Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν το κατάλαβα, είναι bugs αυτά ή επιλογές του dev; 

Δεν βγάζω άκρη στο gbatemp. 

Επιλογές του Dev.. άσε τα νεύρα μου.. δε μου τρέχει τίποτα πέρα των Homebrew Apps.. έχω φορμάρει την SD 3 φορές..  στο Discord γράφουν σαν οδηγίες μόνο ότι γρλαφουν τα Bot.. είμαι στο τσάκ να κάνω Restore τη NAND.

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O Dev του Tinfoil έχει κακή φήμη και στο gbatemp για ρατσιστικά σχόλια και τέτοια. Γενικότερα κομπλεξικος άνθρωπος φαίνεται.

Εχω τη προηγούμενη έκδοση του tinfoil (ευτυχώς δεν έκανα ακόμα upgrade) άμα θέλετε μπορώ να τα κάνω ένα .zip να τα στείλω. Αλλιώς λογικά το goldleaf ίσως κάνει δουλειά αλλά δεν το έχω ψαξει

• Moderators
Δημοσ.

Ετοιμάζομαι για firmware update μέσω choidujournx στην emuNAND. Την προηγούμενη φορά έγινε corrupt η μSD. Για να δούμε τώρα... fingers crossed. :D 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Ετοιμάζομαι για firmware update μέσω choidujournx στην emuNAND. Την προηγούμενη φορά έγινε corrupt η μSD. Για να δούμε τώρα... fingers crossed. :D 

Ποιο λειτουργικό έχεις sx os, atmosphere?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

SX os

Χμ πρώτη φορά το ακούω....σε sxos

Εάν είναι έτσι κάνε ένα backup τo root της sd card απλα μην βάλεις μέσα τα xci γιατί έτσι και αλλιώς αυτά τα έχεις.........

• Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, LittleFridge είπε

O Dev του Tinfoil έχει κακή φήμη και στο gbatemp για ρατσιστικά σχόλια και τέτοια. Γενικότερα κομπλεξικος άνθρωπος φαίνεται.

Εχω τη προηγούμενη έκδοση του tinfoil (ευτυχώς δεν έκανα ακόμα upgrade) άμα θέλετε μπορώ να τα κάνω ένα .zip να τα στείλω. Αλλιώς λογικά το goldleaf ίσως κάνει δουλειά αλλά δεν το έχω ψαξει

Προσωπικά με gold leaf κάνω μια χαρά την δουλειά μου 

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μου δουλεύει με τίποτα το Goldleaf με usb καλώδιο. Μόνο με Tinfoil+nut μπορώ να κάνω δουλειά, στο Goldleaf μόλις πάω να μπω στο πισί από το NSw κολλάει το app.

• Moderators
Δημοσ.
13 hours ago, sils said:

Χμ πρώτη φορά το ακούω....σε sxos

Εάν είναι έτσι κάνε ένα backup τo root της sd card απλα μην βάλεις μέσα τα xci γιατί έτσι και αλλιώς αυτά τα έχεις.........

Είχε κολλήσει την ώρα του update και αναγκάστηκα να το κλείσω. Ίσως γι'αυτό να έγινε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο nintendo switch lite μπορούμε να του περάσουμε λειτουργικό android;

Αν ναι, είναι εύκολη  η διαδικασία ; επηρεάζει τη συνδεσιμότητα και μας ελέγχει η nintendo;

Επεξ/σία από kmanikas13
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kmanikas13 είπε

Στο nintendo switch lite μπορούμε να του περάσουμε λειτουργικό android;

Αν ναι, είναι εύκολη  η διαδικασία ; επηρεάζει τη συνδεσιμότητα και μας ελέγχει η nintendo;

Προς το παρών δεν μπορείς να κάνεις κάτι στο lite. Υπομονή όμως γιατί κάτι ψήνεται. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έκανα βλακεια γιατί προσπάθησα να κάνω update το Switch μου από 8.0.1 σε 4.0.1. Η διαδικασία έγινε κανονικά μόνο που ένα ή κάρτα μου ήταν exfat έχω επέλεξα στο firmware το fat32. Εκανε επανεκκίνηση έβγαλε την εικόνα το atmosphere μετά μαύρο. Έκανα ότι δοκιμή υπήρχε από bootload hekake, reink τπτ. Έκανα φορτατ την κάρτα σε far32 και περασα ξανά  τα πάντα τπτ. Στο τέλος βλέπω κάπου μια επιλογή να απενεργοποιησω το AutoRCM και μετά τίποτα μόνο μαύρο. Πάτησα το power για 10, 20,30 δευτ τπτ πατάω power+volume up τίποτα. Το tegrarcm δεν βλέπει την κονσόλα ούτε κάνει θόρυβο όπως έκανε πριν όταν αναγνώριζαν τα windows.  Δεν ξέρω τι να κάνω.... Είναι για σκουπίδια τώρα???? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...