Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρελαβα σημερα sx pro , αριστο σε ολα του, δοκιμασα και 3- 4 games ολα τρεχουν νερακι. Οτιδηποτε ερωτηση-πληροφορια μην διστασετε!!😎

Επεξ/σία από cupra20vt
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

δηλαδη, μολις μετα απο ενα χρονο κ κατι το switch εσπασε επισημα και με τη "βουλα"?..homebrew, backups κλπ?

ειμαι περιεργος πως θα το μαζεψει η ninty...

• Moderators
Δημοσ.
35 minutes ago, duende said:

δηλαδη, μολις μετα απο ενα χρονο κ κατι το switch εσπασε επισημα και με τη "βουλα"?..homebrew, backups κλπ?

Τι να μαζέψει; Ίσα ίσα που τώρα θα φτάσει με μεγαλύτερη άνεση το στόχο των 20m κονσολών για φέτος. 

Δημοσ.

Δηλαδη μπορουμε να παιζουμε αντιγραφα των παιχνιδιων μας και emulators οπως mame κλπ; Γινεται ηδη αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, duende είπε

Υπάρχουν ήδη καποιες ελάχιστες  αναφορές για πατσαρισμενα από τη Ninty Switches  κυρίως στη Ιαπωνία , τα οποία δεν «σπάνε» με το υπάρχων cold boot exploit. Επίσης υπάρχει στα σκαριά και νέο hardware revision του switch με άλλη έκδοση του Χ1 SOC χωρίς τις αδυναμίες του παρόντος . Θα έλεγα η Nintendo θα ρίχνει ban με το τσουβάλι στα “modded” switches και θα δώσει βάση σε έγκαιρη κυκλοφορία των νέων εκδόσεων , οποτε ποιος θέλει σπασμένο switch να πάρει τώρα που γυρνάνε !

12 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Αντε να βγει το atmosphere... 

Με όλο το δράμα των τελευταίων ημερών από τον sciresM δεν το βλέπω να βγαίνει σύντομα ,αλλά και όταν με το καλό βγει δεν βλέπω κάτι που δεν μπορεί κάνει το SX OS εκτός από  emunand boot κάτι που ίσως  θα έχει μελλοντικά και το SX OS . Άσε που δεν παίζει να παίξεις τα αντίγραφα σου με το atmosphere χωρίς να βάλει  κάποιος τρίτος developer signature patch υποστήριξη !

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nekrik είπε

Με όλο το δράμα των τελευταίων ημερών από τον sciresM δεν το βλέπω να βγαίνει σύντομα ,αλλά και όταν με το καλό βγει δεν βλέπω κάτι που δεν μπορεί κάνει το SX OS εκτός από  emunand boot κάτι που ίσως  θα έχει μελλοντικά και το SX OS . Άσε που δεν παίζει να παίξεις τα αντίγραφα σου με το atmosphere χωρίς να βάλει  κάποιος τρίτος developer signature patch υποστήριξη ! 

Αρχικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πέσιμο στο SX-OS , η μεγάλη καθυστέρηση, ακόμα και το payload τους το έβγαλαν μετά από leak. Και τώρα κατηγορούν την Kate ότι ειδοποίησε την Google για το bug στην bootrom του pixel c  χωρίς να κάνει claim τα 200κ. χμμμμμμμμ

Δημοσ.

Καλησπέρα! Τέλος Αυγούστου θα παρω το switch! (επιτέλους 😀). και θελω να ρωτήσω τα εξής:

1. Για "hacking" θα παρω το SX Pro? υπάρχει και άλλο ενα νομίζω ποιό ειναι το καλύτερο?

2. Τι έκδοση χρειάζεται να έχω?

3. μετα απο αυτο ξεχνάω το online και multiplayer?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, akamaka98 είπε

Καλησπέρα! Τέλος Αυγούστου θα παρω το switch! (επιτέλους 😀). και θελω να ρωτήσω τα εξής:

1. Για "hacking" θα παρω το SX Pro? υπάρχει και άλλο ενα νομίζω ποιό ειναι το καλύτερο?

2. Τι έκδοση χρειάζεται να έχω?

3. μετα απο αυτο ξεχνάω το online και multiplayer?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα, διάβασε λίγο κάποιες σελίδες πίσω απαντώνται τα ερωτήματα σου.

Εν συντομία: 

1. Ναι σοβαρή "εταιρεία" που λέμε😂

2. μεχρι την τελευταια (5.1.0)

3.  SX OS supports playing online. However, we can’t guarantee Nintendo is not able to detect you are using SX OS. So playing online is at your own risk.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cupra20vt είπε

Καλησπέρα, διάβασε λίγο κάποιες σελίδες πίσω απαντώνται τα ερωτήματα σου.

Εν συντομία: 

1. Ναι σοβαρή "εταιρεία" που λέμε😂

2. μεχρι την τελευταια (5.1.0)

3.  SX OS supports playing online. However, we can’t guarantee Nintendo is not able to detect you are using SX OS. So playing online is at your own risk.

ΤΈΛΕΙΑ! Ευχαριστώ πολύ!!!!👌😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...