Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlackStone7 είπε

Όχι δεν υπάρχουν. Μόνο μεταχειρισμένο αν θα βρεις.

δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί το καλοκαίρι που είχε βάλει ο Γερμανός με την επιστροφή οι κονσόλες που πουλάγανε ήταν unpatched (τουλάχιστον μερικές)

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tα επερχομενα bundles με το Mario Kart 8 για το black friday ειναι η παλια κονσολα πριν το revision (τουλαχιστον Αμερικη). Μπορεις να παρεις σβαρνα τα μαγαζια και να τσεκαρεις serial numbers μεχρι/αν βρεις καποιο hackable.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, lysopaine είπε

δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί το καλοκαίρι που είχε βάλει ο Γερμανός με την επιστροφή οι κονσόλες που πουλάγανε ήταν unpatched (τουλάχιστον μερικές)

Δεν υπάρχουν τουλάχιστον στη δική μου περιοχή Αθήνα-Πειραιά.

Αν βρει κάποιος με ενδιαφέρει. 

Επεξ/σία από BlackStone7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

jig απο που μπορω να βρω Ελλαδα για να μην χρειαστει να περιμενω 1 μηνα να ερθει απο κινα? Δεν ξερω αν εχω την υπομονη να δοκιμάσω το κολπο με τον συνδετήρα

Και μια ακόμα ερώτηση, αυτό τι κάνει ? https://modchip.gr/antallaktika-nintendo-switch/1630-r4s-dongle-sx-os-rcm-ns-shorter
αξιζει τον κόπο η αγορά του σε περίπτωση που δεν βρω jig?

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ababapanos είπε

jig απο που μπορω να βρω Ελλαδα για να μην χρειαστει να περιμενω 1 μηνα να ερθει απο κινα? Δεν ξερω αν εχω την υπομονη να δοκιμάσω το κολπο με τον συνδετήρα

Και μια ακόμα ερώτηση, αυτό τι κάνει ? https://modchip.gr/antallaktika-nintendo-switch/1630-r4s-dongle-sx-os-rcm-ns-shorter
αξιζει τον κόπο η αγορά του σε περίπτωση που δεν βρω jig?

Απο οτι βλέπω αυτό είναι ενα jig μαζι με usb συσκευή για να βάζεις το rcm , πράγμα που γίνεται με ενα συνδετήρα και το κινητό σου ... δωρεάν . Τωρα εσύ αποφασίζεις τι μπορείς να κάνεις . Πάντως με το συνδετήρα που δοκίμασα και εγώ μέχρι να έρθει το jig δούλεψε καλά , με λίγη προσοχη φυσικά .

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, ababapanos said:

Δηλαδή εν σκέτο jig με 5 - 10 ευρώ δεν γίνεται να βρω?

Καλά κι εγώ αυτό που πήρα από ebay με 1 δολάριο, 3D printed της κακιάς ώρας ήταν, τα μεταλλάκια δεν έφταναν να κάνουν επαφή. Δεν μπορούσα να περιμένω πάλι 1,5 μήνα και το έκανα με συνδετήρα. Μία φορά όμως. Μετά autoRCM και ηρεμία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διαβάζω για τα cfw. Βλέπω Υπάρχουν 4, τα 3 δωρεάν και το ένα επί πληρωμή. Σωστά?

Το θέμα είναι ποιο να βάλω?    Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γίνει χωρίς το jig? Μπορώ να δοκιμάσω με συνδετηρα αλλά αν δεν το κάνω σωστά μήπως γίνει ζημιά στο switch?

αν υπάρχει κάποιος φίλος που να πουλάει το δικό του jig η απλά να το δανείζει για 1-2 μέρες πληρώνω όσο οσο!  Πήρα και στο κατάστημα modchip και δεν το πουλάνε έξτρα , σε αναγκάζουν να αγοράσεις μαζί και το r4 που έχει 35 ευρώ.

Επεξ/σία από ababapanos
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, ababapanos said:

διαβάζω για τα cfw. Βλέπω Υπάρχουν 4, τα 3 δωρεάν και το ένα επί πληρωμή. Σωστά?

Το θέμα είναι ποιο να βάλω?    Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γίνει χωρίς το jig? Μπορώ να δοκιμάσω με συνδετηρα αλλά αν δεν το κάνω σωστά μήπως γίνει ζημιά στο switch?

αν υπάρχει κάποιος φίλος που να πουλάει το δικό του jig η απλά να το δανείζει για 1-2 μέρες πληρώνω όσο οσο!  Πήρα και στο κατάστημα modchip και δεν το πουλάνε έξτρα , σε αναγκάζουν να αγοράσεις μαζί και το r4 που έχει 35 ευρώ.

Συνδετήρας. Αν το κάνεις προσεκτικά γιατί να πάθει κάτι το switch? Το βασικό είναι να μην βραχυκυκλώσεις τα μεσαία pins (το 4 αν θυμάμαι καλά από τα 9-10 που έχει). Τώρα εντάξει και το διπλανό να πιάσεις από αυτά που πρέπει δεν θα πάθει κάτι, απλά δεν θα "πιάσει" εκείνη την ώρα το hack.

Γενικά θέλει ηρεμία και να ξέρεις τι κάνεις σε κάθε βήμα, όχι τώρα θέλω να το σπάσω, τα κάνω όλα μαζί και ό,τι κάτσει.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, ababapanos said:

Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Και όσο τελικά για το hack το sx os προτείνετε?

Όχι λεφτά σε πειρατές λέμε, δεν πάμε γυμνάσιο πλέον.

Atmosphere βάλε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Όχι λεφτά σε πειρατές λέμε, δεν πάμε γυμνάσιο πλέον.

Atmosphere βάλε.

δεν έχω Android τηλέφωνο όμως . Γίνεται και χωρίς? Υπάρχει οδηγός βήμα βήμα? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...