Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μια-δυο ίντσες παραπάνω οθόνη να είχε και θα ξεφορτωνόμουν και το tablet μου. :(

Το auto-rotate το έχουν φτιάξει; 

Πού το είδες αυτό για τους Xecuter; Εγώ διαβάζω ότι το χάκεψαν, χωρίς να έχουν πει πως.

Μια απ τα ίδια..!! :PΨάχνω τρόπο να δείχνει και καλύτερη ποιότητα στο Netflix, αλλά και πάλι μια χαρά φαίνεται στην οθόνη του Switch όπως είναι.

Yep, αν και να σου πω την αμαρτία μου και πάλι με πρόγραμμα θα τη ρυθμίζω που κάθεται στη γραμμή Notification. Πολυ βολικό και δε γυρνάει όπως το πιάνεις το μηχάνημα..

GBatemp κλασσικά. Δεν έδειξαν ακόμα βέβαια πως, αλλά το περιμέναμε πως θα ναι λύση με τσιπάκι.  

Επεξ/σία από darklordvader77
  • Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, darklordvader77 said:

Μια απ τα ίδια..!! :PΨάχνω τρόπο να δείχνει και καλύτερη ποιότητα στο Netflix, αλλά και πάλι μια χαρά φαίνεται στην οθόνη του Switch όπως είναι.

Yep, αν και να σου πω την αμαρτία μου και πάλι με πρόγραμμα θα τη ρυθμίζω που κάθεται στη γραμμή Notification. Πολυ βολικό και δε γυρνάει όπως το πιάνεις το μηχάνημα..

GBatemp κλασσικά. Δεν έδειξαν ακόμα βέβαια πως, αλλά το περιμέναμε πως θα ναι λύση με τσιπάκι.  

Πάντως οι Switchroot στο twitter μιλάνε για P, όχι για Q.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πάντως οι Switchroot στο twitter μιλάνε για P, όχι για Q.

Τον Οκτώβριο στο Discord μου λέγανε για Q πάντως.. Τώρα βλέπω και γω στο Twitter πως όντως λένε για P.  Όπως και να χει, άπαξ και τα Sources φτιαχτούν για P, γίνονται πάρα πολύ εύκολα μεταφορά στο Q. Που δεν είναι τόσο μείζον καθώς ελάχιστες  μικροδιαφορές έχουν. 

Το θέμα είναι να βγάλουν κάτι τόσο σταθερό και σαν Look όσο το λογισμικό του Shield TV. Μετά θα είναι η τέλεια συσκευή!

Δημοσ.

Πάντως το 8.1 για μένα είναι άθλιο από θέμα responsiveness και με τίποτα δεν θα μπορούσα να το χρησιμοποιώ καθημερινά. Για remote και emulators ναι, αλλά μέχρι εκεί. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, jeep13 είπε

Μιας και δεν έχει αναφερθεί, πριν κάτι μέρες βγήκε αυτό για υποστήριξη gamepads, χωρίς αντάπτορα.

https://github.com/cathery/sys-con

Εχω 2 μοχλούς Gen game Bluetooth ασύρματα με τα usb τους, μακάρι να μπορέσουν τα συνδεθούν στο μέλλον 

Τα αρχεία zip απλά τα βάζω στον φάκελο του cfw και λειτουργούν η χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, xpac είπε

Εχω 2 μοχλούς Gen game Bluetooth ασύρματα με τα usb τους, μακάρι να μπορέσουν τα συνδεθούν στο μέλλον 

Τα αρχεία zip απλά τα βάζω στον φάκελο του cfw και λειτουργούν η χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; 

Μόνο ενσύρματα χειριστήρια υποστηρίζει. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Malthador είπε

9 ώρες πριν, pollop είπε

απο το τιποτα, κατι ειναι και αυτο

Άντε καιρός είναι να μπω και γω στο club.Τώρα ξέρω πού θα πάνε τα χρήματα για black friday,  η mariko  θα τα φάει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Μόνο ενσύρματα χειριστήρια υποστηρίζει. 

Δεν ξερω στα generic controllers, αλλα ο 360 controller παιζει σε εμενα ασυρματα.

6 ώρες πριν, xpac είπε

Ναι θελει και μια επανεκκινηση.

Επεξ/σία από jeep13
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Aυτό εδώ τι κάνει ακριβώς; Μόνο με αυτό μπορώ να μπαίνω σε Atmosphere και σε Android χωρίς να χρειάζομαι κινητό ή πισί;

Σωστά. Επειδή έχω ένα τέτοιο, θα σου πρότεινα να αγοράσεις κάποιο το οποίο σε αφήνει φορτώσεις πάνω από ένα payload. 

Μπορεί στο μέλλον να θες να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά payloads για διαφορετικούς σκοπούς. 

• Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, Bourdoulas said:

Σωστά. Επειδή έχω ένα τέτοιο, θα σου πρότεινα να αγοράσεις κάποιο το οποίο σε αφήνει φορτώσεις πάνω από ένα payload. 

Μπορεί στο μέλλον να θες να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά payloads για διαφορετικούς σκοπούς. 

Όπως; Για δώσε κανά λινκ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Όπως; Για δώσε κανά λινκ.

https://www.xkit.xyz/rcmloader/

€ 10,16  8%OFF | Bluetooth Payloads Injector Wireless Bluetooth Audio USB Type-c Transmitter Support for Nintend Switch for PC Host Use
https://s.click.aliexpress.com/e/VjWPRggg7

Εγώ αυτό θα πάρω κάποια στιγμή. 

Το οποίο είναι ίδιο στις φώτο με αυτό που έδωσες και εσύ, αλλά στο δικό σου link στο description δεν αναφέρει τίποτα για επιλογή payload. Και στους Κινέζους καλό είναι να συμβαδίζει η φωτογραφία με την περιγραφή γιατί μετά βρίσκουν ένα σωρό δικαιολογίες. 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, Bourdoulas said:

https://www.xkit.xyz/rcmloader/

€ 10,16  8%OFF | Bluetooth Payloads Injector Wireless Bluetooth Audio USB Type-c Transmitter Support for Nintend Switch for PC Host Use
https://s.click.aliexpress.com/e/VjWPRggg7

Εγώ αυτό θα πάρω κάποια στιγμή. 

Το οποίο είναι ίδιο στις φώτο με αυτό που έδωσες και εσύ, αλλά στο δικό σου link στο description δεν αναφέρει τίποτα για επιλογή payload. Και στους Κινέζους καλό είναι να συμβαδίζει η φωτογραφία με την περιγραφή γιατί μετά βρίσκουν ένα σωρό δικαιολογίες. 

Θξ, έριξα μια παραγγελία. 

Αυτό δηλαδή δουλεύει και σαν bluetooth receiver; Συνδέω bluetooth ακουστικά and all that ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...