Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
33 minutes ago, xpac said:

Δηλαδή εγώ αγορασα μόνο τον κωδικό;

Δεν μου αποστέλλεται κάτι ; 

Τα υπόλοιπα τα κάνω μέσω υπολογιστή και συνδετήρα;; 

Ακριβώς.

• Thanks 1
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην αγοράζεται SX OS,
Ενα modded atmosphere ειναι που εχουν ενεργοποιησει features που μπορουν και στο og atmosphere απλα ειναι by default απενεργοποιημενα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, TasosPk said:

Ρε παιδιά μην αγοράζεται SX OS,
Ενα modded atmosphere ειναι που εχουν ενεργοποιησει features που μπορουν και στο og atmosphere απλα ειναι by default απενεργοποιημενα.

Τα xci είναι μεγάλη ευκολία να λέμε την αλήθεια όμως... Κάνεις dump την κασετούλα σου και παίζεις.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Τι διαφορά έχει από nsp; 

Το nsp είναι αρχείο που γίνεται install όπως ένα παιχνίδι από το eShop.

Το xci είναι σαν iso στο pc, όταν το φορτώνεις νομίζει το switch ότι μπαίνει cartridge.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν εγκαθίσταται ένα αρχείο nsp μετά πατάς το Χ για να διαγράφει μέσα από την sd? Εννοώ όταν βρίσκεσαι στον installer?

Τα αρχεία nsp που κάνουν εγκατάσταση?

Επεξ/σία από sils
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sils είπε

Όταν εγκαθίσταται ένα αρχείο nsp μετά πατάς το Χ για να διαγράφει μέσα από την sd? Εννοώ όταν βρίσκεσαι στον installer?

Τα nsp αρχεία μπορείς να τα κάνεις εγκατάσταση και στον εσωτερικό και στον εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο !!

Εγώ τα κάνω install μέσω της εφαρμογής goldtree και goldleaf αντίστοιχα , απευθείας από το pc μου που έχω συνδεμένο το switch με usb c καλώδιο .. Γίνεται και με το Tinfoil πάλι  αυτή η διαδικασία αλλά θέλει εντολές μέσω cmd !! Αλλά η πιο εύκολη λύση είναι με το Goldleaf για τους πρωτάρηδες !!

• Moderators
Δημοσ.
16 hours ago, Bourdoulas said:

Τι διαφορά έχει από nsp; 

Δεν χρειάζεται install, άρα δεν θες άλλο τόσο αποθηκευτικό χώρο στην SD τη στιγμή της εγκατάστασης.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Δεν χρειάζεται install, άρα δεν θες άλλο τόσο αποθηκευτικό χώρο στην SD τη στιγμή της εγκατάστασης.

A μάλιστα γιατί εγώ χρησιμοποιώ το sx os k τα κάνω install με τον installer του

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, sils said:

A μάλιστα γιατί εγώ χρησιμοποιώ το sx os k τα κάνω install με τον installer του

Τα nsp ναι, τα xci δεν χρειάζεται!

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, sils είπε

Ναι το σβήνεις να μην πιάνει χώρο.

Τα αρχεία κάνουν εγκατάσταση σε φάκελο του switch που δεν έχεις πρόσβαση στα αρχεία. Μόνο μέσω εφαρμογών κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...