Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Mazinga
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Cheats, where's the fun to that? 

😋

Να σου πω την αλήθεια δεν έχεις άδικο.. Χάνεται η ουσία του παιχνιδιού.. Ένα cheat όμως που μου ήταν χρήσιμο και το κράτησα είναι το ξεκλείδωμα από όλα τα ροστερ στο NBA playground 2..

5 ώρες πριν, ababapanos είπε

Καλησπερα. Σήμερα ενώ είμαι στην 9.2  μου βγάζει κάθε τι που θα πατήσω να κάνει update φυσικά δεν το πατάω. Γιατί συνέβαινε αυτό και τι μπορώ να κανω? 

το jack λειτουργεί κανονικά πάντως 

Βγήκε firmware 10 γιαυτό σου ζητάει update.. Έχεις ανοιχτό wifi, κλειστό καλύτερα! Εγώ πάντως με ανοιχτό wifi μόνιμα δεν μου έχει ζητήσει κάτι ακόμα, αλλά έχω περάσει dns που αποκλείει τους σερβερ της Nintendo.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδή έχω αρκετά αυθεντικά παιχνίδια σκέφτομαι να γυρίσω το cfw σε emunand και να έχω την sys για καθαρή και online.

Υπάρχει κάποιος safe τρόπος για να γίνει αυτό atm? Fuses δεν έχω κάψει απο 2.x.x firmware ακόμα αλλα φαντάζομαι αυτό θα πρέπει να αλλάξει αν θέλω ofw. 

Γενικά έχετε να προτείνετε κάποιο video που να εξηγεί τα παραπάνω; Βρήκα κάποια αλλα είναι ενός έτους και οι εξελίξεις τρέχουν.

Φαντάζομαι οτι αν θέλω να γίνει αυτό ξεχνάω και το autorcm ε;

57 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Επειδή έχω αρκετά αυθεντικά παιχνίδια σκέφτομαι να γυρίσω το cfw σε emunand και να έχω την sys για καθαρή και online.

Υπάρχει κάποιος safe τρόπος για να γίνει αυτό atm? Fuses δεν έχω κάψει απο 2.x.x firmware ακόμα αλλα φαντάζομαι αυτό θα πρέπει να αλλάξει αν θέλω ofw. 

Γενικά έχετε να προτείνετε κάποιο video που να εξηγεί τα παραπάνω; Βρήκα κάποια αλλα είναι ενός έτους και οι εξελίξεις τρέχουν.

Δυστυχώς εγώ δεν έχω κάτι. Πριν λίγο καιρό που ήθελα να κάνω το ίδιο ο καθένας έλεγε τα δικά του (reddit κυρίως) και τελικά δεν έκανα κάτι. 

• Like 1

1 ώρα πριν, klainmaingr είπε

Το πολύ πολύ να πάρεις ένα άλλο switch μεταχειρισμένο για online 😋, εγώ αυτό έχω κάνει.. 

Αλλιώς από ότι έχω δει σε βίντεο τρέχεις dual boot cfw πάντα σε download mode και official για online, θέλει Emummc/Emunand .. Και για να μην έχεις πρόβλημα αγοράζεις και ένα στικακι για να κάνεις inject σε rcm mode.. 

• Like 1

• Moderators
9 minutes ago, razorkop said:

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίεργα στην hacking σκηνή με την έλευση του 10 firmware .  Οπότε παίδες Διαβάστε ξανα και ξανα .

Δηλαδή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ίδια πράγματα με πριν είναι.. Όσοι έχουν παράδειγμα kosmos cfw κάνουν copy paste  replace τα αρχεία και offline update μετά σε firmware 10.. 

Βγήκε kosmos και sigpathes για το firmware 10.. 

Η διαδικασία πάντως είναι ίδια.. 

Τώρα αν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα σε παιχνίδια ή δυσλειτουργια στο firmware κτλ δεν γνωρίζω.. Για τους βιαστικούς πάντως έχει βγει cfw για firmware 10.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 1

23 ώρες πριν, mikemilos είπε

Παιδιά επειδή δεν βρίσκω rcm tool έχει κάποιος κάποια φωτο αν το κάνω με συνδετηρα ποιες επαφές πρέπει να ενώσω ?

Δεν χρειάζεται συνδετήρα λίγο αλουμινοχαρτο το λυγίζεις κανεις μια μύτη περίπου 2 χιλιοστά το βάζεις τέρμα δεξιά να εφάπτεται στα 2 σιδερακια του κουμπώνεις το joycon βουαλα.

Καλησπέρα παιδιά θέλω λίγο την πολύτιμη βοήθεια σας. Πριν 1,5 χρόνο είχα αγοράσει χακαρισμενο switch και όλα μέχρι σήμερα οκ. Τώρα που θέλω να περάσω μερικά καινούργια παιχνίδια (nds)δεν τα διαβάζει καν και σίγουρα θέλει κάποιο update. Ειμαι σε system version 6.2.0 και σε tinfoil 0.2.1. Με οδηγούς από Internet δεν κατάλαβα πολλά. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές συμβουλές; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lostgate13 είπε

Καλησπέρα παιδιά θέλω λίγο την πολύτιμη βοήθεια σας. Πριν 1,5 χρόνο είχα αγοράσει χακαρισμενο switch και όλα μέχρι σήμερα οκ. Τώρα που θέλω να περάσω μερικά καινούργια παιχνίδια (nds)δεν τα διαβάζει καν και σίγουρα θέλει κάποιο update. Ειμαι σε system version 6.2.0 και σε tinfoil 0.2.1. Με οδηγούς από Internet δεν κατάλαβα πολλά. Εάν μπορεί κάποιος να δώσει μερικές συμβουλές; 

Φίλε έχουν απαντηθεί όλα αυτά που ρώτα πολλές φορές. Στη περίπτωση σου θα ήταν καλύτερο να αρχίσεις από την αρχή. Ψάξε στο YouTube βίντεο how to install custom firmware Nintendo switch. 

Επεξ/σία από Bourdoulas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια σορυ το βαζω σε rcm mode εχω βαλει κανονικα την sd με τα αρχεια  παταω inject στο tegra rcmGui , μου δειχνει πρασινο μου λεει payload succesfully injected ..   αλλα η οθονη παραμενει μαυρη δεν θα επρεπε  να τρεξει μονο του το hekate??? παω βημα βημα με αυτον τον οδηγο.  και κατι αλλο βρε παιδια αυτο το tinfoil που λετε οτι δεν λειτουργει τι ρολο παιζει τι κανουμε με αυτο?

Επεξ/σία από mikemilos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...