Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ktmaniac είπε

Σχετικά με το 1), επιβεβαιώνω ότι κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα με το Sleep, οπότε δεν είναι μόνο δικό σου θέμα.

Εχεις βαλει το καινουργιο atmosphere , hekate , sigpatches κτλ? εστω και σε pre release δουλευουν κανονικα χωρις θεμα στο sleep...

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, d..b είπε

Εχεις βαλει το καινουργιο atmosphere , hekate , sigpatches κτλ? εστω και σε pre release δουλευουν κανονικα χωρις θεμα στο sleep...

Τα έχω κάνει όλα. Και atmosphere και hekate και sigpatches. 🤔

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ktmaniac είπε

Τα έχω κάνει όλα. Και atmosphere και hekate και sigpatches. 🤔

Τα αρχεια τα εχεις βαλει χειροκινητα η απο καποιο πακετο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, d..b είπε

Τα αρχεια τα εχεις βαλει χειροκινητα η απο καποιο πακετο?

Στην αρχή απο πακέτο. Μετά το πρόβλημα με το sleep, τα κατέβασα ξεχωριστά απο τις επίσημες πηγές τους (github) και τα πέρασα "χεράτα", αντικαθιστώντας τα του πακέτου.

Επεξ/σία από ktmaniac
Δημοσ.
22 ώρες πριν, ktmaniac είπε

Σχετικά με το 1), επιβεβαιώνω ότι κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα με το Sleep, οπότε δεν είναι μόνο δικό σου θέμα.

Αρχικά, να πώ οτι έλυσα το θέμα το sleep.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @d..b για την απίστευτη βοήθειά του με το πρόβλημα που είχα. Με δική του πρωτοβουλία και με πολλή προθυμία, ευγένια και υπομονή, με καθοδήγησε προς την σωστή κατεύθυνση και, τελικά, το λύσαμε! Δεν είναι εύκολο να βρίσκεις κάποιον που να αφιερώνει τόσο χρόνο για να βοηθήσει ανιδιοτελώς, οπότε πραγματικά εκτιμώ τη βοήθειά σου και ευχαριστώ, και πάλι, για όλα!

Υ.Γ. 1: Καταλαβαίνω γιατί όποτε προκύπτει οποιοδήποτε θέμα αναφέρεται ο @d..b. Ο άνθρωπος το έχει πάει σε άλλο επίπεδο με μεγάλη αγάπη και γνώση στο θέμα των σπασμένων Switch.

Υ.Γ. 2: Να ευχαριστήσω επίσης τον φίλο @snaker ο οποίος, αμέσως, πρόσφερε λύσεις και σε εμένα και στον άλλο φίλο που αντιμετώπιζε παρόμοιο θέμα.

• Like 7
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ktmaniac είπε

Αρχικά, να πώ οτι έλυσα το θέμα το sleep.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @d..b για την απίστευτη βοήθειά του με το πρόβλημα που είχα. Με δική του πρωτοβουλία και με πολλή προθυμία, ευγένια και υπομονή, με καθοδήγησε προς την σωστή κατεύθυνση και, τελικά, το λύσαμε! Δεν είναι εύκολο να βρίσκεις κάποιον που να αφιερώνει τόσο χρόνο για να βοηθήσει ανιδιοτελώς, οπότε πραγματικά εκτιμώ τη βοήθειά σου και ευχαριστώ, και πάλι, για όλα!

Υ.Γ. 1: Καταλαβαίνω γιατί όποτε προκύπτει οποιοδήποτε θέμα αναφέρεται ο @d..b. Ο άνθρωπος το έχει πάει σε άλλο επίπεδο με μεγάλη αγάπη και γνώση στο θέμα των σπασμένων Switch.

Υ.Γ. 2: Να ευχαριστήσω επίσης τον φίλο @snaker ο οποίος, αμέσως, πρόσφερε λύσεις και σε εμένα και στον άλλο φίλο που αντιμετώπιζε παρόμοιο θέμα.

Μπορείς να μου γραψεις τι εκανες για να το κανω και εγω 🥲?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mad567 είπε

Μπορείς να μου γραψεις τι εκανες για να το κανω και εγω 🥲?

εσενα εχει προβλημα ειτε η εγκατασταση ειτε η nand ειτε και τα δυο μαζι...

• Thanks 1
Δημοσ.

να ρωτησω κατι; σε oled τσιπαρισμενο ειχα κατεβασει τα στρουμφακια και το τεν τεν.. (ηταν κανονικα ως συνηθως η κονσολα συνδεδεμενο στο ιντερνετ για να τα κατεβασω ... ) επαιξα λιγο κ ολα οκ...

το εδωσα στον αδερφο μ τν κονσολα και μονονσε αυτα τα 2 παιχνιδια τ γραφει "checking weather this software can be played" για αρκετη ωρα αλλα δεν κανει τπτ... ξερουμε γιατι; εχει κανεις καποια ιδεα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tzini_Gr είπε

να ρωτησω κατι; σε oled τσιπαρισμενο ειχα κατεβασει τα στρουμφακια και το τεν τεν.. (ηταν κανονικα ως συνηθως η κονσολα συνδεδεμενο στο ιντερνετ για να τα κατεβασω ... ) επαιξα λιγο κ ολα οκ...

το εδωσα στον αδερφο μ τν κονσολα και μονονσε αυτα τα 2 παιχνιδια τ γραφει "checking weather this software can be played" για αρκετη ωρα αλλα δεν κανει τπτ... ξερουμε γιατι; εχει κανεις καποια ιδεα;

Κοιτά από το πουθενά γενικά λίγο δύσκολο να βγάλει κάποιο error..

Από εκεί και πέρα το πρώτο που θα δοκίμαζα είναι να τα ξανά κατεβάσω και να δοκιμάσω τι γινεται

Δημοσ.
52 minutes ago, d..b said:

Κοιτά από το πουθενά γενικά λίγο δύσκολο να βγάλει κάποιο error..

Από εκεί και πέρα το πρώτο που θα δοκίμαζα είναι να τα ξανά κατεβάσω και να δοκιμάσω τι γινεται

μου κανει εντυπωση διοτι δεν βγαζει καποιο ερρορ.. παρολαυτα, θα το δοκιμασω κ εγω οταν παρω πισω τν κονσολα :P και θα επανελθω... ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε

Μήπως όταν τα εγκατεστησες είχες διαφορετικό firm απ' ότι τώρα?Αυτό το παθαινα πάντα όταν έκανα update το atmosphere.Λυνεται με update των sigpatches.

Επεξ/σία από kajwbtfe
Δημοσ.
3 hours ago, Tzini_Gr said:

Sigpatches για αρχή και μετά βλέπουμε.

Δημοσ.
8 minutes ago, kajwbtfe said:

Μήπως όταν τα εγκατεστησες είχες διαφορετικό firm απ' ότι τώρα?Αυτό το παθενα πάντα όταν έκανα update το atmosphere.Λυνεται με update των sigpatches.

οχι φιλε, δεν εχω κανει κανενα updte

6 minutes ago, baspav said:

Sigpatches για αρχή και μετά βλέπουμε.

τι ειναι αυτο; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

έχω παραλάβει το switch κι προέκυψε ένα ζήτημα για το οποίο δεν έχουν ανταποκριθεί και μου εμφανίζει το γνωστό σφάλμα στη photo.

Στην αρχή μετέφερα τα αρχεία που μου έστειλαν στο mail για να είναι στα αγγλικά, χωρίς όμως να κάνω back up αυτά που ήταν ήδη μέσα (την πάτησα με τη σιγουριά ότι θα 'ναι οκ) :(Οπότε δεν ξέρω αν το switch δούλευε κανονικά με τα αρχικά αρχεία. Τα μόνα που δεν πείραξα ήταν ο φάκελος Nintendo και emuMMC.

Ψάχνοντας βρήκα ότι έπρεπε να αφαιρέσω το λεκτικό από ένα αρχείο, το έκανα και στη συνέχεια μου εμφάνισε άλλο σφάλμα. Δοκίμασα διάφορα χωρίς επιτυχία διέγραψα πάλι τα πάντα εκτός των δύο φακέλων και ξανά έβαλα το πακέτο που μου έστειλα στο Mail για τα αγγλικά. Το stock το firmware είναι το 18.1.0

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη παιδιά.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας :) 

ΥΓ είδα ότι η κάρτα μνήμης είναι σε exfat και κάπου πήρε το μάτι μου ότι πρέπει να είναι fat32, ισχύει κάτι  τέτοιο;

image.jpeg

Επεξ/σία από hliasmdp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...