχαριστω οποιους ασχοληθουν να μου απαντησουν εστω κ μια απο ερωτήσεις

Υ.Γ. Συγνωμη αν συγχυσα καποιους πρωι-πρωι που ανεβασα νωριτερα τις αποριες με ορους μη επιτρεπτους, ελπιζω τωρα με τις αφαιρεσεις να ειναι politically correct! (Ηθικο διδαγμα:τσεκαρουμε τους κανονες ΠΡΙΝ γραψουμε)

Α) Δεν κυκλοφορουν καινούριες κονσόλες που να μπορεις να κανεις softmod. Οι τελευταίες παρήχθησαν το καλοκαίρι του 2018 και τις έβρισκες καινούριες στα ράφια μέχρι πριν περίπου 1 χρόνο.
Β) Να bootάρεις σε άλλο CFW ή σε άλλο OS (υπάρχει linux). Στην πράξη δεν το χρειάζεσαι.
Γ) :o 
Δ) Όχι και να μην μπεις καθόλου ενώ είσαι σε CFW. Εγώ είχα την κονσόλα σε airplane mode μόνιμα, αλλά και το SX stealth mode + DNS ρυθμίσεις για να μη σε βλέπει η Nintendo είναι ασφαλές. Δεν έχει καμία σχέση με του 3DS που ήταν μπάτε σκύλοι αλέστε, εδώ η Nintendo έχει περισσότερο έλεγχο.
Ε) Κάνεις update το CFW, το official δεν χρειάζεται πλέον κάπου.
ΣΤ) Θεωρητικά μπορεί να γίνει, αλλά τι νόημα έχει;
Ζ) Κάθε φορά που ανοίγει ένα soft modded Switch θέλει μία διαδικασία. Άρα το κρατάς σε sleep για πάντα, όχι power off. Προσοχή αν δεν το χρησιμοποιήσεις μερικές μέρες θα ξεμείνει από μπαταρία και θα σβήσει. Για τα hard modded δεν γνωρίζω.
Η) Εφ' όσον αποφασίσεις να ασχοληθείς με μια hack scene πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να καταλάβεις τις ιδιαιτερότητες του hacking του κάθε συστήματος, που είναι διαφορετικές κάθε φορά, καθώς και να τις ακολουθείς ευλαβικά. Το απλά πατάω ένα κουμπί και είμαι έτοιμος να παίξω παντού και πάντα δεν υφίσταται στο Switch. Πρέπει να καταλαβαίνεις τι κάνεις σε κάθε βήμα (της αρχικής διαδικασίας) αλλιώς μπορεί να banαριστεί η κονσόλα σου ή ακόμα χειρότερα να προξενήσεις κάποια βλάβη. Η καθημερινή διαβίωση με το hack πάντως είναι αρκετά εύκολη και διαχειρίσιμη στο Switch.

Προσωπικά θα έπαινα κάποιο από τα soft moddable από αγγελία και θα ζητούσα να μου κάνει update στο hack ο προηγούμενος πριν μου το πουλήσει. Είναι πλέον δύσκολο να βρεις soft hackable κονσόλα παρθένα και να κάνεις όλη τη διαδικασία εσύ για πρώτη φορά. Ξαναλέω με το hard mod (που θέλει λύσιμο και κολλητήρι) δεν έχω ασχοληθεί και ούτε σκοπεύω να το κάνω.

On 29/12/2020 at 17:21, gherudos said:

Καλησπέρα, ο υιός μου αν και μόλις 3.5 ετών έπιασε το 3ds μου και το έκανε δικό του. Δεν του εδειξα καν πως να το ανοίγει κι έχει φτάσει στον τερματισμό όλα τα παιχνίδια Mario. Σκέφτομαι να του κάνω την έκπληξη και να του πάρω ένα switch. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορούν ακόμα κονσόλες που δέχονται softmod και custom firmware και πως μπορούμε να τις εντοπίσουμε.

Καινούριες όχι. Ψάχνεις για το αρχικό μοντέλο με βάση το σειριακό αριθμό να μην είναι patched. https://ismyswitchpatched.com/

• Moderators
1 hour ago, fiorstel said:

Ευχαριστω GeorgeMan για τις πραγματικα πολλες πληροφοριες και τον χρονο που σπαταλησες για να τα γραψεις!

Ξεκίνα εδώ: https://switch.homebrew.guide/ αν βρεις κάποια συμβατή συσκευή για softmod.

On 29/12/2020 at 17:21, gherudos said:

Όχι έχουν πάψει να παράγονται εδώ και 2 χρόνια. 

14 λεπτά πριν, leon7ts είπε

Ξέρει κανεις αν η έκδοση 11.0.1 δέχεται το atmosphere? Κάνανε τα μικρά κατά λάθος update και δεν λειτουργεί τώρα .

Ναι υπάρχει atmosphere cfw για την 11.0.1.. 

Μπορεί κάποιος που ασχολείται/έχει γνώσεις από το atmosphere να μου λύσει κάποιες απορίες;
Έχω CFW Κοsmos 10.0.2|AMS 0.12.0|E (ναι δουλεύω ακόμα σε emulation). Το HOS είναι σε 4.0.1.

Σκέφτομαι να ακολουθήσω τον οδηγό του Μπιρντ ώστε να κανω fresh install το atmosphere σε emuMMC.

Για το άνοιγμα της συσκευής χρησιμοποιώ jig + rekado + Hekαte

A) Μπαίνω με fuse και jig σε stock atmoshpere, πρώτα κάνω update το atmosphere, μετά update το emulated firmware σε 11.0.0 με το ChoiDujourNX και μετά χρησιμοποιώ την συσκευή ως έχει (μήπως είναι καλύτερα να πάω σε 11.0.1); Μπορώ να κάνω την όλη διαδικασία μέσω Hekαte;

Β) Αν κάνω όλα αυτά θα υπάρξει πρόβλημα με το slot των παιχνιδιών (gamecard slot) ή/και μπορεί να καούν κάποια fuses; Το ρωτάω από την άποψη οτι έχω το HOS σε 4.0.1 και κάνω emulation σε 11.0.0.

Γ) Όλα τα game saves πρέπει να τα κάνω backup πριν από όλα αυτά ή δεν θα υπάρξει πρόβλημα αφού το kοsmos χρησιμοποιεί ήδη το atmosphere.

Δ) Τελευταίο και κυριότερο, πως πρέπει να κάνω εκκίνηση της συσκευής πριν και μετά την αλλαγή του CFW? Mε παραδοσιακό jig και Hekαte ή με jig και fusee (ώστε να χρησιμοποιώ πάντα το emulation);

Αν κάποιος απαντήσει τον ευχαριστώ εκ τον προτέρων και μόνο που διάβασε όλες τις απορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...