Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή κάποιοι με βγάζανε τρελό πριν κάτι χρόνια, όταν τους έλεγα ότι θα ήταν τεράστιο ατού να τρέχει Android το NSw με επιχειρήματα περί «shovelware» κλπ (γιατί μόνο αυτό είναι το Android, πεθαμένα shovelware, oh well).

Παρακάτω το guide για να δουλέψει το PS4 remote play στο Switch (διαβάστε και τα comments, θέλει λίγη δουλειά για να παίξει).

Επίσης, σύντομα θα είναι διαθέσιμο και το X1 streaming για Android. Link/Moonlight/Gamestream δουλεύουν ήδη out-of-the-box, οπότε παίζει μέσα και PC streaming κομπλέ. Το μόνο που λείπει είναι να φτιάξουν λίγο τα joycons στο Android και θα είμαστε gg.

Εν ολίγοις, όποιος είναι ιδεοψυχαναγκαστικός σαν εμένα και έχει όλες τις συσκευές στις οποίες μπορεί να παίξει games, θα μπορεί να το κάνει on-the-go στο Switch, με την προϋπόθεση ότι θα έχει σοβαρή γραμμή στο σπίτι του (τουλάχιστον 10 Mbps upload).

Ποιός χρειάζεται Android μωρέ, σωστά.

---------------------------------------------------------------------

9 hours ago, Bourdoulas said:

@Malthador και εγώ θα σου πρότεινα REINX. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δεν έχει emunand όμως που προσωπικά πλέον την βρίσκω αδιάφορη. 

Βλέπω ότι το guide του Reinx έχει να γίνει update εδώ και τρεις μήνες, γι' αυτό δεν το προτίμησα. Είναι σίγουρα ok;

Αν και χρειάζομαι emuNAND για την ώρα.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Επειδή κάποιοι με βγάζανε τρελό πριν κάτι χρόνια, όταν τους έλεγα ότι θα ήταν τεράστιο ατού να τρέχει Android το NSw με επιχειρήματα περί «shovelware» κλπ (γιατί μόνο αυτό είναι το Android, πεθαμένα shovelware, oh well).

Παρακάτω το guide για να δουλέψει το PS4 remote play στο Switch (διαβάστε και τα comments, θέλει λίγη δουλειά για να παίξει).

Επίσης, σύντομα θα είναι διαθέσιμο και το X1 streaming για Android. Link/Moonlight/Gamestream δουλεύουν ήδη out-of-the-box, οπότε παίζει μέσα και PC streaming κομπλέ. Το μόνο που λείπει είναι να φτιάξουν λίγο τα joycons στο Android και θα είμαστε gg.

Εν ολίγοις, όποιος είναι ιδεοψυχαναγκαστικός σαν εμένα και έχει όλες τις συσκευές στις οποίες μπορεί να παίξει games, θα μπορεί να το κάνει on-the-go στο Switch, με την προϋπόθεση ότι θα έχει σοβαρή γραμμή στο σπίτι του (τουλάχιστον 10 Mbps upload).

Ποιός χρειάζεται Android μωρέ, σωστά.

---------------------------------------------------------------------

Βλέπω ότι το guide του Reinx έχει να γίνει update εδώ και τρεις μήνες, γι' αυτό δεν το προτίμησα. Είναι σίγουρα ok;

Αν και χρειάζομαι emuNAND για την ώρα.

Χμ, αν χρειάζεσαι emunand τότε άστο γιατι δεν υποστηρίζεται. Εγώ εξαρχής με αυτό είμαι και δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα. Αν είσαι στο firmware 9.0.0 πρέπει να βάλεις το τελευταίο build και όχι το stable. 

Δημοσ.

Καλημέρα παλικάρια.

Είμαι με sx os 2.8 σε emunand 8.1 για να πάω σε 9.0.1 πρώτα κάνω firmware update k μετά sx os update;

Γιατί από τι είχα διαβάσει πριν λίγες μέρες υπήρχε κάποιο θέμα συμβατότητας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dreaming123 είπε

Καλημέρα παλικάρια.

Είμαι με sx os 2.8 σε emunand 8.1 για να πάω σε 9.0.1 πρώτα κάνω firmware update k μετά sx os update;

Γιατί από τι είχα διαβάσει πριν λίγες μέρες υπήρχε κάποιο θέμα συμβατότητας.

Aρχικά υπάρχει λόγος για να ανέβεις;

Αν ναι τότε πρώτα φιρμ update και μετα sx.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά βρήκα αυτό το σάιτ που κάνει αυτόματα generate τα αρχεία για την κάρτα του CFW, ανάλογα με το τι προτιμήσεις έχει ο καθένας. Είναι legit απ' όσο το έψαξα, το δοκίμασα και τώρα εγκαθιστώ κομπλέ nsp files. :)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Για πέστε λίγο τι κάνουμε όταν μας βγάζει μήνυμα περί corrupted data στην SD.

Παίρνεις ένα sx os pro...... 🤪

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το βγάζει και σε SX OS. 

Καλησπέρα ένα site για να λαβω το κωδικό μόνο του sx os??έχω βρει κάποια απλά θέλω ένα που έχετε αγοράσει και εσείς και σας εχουνε στείλει το κωδικο

Επεξ/σία από flamematrix9
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Malthador said:

Για πέστε λίγο τι κάνουμε όταν μας βγάζει μήνυμα περί corrupted data στην SD.

Πρέπει να μας πεις τι έκανες για να το βγάλει.

Γενικά είναι ψιλοunstable η φάση (λόγω του driver για exfat της ninty που κάνει corrupt το fat table, όχι λόγω βλακείας κάποιου dev), πρέπει να κρατάς backup. Εμένα το έβγαλε μετά από αποτυχημένο firmware update της cfw (emunand). Τη δεύτερη φορά που το έκανα ήταν οκ. Who knows...

Αλλά από την άλλη για μένα δεν είναι λύση να μείνω με fat32 και να ενώνω κομματάκια αρχείων... Άρα όλα backup και το κεφάλι ήσυχο.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, GeorgeMan said:

Πρέπει να μας πεις τι έκανες για να το βγάλει.

Γενικά είναι ψιλοunstable η φάση (λόγω του driver για exfat της ninty που κάνει corrupt το fat table, όχι λόγω βλακείας κάποιου dev), πρέπει να κρατάς backup. Εμένα το έβγαλε μετά από αποτυχημένο firmware update της cfw (emunand). Τη δεύτερη φορά που το έκανα ήταν οκ. Who knows...

Αλλά από την άλλη για μένα δεν είναι λύση να μείνω με fat32 και να ενώνω κομματάκια αρχείων... Άρα όλα backup και το κεφάλι ήσυχο.

Σε FAT32 είμαι και χρησιμοποιώ nut+tinfoil με USB, σιγά μην ένωνα κομματάκια. 

Μου το έβγαλε 2 φορές, μία όταν άνοιξα κατά λάθος ένα custom nsp (ένα MAME compilation ήταν) χωρίς να έχω κάνει σωστά τη διαδικασία και έφαγε κόλλημα η συσκευή. Οκ, τα διέγραψα όλα και τα ξαναπέρασα. 

Την δεύτερη φορά το έβγαλε όταν πέρασα ένα theme, μετά το reboot. Εν τω μεταξύ δεν το βγάζει σε όλα τα backups, μόνο σε μερικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...