Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Se7en92 είπε

exfat ειναι απ οτι φαινεται

δε γινεται fat32 ειναι 500gb

επισης πρεπει να γλιτωσω το format

Τότε ξαναπέρασε το xfat firmware 

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Se7en92 είπε

πως το περναω αφου δεν μπορω να μπω στο μενου?
αυτο ειναι το θεμα

πως το ξανα περναω

Χρησιμοποίησε άλλη sd κάρτα. Αν δεν έχεις, κάνε backup αυτήν που έχεις l, format σε fat και χρησιμοποίησε την για να περάσεις το firmware. Μετά επαναφορά σε exfat και του backup. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και πως κανω backup saves απο τη στιγμη που δεν εχω προσβαση στο edizon?

ή να το θεσω αλλιως 

γινεται να εχω προασβαση στα tools

τη στιγμη που δεν μπορω να κανω launch

να μπω στο μενου δλδ?

ολα οκ
μεγαλη προσοχη οταν επιλεγετε firmware exfat ή σκετο

Επεξ/σία από Se7en92
Δημοσ.

Μπορει να βοηθησει καποιος που ξερει με τα saves?  στο zelda  ειχα κανει backup με το checkpoint ,  τωρα ομως που το ξανα περασα απο την αρχη και κανω restore to save μεσα απο το  checkpoint μου γραφει οκ οτι εγινε αλλα οταν μπαινω στο παιχνιδι δεν υπαρχουν.  καμια ιδεα?

Δημοσ.

Καλημέρα!εχω ξανά αναρτήσει το ποστ αυτό αλλά δε πήρα κάποια απάντηση ! Έκανα update από reinx 8.10 σε kosmos 9.20 , όλα καλά!! Αλλά.. έχω πρόβλημα  τα pfba.nro psnes.nro και πολλές εφαρμογές αυτού του τύπου .τους συγκεκριμένους emulators τους ανοίγει αλλά δε λειτουργούν τα joicons .. επίσης πρόβλημα με Edizon και πάλι δε λειτουργούν joicons και μόλις πατήσω με touchscreen το παιχνίδι που θέλω κολλάει !! Help!!!!

Δημοσ.
Στις 6/4/2020 στις 3:55 ΜΜ, ababapanos είπε

Μπορει να βοηθησει καποιος που ξερει με τα saves?  στο zelda  ειχα κανει backup με το checkpoint ,  τωρα ομως που το ξανα περασα απο την αρχη και κανω restore to save μεσα απο το  checkpoint μου γραφει οκ οτι εγινε αλλα οταν μπαινω στο παιχνιδι δεν υπαρχουν.  καμια ιδεα?

Δεν έχει χρειαστεί να επαναφέρω saves ακόμη. Ελπίζω να μην είναι γενικό το πρόβλημα. Μήπως τα saves είναι για άλλη έκδοση του παιχνιδιού;

1 ώρα πριν, mahattos είπε

Καλημέρα!εχω ξανά αναρτήσει το ποστ αυτό αλλά δε πήρα κάποια απάντηση ! Έκανα update από reinx 8.10 σε kosmos 9.20 , όλα καλά!! Αλλά.. έχω πρόβλημα  τα pfba.nro psnes.nro και πολλές εφαρμογές αυτού του τύπου .τους συγκεκριμένους emulators τους ανοίγει αλλά δε λειτουργούν τα joicons .. επίσης πρόβλημα με Edizon και πάλι δε λειτουργούν joicons και μόλις πατήσω με touchscreen το παιχνίδι που θέλω κολλάει !! Help!!!!

Προσπάθησε να αφαιρέσεις τα αρχεία και να τα ξαναβάλεις. Ίσως στρώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mahattos είπε

Δυστυχώς σε 9.2 firmware έχουμε θέματακια.. Και εγώ είχα pfba με 11.000 roms και τώρα μου είναι άχρηστο.. Δοκίμασα και την τελευταία έκδοση pfba και κολλάει και κάνει επανεκκίνηση το switch.. 

Πάντως το tinfoil με τα eshop δουλεύει μια χαρά σε 9.2 απλά έχω λίγο αργό download λόγου manual dns που έχω βάλει.. 

Και με το goldleaf 0.5 κατάφερα να κάνω μεταφορά μέσω usb τα games.. Στην τελευταία έκδοση δεν λειτουργεί η μεταφορά μέσω pc usb Switch.. 

Αλλιώς μέσω Awoo installer για μεταφορά με usb , όπως είχε αναφέρει και ένα παιδί  ποιο πάνω !!

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ.

Κ

5 ώρες πριν, vagosvts7 είπε

Δυστυχώς σε 9.2 firmware έχουμε θέματακια.. Και εγώ είχα pfba με 11.000 roms και τώρα μου είναι άχρηστο.. Δοκίμασα και την τελευταία έκδοση pfba και κολλάει και κάνει επανεκκίνηση το switch.. 

Πάντως το tinfoil με τα eshop δουλεύει μια χαρά σε 9.2 απλά έχω λίγο αργό download λόγου manual dns που έχω βάλει.. 

Και με το goldleaf 0.5 κατάφερα να κάνω μεταφορά μέσω usb τα games.. Στην τελευταία έκδοση δεν λειτουργεί η μεταφορά μέσω pc usb Switch.. 

Αλλιώς μέσω Awoo installer για μεταφορά με usb , όπως είχε αναφέρει και ένα παιδί  ποιο πάνω !!

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να το αναβαθμίσουν το pfba και γενικά τις εφαρμογές αυτές.. δε νομίζω πως φταίει το 9.20

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, likchris είπε

Μια γρηγορη ερωτηση. Nintendo switch με σειριακο που χακαρεται και official  firmware 9.2 μπορει να χακαριστει?

Ναι, έχουν αναφερθεί βίντεο και σελίδες σε προηγούμενα ποστ.

@Malthador δεν έχω ιδέα

• Moderators
Δημοσ.

Γίνεται να μοιράζω saves μεταξύ PC και Switch με CFW σε games που δεν γίνεται officially; Π.χ. Witcher 3, Pillars of Eternity, Darksiders κλπ;

Το έχει ψάξει κανείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...