Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, NickTG said:

Κάνει εδώ μια προσπάθεια στο τέλος του βίντεο αλλά δεν το κατάφερε! 

Όχι δεν κατάλαβες, όταν ρώτησε αν θα το σπάσουν εννούσε αν θα το χακάρουν!

Κατάλαβες τώρα;

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Malthador said:

Όχι δεν κατάλαβες, όταν ρώτησε αν θα το σπάσουν εννούσε αν θα το χακάρουν!

Κατάλαβες τώρα;

😱😱😱😥

:P

Επεξ/σία από NickTG
Δημοσ.

bootαρεις σε hekate και φορτίζεις άμεσα.

Αν ειναι τελειως νεκρή θα πρεπε να ανοίξεις το Switch και να δώσεις λιγο μεγαλύτερη τάση στους πόλους.

Γενικά θέλει μεγάλη προσοχή, η κονσόλα πάντα στη βάση της, αλλιως shut down και οχι σε sleep. (μεγαλη κατανάλωση)

• Moderators
Δημοσ.

Μου έχει ξεμείνει, δεν χρειάστηκε να περιμένω ώρες. Απλά θέλει λίγο υπομονή με τη φόρτιση να πάρει έστω ένα 5% για να μπορέσει να μπουτάρει με rcm και να ρίξεις το payload πριν ξαναπέσει στο 0%.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Μου έχει ξεμείνει, δεν χρειάστηκε να περιμένω ώρες. Απλά θέλει λίγο υπομονή με τη φόρτιση να πάρει έστω ένα 5% για να μπορέσει να μπουτάρει με rcm και να ρίξεις το payload πριν ξαναπέσει στο 0%.

Αυτό.Επειδη όμως δεν βλέπεις αν έχει μπουταρει κρατάς πατημένο το power δέκα sec για να σιγουρευτείς και μετά power on με rcm και οκ.Το έχω πάθει πάρα πολλές φορές..

• Like 1
Δημοσ.

μπορεί να θεωρηθεί χαζή ερώτηση αλλά αν θέλω να βάλω μόνο android στο switch σημαίνει αυτόματα ότι χάνω εγγύηση κ ονλινε κλπ?

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, lysopaine said:

μπορεί να θεωρηθεί χαζή ερώτηση αλλά αν θέλω να βάλω μόνο android στο switch σημαίνει αυτόματα ότι χάνω εγγύηση κ ονλινε κλπ?

Δεν έχουν αναφερθεί console bans σε μηχανάκια που έτρεξαν αποκλειστικά Android. Δεν ξέρουμε αν αυτό γίνεται επειδή τα logs μένουν καθαρά (χλωμό) ή αν η Ν κάνει απλώς τα στραβά μάτια (χλωμότερο). 

Σε κάθε περίπτωση προχωράς και έχεις στο μυαλό σου ότι κάποια στιγμή θα σου ρθει. 

edit: @lysopaine, τι θες να κάνεις με το Android; Γνώμη μου, αν θες να την χακάρεις μόνο για το Android, να περιμένεις ένα-δυο μήνες πριν μπεις στη διαδικασία για να βγάλουν οι Switchroot την επόμενη έκδοση, γιατί ακόμα έχει θεματάκια με τα joycons. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

καλημέρα,

Υπάρχουν ακόμα unpatched καινούργιες κονσόλες που μπορούν να γίνουν hacked σε μαγαζιά τύπου public/kotsovolos/mediamarkt? Το κοιτάω για να πάρω κάτι τώρα.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Στις 19/11/2019 στις 12:36 ΜΜ, Malthador είπε

edit: @lysopaine, τι θες να κάνεις με το Android; Γνώμη μου, αν θες να την χακάρεις μόνο για το Android, να περιμένεις ένα-δυο μήνες πριν μπεις στη διαδικασία για να βγάλουν οι Switchroot την επόμενη έκδοση, γιατί ακόμα έχει θεματάκια με τα joycons. 

περισσότερο για emulators κ αν το steam link δουλεύει αξιοπρεπώς ακόμα καλύτερα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sakoula.2018 είπε

καλημέρα,

Υπάρχουν ακόμα unpatched καινούργιες κονσόλες που μπορούν να γίνουν hacked σε μαγαζιά τύπου public/kotsovolos/mediamarkt? Το κοιτάω για να πάρω κάτι τώρα.

Ευχαριστώ!

Όχι δεν υπάρχουν. Μόνο μεταχειρισμένο αν θα βρεις.

Κάνε υπομονή γιατί βγήκε ανακοίνωση ότι θα γίνει Hack σε όλες τις κονσόλες σύντομα από την ομάδα TX του SX OS/PRO. Λογικά με το Hardware θα γίνει. 

Επεξ/σία από BlackStone7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...