Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Viking1 είπε

Το εκανα αυτο και μου ανοιγει παλι η εικονα reinx και μερικες φορες μου ανοιγει εχοντας την αδεια μπαταρια πανω αριστερα ή απλα εχω μαυρη φωτεισμενη οθονη..τι λες να μπορω να κανω;

Πέρασες το τελευταίο Reinx?

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
16 hours ago, Sakisoriginal21 said:

Καλησπερα σας.μηπως γνωριζεται αν θ βγει γενικο τσιπαρισμα για ολες τις εκδοσεις switch?σας ευχαριστω!!

Μισό να μυρίσουμε νύχι. 😂 

Όχι άνθρωπέ μου, πού να το γνωρίζουνε αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, έχω κατεβάσει το crash team racing nitro fueled και το patch του 1.08 σε nsp.

Το κάνω εγκατάσταση και μετά κάνω και το patch αλλά όταν πάω να μπω μου λέει ότι θέλει αναβάθμιση.

Τι κάνω λάθος; 

Να σημειώσω ότι το είχα εγκατεστημένο απο πριν γιατί το είχα αγοράσει σε κασέτα. 

Επεξ/σία από xpac
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, xpac είπε

Καλημέρα, έχω κατεβάσει το crash team racing nitro fueled και το patch του 1.08 σε nsp.

Το κάνω εγκατάσταση και μετά κάνω και το patch αλλά όταν πάω να μπω μου λέει ότι θέλει αναβάθμιση.

Τι κάνω λάθος; 

Να σημειώσω ότι το είχα εγκατεστημένο απο πριν γιατί το είχα αγοράσει σε κασέτα. 

Θες βοήθεια αλλά δε μας λες αν έχεις περάσει CFW και τι Firmware έχεις.

Το μόνο που θα σου πω είναι, ότι το παιχνίδι μαζί με το Patch θέλει Firmware 8.0.1 και πάνω.

Επεξ/σία από BlackStone7
Δημοσ.
8 ώρες πριν, BlackStone7 είπε

Θες βοήθεια αλλά δε μας λες αν έχεις περάσει CFW και τι Firmware έχεις.

Το μόνο που θα σου πω είναι, ότι το παιχνίδι μαζί με το Patch θέλει Firmware 8.0.1 και πάνω.

Έχεις δίκιο, λάθος μου. Έχω sx os 2.9.2 και έκδοση switch 9.0.1 

Μετα από αναζήτηση βλέπω ότι το τελευταίο patch του παιχνιδιού είναι το 1.13 και δεν μπορώ να το βρω 

Παντού το 1.08 υπάρχει

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!  Είμαι cfw reinx 8.1.0 και παράλληλα ψιλοάσχετος! Ξέρετε αν θα βγάλουν καινούριο update για να περασω την 9.0.1? Ή μηπως θα πρεπει να περασω άλλο hack?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω προσφατα αγορασα ενα nintendo switch lite και το version του ειναι 9.0.1 , [XJΕ10...] γνωριζει κανεις αν αυτη η εκδοση μπορει να δεχτει καποιο ιδους hack και να περασω frees shop ? και αν γινετε μπορει καποιος να με καθοδηγήσει αν δεν του ειναι κοπος?

Ευχαριστω για τον χρονο σας !

Δημοσ.

Μια συμβουλη να δωσω : πριν αγορασετε switch βαλτε τα κατω και αποφασιστε αν θελετε να ειναι hack-able η οχι. Δεν παιρνουν ολα τα switch . 

Υπαρχουν σελιδες που μπορειτε να δειτε εαν  " παιρνει " η δεν "παιρνει".

Μην αγοραζετε χωρις να εχετε ενημερωθει πρωτα. Γνωριζω πολλα παιδια που επραξαν το ιδιο χωρις καποια ερευνα και απλα το πουλησαν σε 1 εβδομαδα.

• Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, xpac said:

Έχεις δίκιο, λάθος μου. Έχω sx os 2.9.2 και έκδοση switch 9.0.1 

Μετα από αναζήτηση βλέπω ότι το τελευταίο patch του παιχνιδιού είναι το 1.13 και δεν μπορώ να το βρω 

Παντού το 1.08 υπάρχει

Ναι σου γκρινιάζει γιατί το save που ήδη υπάρχει στην κονσόλα είναι για την latest που υπήρχε όταν το είχες ακόμα online. (Μπορεί και 1.13, μπορεί και κάποια μεταξύ 1.09-1.12)

Πρέπει να βρεις ποια εκδοση είχες και να το κάνεις update σε αυτήν. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 23/10/2019 στις 3:14 ΜΜ, GeorgeMan είπε

Ναι σου γκρινιάζει γιατί το save που ήδη υπάρχει στην κονσόλα είναι για την latest που υπήρχε όταν το είχες ακόμα online. (Μπορεί και 1.13, μπορεί και κάποια μεταξύ 1.09-1.12)

Πρέπει να βρεις ποια εκδοση είχες και να το κάνεις update σε αυτήν. 

Το πρόβλημα λύθηκε με αναβάθμιση στην έκδοση 1.0.9 όπου είναι και η τελευταία έκδοση, όχι η 1.13 που ανέφερα πιο πάνω 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, xpac said:

Το πρόβλημα λύθηκε με αναβάθμιση στην έκδοση 1.0.9 όπου είναι και η τελευταία έκδοση, όχι η 1.13 που ανέφερα πιο πάνω 

Χεχε, told ya ;)

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ,  παρακαλώ τα φώτα σας. 

Ξεφορτίτηκε εντελώς η μπαταρία ενώ ήταν σε rcm mode,  και τώρα δεν φορτίζει καθόλου δεν ανοίγει καθόλου.

Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα? 

Δημοσ.

βαλε το να φορτισει καμια ωρα το switch και ας μην δειχνει οτι φορτιζει

μετα φορτιζεις το rcm loader κανα 2-3 λεπτο το βαζεις στο switch πατας power 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...