Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά κατεληξες να σκαλίζεις αντί να παίζεις; Χαχα. Cfw, φόρτωμα τίτλων και gg.

Fat32 έχει καλύτερο compatibility με Homebrew αλλά θα έχεις θέμα με μεγάλους τίτλους και με τα nand backup σου που πρέπει να είναι 1 αρχείο.

Μόνο exfat.

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, flamematrix9 είπε

Καλησπέρα ένα site για να λαβω το κωδικό μόνο του sx os??έχω βρει κάποια απλά θέλω ένα που έχετε αγοράσει και εσείς και σας εχουνε στείλει το κωδικο

3ds-linker

• Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, Malthador said:

Σε FAT32 είμαι και χρησιμοποιώ nut+tinfoil με USB, σιγά μην ένωνα κομματάκια. 

Μου το έβγαλε 2 φορές, μία όταν άνοιξα κατά λάθος ένα custom nsp (ένα MAME compilation ήταν) χωρίς να έχω κάνει σωστά τη διαδικασία και έφαγε κόλλημα η συσκευή. Οκ, τα διέγραψα όλα και τα ξαναπέρασα. 

Την δεύτερη φορά το έβγαλε όταν πέρασα ένα theme, μετά το reboot. Εν τω μεταξύ δεν το βγάζει σε όλα τα backups, μόνο σε μερικά. 

Λοιπόν εντόπισα ποτέ το κάνει. Όταν έχω περάσει ένα nsp και εάν είναι πάνω από 4 GB, τότε "σπάει" το game. 

FAT32 και τα games τα περνάω με USB. 

Καμία ιδέα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Λοιπόν εντόπισα ποτέ το κάνει. Όταν έχω περάσει ένα nsp και εάν είναι πάνω από 4 GB, τότε "σπάει" το game. 

FAT32 και τα games τα περνάω με USB. 

Καμία ιδέα; 

Δύο κάρτες SD. Μια fat32 για homebrew μια xfat για games. 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Bourdoulas said:

Δύο κάρτες SD. Μια fat32 για homebrew μια xfat για games. 

Σορέος, έτσι θα γίνει το κόλπο.

Χυλόπιτα και σε exfat. Μόλις γίνεται reboot η κονσόλα, failed to start και μετά corrupted κλπ. :(

• Moderators
Δημοσ.

Ok, το έλυσα.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν κάνω reboot κατευθείαν στο Atmosphere. Εάν μπώ από RCM και Hekate δεν το παρουσιάζει.

Φίου, πάλι γλύτωσα να δώσω λεφτά σε πειρατές!

• Moderators
Δημοσ.

Ok, για την ακρίβεια έφταιγε που στο reboot η συσκευή φόρτωνε αυτόματα το payload του fusee-glee από την SD, ενώ από το πισί έμπαινα με hekate. Έσβησα το fusee-glee από την SD και έβαλα το hekate και τώρα όλα κομπλέ. :)

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχουμε ένα σουίτς με atmosphere και  η αδελφή μου πάτησε σε κάποιο παιχνίδι, κατά λάθος να της κάνει update. Μετα της έσβησε και μπαίνει στο hekate μόνο, χωρίς να συνεχίζει στο atmosphere. Όταν πατάει το sysnand την πάει ξανά στο hekate. 

Πρέπει να περαστουν ξανά τα αρχεία στη μνήμη και επίσης υπάρχει κίνδυνος να μπρικαρει; 

IMG-b02a757eac22faa93708db5ad76559db-V.jpg

Δημοσ.

Χρειάζεται ανά τακτικά διαστήματα να κάνω κανένα backup της κονσόλας, εκτός από τα original που έκανα στην αρχή ; 

sx os σε emunand έχω 

• Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, xpac said:

Χρειάζεται ανά τακτικά διαστήματα να κάνω κανένα backup της κονσόλας, εκτός από τα original που έκανα στην αρχή ; 

sx os σε emunand έχω 

Αφού έχεις emunand όχι ιδιαίτερα. Στην τελική και να κρασάρει η sd σου, απλά θα bootάρει σε ofw.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον τον ενδιαφέρει το Android (που μάλλον δεν υπάρχει άλλος εκτός από εμένα, τέσπα) υπάρχει το παρακάτω για φλασάρισμα, ώστε να δουλεύουν σωστά τα joycons:

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=80013985&postcount=1046

Κουμπώνετε κι ένα προφίλ στο Steam που να αλλάζει τα κουμπάκια και είναι gg.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, Malthador said:

Για όποιον τον ενδιαφέρει το Android (που μάλλον δεν υπάρχει άλλος εκτός από εμένα, τέσπα) υπάρχει το παρακάτω για φλασάρισμα, ώστε να δουλεύουν σωστά τα joycons:

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=80013985&postcount=1046

Κουμπώνετε κι ένα προφίλ στο Steam που να αλλάζει τα κουμπάκια και είναι gg.

Αν δοκιμάσεις ρίξε κάνα feedback. Μόνο για το moonlight θα το έβαζα, αλλά με το wifi του switch δεν θα πάω και πολύ μακριά...

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 minutes ago, GeorgeMan said:

Αν δοκιμάσεις ρίξε κάνα feedback. Μόνο για το moonlight θα το έβαζα, αλλά με το wifi του switch δεν θα πάω και πολύ μακριά...

Ε μα τώρα κι εσύ, θες να με βάλεις σε διαδικασία showing off:

X9LONVF.jpg

Το Remote Play της Sony δουλεύει πολύ καλά και με 2,4Ghz wifi.

qKUBug2.jpg

Το πρώτο Witcher είχε βγει μόνο για πισί και απαιτεί mouse+keyboard κανονικά. Το καλό είναι ότι μέσα στο Big Picture του Steam μπορείς να κάνεις emulate το mouse και να το κουμπώσεις στο δεξί αναλογικό. Το κακό είναι ότι το φλασάρισμα των joycons από το xda, για την ώρα δίνει 100% input στα αναλογικά, ίσως φτιαχτεί στο κοντινό μέλλον (βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την οθόνη αφής για mouse, αλλά δεν με βολεύει προσωπικά). Σε κάθε περίπτωση είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Θες 5Ghz wifi για να παίξεις σωστά και πρέπει να είσαι κοντά στο router, δεν έχει σχέση τόσο το wifi της κονσόλας, το router μας νοιάζει περισσότερο.

Στο σπίτι έχω καρφωμένη 50άρα και στο μαγαζί καρφωμένη 100άρα, θα δοκιμάσω αύριο αν δουλεύει καλά και εξ' αποστάσεως και θα δώσω feedback.

Επεξ/σία από Malthador
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι δε διαφωνώ ότι παίζει. Κατά πόσο μπορείς να παίξεις αναρωτιέμαι :D 
Εδώ με το laptop (i7 με radeon) και τράβαγε κάτι λάγκες... λόγω wifi. Ενώ με καλωδιάκι όλα καλά.

Με 5mbps upload της 50ρας (κι εγώ τέτοια έχω σπίτι), μια χαρά streamάρεις τη βιβλιοθήκη ταινιών σου και έξω με ανεκτή ποιότητα, το θέμα είναι in house κατά πόσο παίζει αυτό το πράγμα στο switch με realtime χειρισμό. :D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...