Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, BlackStone7 είπε

Πολύ καλά νέα για τους κατόχους Switch που δεν μπορούν να περάσουν CFW.

Το κείμενο είναι από το Discord του Game_Over του SX OS/PRO.

Με λίγα λόγια περιμένουμε CFW σε όλες τις κονσόλες παλιές και καινούργιες + το νέο Switch Lite ανεξάρτητος Firmware και Patch κονσόλες.

------------------------

It seems the cat is out of the bag. Team Xecuter's solution for ipatched units also works on Mariko units as well as the switch Lite. Details on how it works and what is required are not publicly available yet. More info will be available soon.

Since the new 'red box' Mariko units appeared, people have been asking when will it be possible to run CFW on it, well today MaxConsole was in touch with trusted TX reseller, that been given some advance news on a new solution that is coming soon, and that it infact works on all new Switch models, not just the 'patched' ones, but even the 'mariko', and 'lite' models as well, see below what they mentioned: --- TX has recently taken the time to demonstrate to us some of their Work-In-Progress. Notably for 'patched' and 'mariko' units which is very advanced, and works flawlessly. We were not given a firm date or prices yet, but knowing TX we know the price will be very reasonable. We also saw early beta for Switch Lite console as well. --- So that above is great news, and we will have more in the coming weeks, as we have requested to get an early sample from the trusted TX reseller, so that we can share more info with our loyal readers, on how TX's new solution works and what is involved and pics of course!

https://www.maxconsole.com/threads/team-xecuter-solution-coming-soon-for-latest-switch-models.55124/

https://www.homebrewgeneral.net/2019/10/team-xecuter-solution-coming-soon-for.html?m=1

Αργά ή γρήγορα.....

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα γενικότερο update σχετικά με το χακάρισμα και τι έχω κάνει ως τώρα:

1. Η κονσόλα σπάει για πλάκα. Δεν περίμενα να έχει κάνει τόσο κακή δουλειά η Nvidia. Για εμένα είναι από τις πρώτες εταιρείες σε τεχνογνωσία (ίσως να την ξεπερνάει μόνο η Intel), αλλά απ' ότι φαίνεται όλοι έχουν μια κακή μέρα. Σε κάθε περίπτωση όποιος θέλει να το κάνει τώρα και δεν έχει πρόχειρο jigάκι, το κόλπο με το αλουμινόχαρτο είναι το πιο safe κατά τη γνώμη μου. Ο συνδετήρας ενέχει κίνδυνο να στραβώσει κανένα pin στην κονσόλα. Από εκεί και πέρα τα jig του δίευρου είναι τα πιο ενδεδειγμένα.
  2. Atmosphere OS: for the life of me, απ' όσο έχω ασχοληθεί ως τώρα, έχω κάνει μια μεγάλη τρύπα στο νερό. Παρόλο που δεν θέλω την κονσόλα για backups κατά βάση, προσπάθησα να εγκαταστήσω .nsp files και τρώω μεγαλειώδη άκυρα. Μου πέταγε error και τελικά έφταιγε το archiving των Windows 10, το αφαίρεσα και τώρα μου πετάει άλλου είδους error. Κάτι παίζει με sigpatches που δεν έχω καταλάβει τι είναι, αλλά θα το βρω. Δεν βλέπω να γλυτώνω το SX OS. :(
  3. Linux: Φαίνεται να έχει γίνει σοβαρή δουλειά, αλλά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα, γιατί το setup θέλει mouse+keyboard και βαριόμουν να μπω σε αυτή τη διαδικασία στην παρούσα φάση. Επίσης δεν βρήκα πως εγκαθιστώ Moonlight σε Ubuntu, όποιος καλός άνθρωπος θέλει να μου δώσει ένα σωστό guide θα το εκτιμούσα.
  4. Android: Για μένα είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση, είναι το OS που παίζουμε όλοι στα δάχτυλά μας (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και μπορεί να κάνει παπάδες, τόσο στο κομμάτι των emulators, όσο και στο κομμάτι του streaming, κατάφερα να streamάρω μέχρι και το PS4 στο Switch μου (να παίξω tLoU2 σε Nintendo κονσόλα και τι στον κόσμο). Δυστυχώς είναι σε πολύ βρεφικό στάδιο ακόμα και το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι τα joycons δεν δίνουν σωστά inputs. Για παράδειγμα τόσο στο Steam Link, όσο και στο Moonlight δεν παίζουν σωστά μια και ενώ τα αναγνωρίζουν ως X360 gamepad, τα κουμπακια παραμένουν στη Nintendo μορφή τους. Λογικά θα διορθωθεί αυτό εντός των επόμενων μηνών.

Αυτά γενικά, ήθελα να αποφύγω τους πειρατές, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό στην παρούσα φάση.

Επεξ/σία από Malthador
  • Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, Malthador said:
  1. Atmosphere OS: for the life of me, απ' όσο έχω ασχοληθεί ως τώρα, έχω κάνει μια μεγάλη τρύπα στο νερό. Παρόλο που δεν θέλω την κονσόλα για backups κατά βάση, προσπάθησα να εγκαταστήσω .nsp files και τρώω μεγαλειώδη άκυρα. Μου πέταγε error και τελικά έφταιγε το archiving των Windows 10, το αφαίρεσα και τώρα μου πετάει άλλου είδους error. Κάτι παίζει με sigpatches που δεν έχω καταλάβει τι είναι, αλλά θα το βρω. Δεν βλέπω να γλυτώνω το SX OS. :(

SX OS: Αυτό που όλοι αγαπάνε να μισούν. :D Ιδεολόγοι "σιγά μην πληρώσω τους πειρατές", μόλις έρθουν τα πρώτα άκυρα και errors, τσουπ, καλώς ήρθατε.

Εγώ απλά το αποδέχτηκα από την αρχή. Μόνο και μόνο για το one click cardridge dump αξίζει.

On 29/10/2019 at 12:45, Vagosman said:

Tα xci εχουν εξελιχθει οπως επισης μπορεις να περασεις ολες τις αναβαθμίσεις των παιχνιδιων μεσα σε αυτά.

Αυτό με ενδιαφέρει :-) 

Δημοσ.

@Malthador

Επειδή οι δημιουργοί του Atmosphere δηλώνουν ότι είναι και καλά κατά της πειρατείας, το Atmosphere από τη μαμά του δεν μπορεί να τρέξει πειρατικά παιχνίδια. Θέλει να προσθέσεις τα απαραίτητα signature patches τα οποία παρέχουν τρίτοι...

Γενικά και εγώ το atmosphere αν και είναι open source δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω σωστά. Παλιά χρησιμοποιούσα το Reinx το οποίο έχει μείνει λίγο πίσω τελευταία και έκτοτε έχω βολευτεί με το SX OS, το οποίο έχει το πλεονέκτημα ότι παίζει rips κασετών, ενώ και η σκηνή βγάζει custom rips που έχουν περασμένα μέσα τα τελευταία updates + dlc. Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα δλδ.

Για την τιμή του και το αρκετά ποιοτικό jig με το οποίο έρχεται πακέτο, νομίζω το SX OS αξίζει ως αγορά...

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, Nick77 said:

@Malthador

Επειδή οι δημιουργοί του Atmosphere δηλώνουν ότι είναι και καλά κατά της πειρατείας, το Atmosphere από τη μαμά του δεν μπορεί να τρέξει πειρατικά παιχνίδια. Θέλει να προσθέσεις τα απαραίτητα signature patches τα οποία παρέχουν τρίτοι...

Γενικά και εγώ το atmosphere αν και είναι open source δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω σωστά. Παλιά χρησιμοποιούσα το Reinx το οποίο έχει μείνει λίγο πίσω τελευταία και έκτοτε έχω βολευτεί με το SX OS, το οποίο έχει το πλεονέκτημα ότι παίζει rips κασετών, ενώ και η σκηνή βγάζει custom rips που έχουν περασμένα μέσα τα τελευταία updates + dlc. Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα δλδ.

Για την τιμή του και το αρκετά ποιοτικό jig με το οποίο έρχεται πακέτο, νομίζω το SX OS αξίζει ως αγορά...

Το SX OS δεν έρχεται με κανένα jig. Έναν κωδικό αγοράζεις.
Αν εννοείς το SX PRO, όχι, είμαι κατά. Δεν αξίζει τα έξτρα 30€ για κάτι που το φτιάχνεις με υλικά σπιτιού και για το payload (κυριολεκτικά 🤣) που το κάνεις με οποιοδήποτε κινητό/pc.

Γενικά συμφωνώ όμως με αυτά που λες.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω προσωπικά πιστεύω οτι και τα δυο κάνουν αυτό που πρέπει. O ίδιος εχω δυο SD μια με Atmosphere-Kosmos και μια με SXOS και τα δυο σε emunand τα οποία μπουτάρω με SXpro dongle. Για tweaking και overclocking (sys-clk - reverseNX) χρησιμοποιώ  atmosphere λόγω υποστήριξης sys-modules και εχω και μια με SXOS που ειχα απο την αρχή. Η αλήθεια βέβαια είναι οτι πλέον με την Emunand υποστήριξη στο atmosphere χρησιμοποιώ κυρίως atmosphere χωρις κανένα πρόβλημα μιας και δεν δουλεύω XCI, ομως είναι και τα δυο αξιόλογα αναλόγως το τι θέλεις και το πόσο θέλεις να ψαχτείς. 

Επεξ/σία από nekrik
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, GeorgeMan said:

SX OS: Αυτό που όλοι αγαπάνε να μισούν. :D Ιδεολόγοι "σιγά μην πληρώσω τους πειρατές", μόλις έρθουν τα πρώτα άκυρα και errors, τσουπ, καλώς ήρθατε.

Ναι οκ, καλή η ιδεολογία, αλλά δεν θα σπάσω και τα νεύρα μου. :)

Στην περίπτωση που τσιμπήσω SX OS, παίζει πρόβλημα με τον SX loader και το autoRCM; Καίει fuses ή το έχουν φιξάρει;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Το SX OS δεν έρχεται με κανένα jig. Έναν κωδικό αγοράζεις.
Αν εννοείς το SX PRO, όχι, είμαι κατά. Δεν αξίζει τα έξτρα 30€ για κάτι που το φτιάχνεις με υλικά σπιτιού και για το payload (κυριολεκτικά 🤣) που το κάνεις με οποιοδήποτε κινητό/pc.

Γενικά συμφωνώ όμως με αυτά που λες.

Ναι, για το Pro αναφέρομαι, για το οποίο πλήρωσα κάπου στα 40 ευρώ (λιγότερο από ένα παιχνίδι) και ήρθε με jig και dongle με το οποίο φορτώνεις τα payload που θέλεις χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με pc ή κινητό κάθε φορά.

Για κάποιον που θέλει να κάνει τη δουλειά του εύκολα χωρίς πολλά-πολλά νομίζω ότι είναι καλή επιλογή...

Δεν έχει κάποιο θέμα με Auto-Rcm και fuses, εγώ έχω OFW 5.1 και στην emunand 8.1.

Τον τελευταίο καιρό νομίζω έχει λυθεί και το γενικότερο θέμα που υπήρχε με το Auto-RCM και το σβήσιμο της κονσόλας, αλλά δεν το έχω ψάξει, δεν με ενοχλεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Reinx δοκίμασες?Δεν έχω φάει ποτέ άκυρο σε install.Καμια φορά κολλαει σε κανα emulator .

Επεξ/σία από kajwbtfe
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

Ναι οκ, καλή η ιδεολογία, αλλά δεν θα σπάσω και τα νεύρα μου. :)

Στην περίπτωση που τσιμπήσω SX OS, παίζει πρόβλημα με τον SX loader και το autoRCM; Καίει fuses ή το έχουν φιξάρει;

Είναι ΟΚ. Κι εγώ on το έχω. Αυτό που είναι σχετικά επικίνδυνο είναι το καινούριο που δε θέλει ούτε payload, σου bootάρει κατ' ευθείαν στο cfw. Δεν ξέρω τι συμβαίνει όταν σου γίνει corrupt η μSD.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με autorcm (το έχω στο on) έχω τελευταία έκδοση στο switch και στο sx os 2.9.2 

Όταν κλείσει η κονσόλα κρατάω power+Vol up, βάζω το dongle και ανοίγει sx os 

Ερώτηση, στο sx os στην τελευταία έκδοση του μπορούμε να περάσουμε θέματα; 

Έκανα μια προσπάθεια με nx themes αλλά δεν τα κατάφερα 

Edit : τα πέρασα τελικά, δεν είχα φάκελο sx os!

Πέρασα τα αρχεία μέσα σε αυτόν και όλα οκ👌 

IMG_20191101_064817.jpg

Επεξ/σία από xpac
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kajwbtfe είπε

Reinx δοκίμασες?Δεν έχω φάει ποτέ άκυρο σε install.Καμια φορά κολλαει σε κανα emulator .

@Malthador και εγώ θα σου πρότεινα REINX. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δεν έχει emunand όμως που προσωπικά πλέον την βρίσκω αδιάφορη. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...