Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Mazinga
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

30 λεπτά πριν, water97 είπε

Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να μεταφερω παιχνίδια από το switch στο pc ώστε να ελευθερωθεί χώρος στην sd;

Το switch έχει cfw??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, water97 said:

Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να μεταφερω παιχνίδια από το switch στο pc ώστε να ελευθερωθεί χώρος στην sd;

Με το DBI τα κάνεις dump.

• Like 1

Συνδέεις την κονσολα με το dbi στο pc και μετά στο φάκελο installed games τραβάς ότι θέλεις να το περάσεις στο pc να το έχεις αποθηκευμένο!

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια υπαρχει δυνατοτητα σε oled τσιπαρισμενο να εγκατασταθει το ytube? και αν ναι, υπαρχει κανενας οδηγος;

Επεξ/σία από Tzini_Gr

Εννοείται πως μπορείς να το βάλεις…δεν χρειάζεται κάποιος οδηγός , είτε μέσα από το τινφοιλ είτε να το βρεις στο Google σαν nsp και το κανείς εγκατάσταση σαν παιχνίδι…

Στις 26/9/2024 στις 7:46 ΜΜ, d..b είπε

Εννοείται πως μπορείς να το βάλεις…δεν χρειάζεται κάποιος οδηγός , είτε μέσα από το τινφοιλ είτε να το βρεις στο Google σαν nsp και το κανείς εγκατάσταση σαν παιχνίδι…

Καλησπέρα !! Αξίζει να κάνω καμία αναβάθμιση το firmware?? Έχω την έκδοση που είχαμε βάλει από πέρσι τον Ιούλιο !!! 

32 minutes ago, Just_travel_everywhere said:

Καλησπέρα !! Αξίζει να κάνω καμία αναβάθμιση το firmware?? Έχω την έκδοση που είχαμε βάλει από πέρσι τον Ιούλιο !!! 

Σε ποιο cfw/fw είσαι;

Συνήθως κάνουμε αναβάθμιση όταν χρειαστεί κάποιο game η κάποιο update παιχνιδιού. Αλλιώς δεν το πειράζουμε.

• Like 1

54 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Εάν έχεις κάποια παιχνίδια καινουργια που δεν στα παίζει ναι εννοείται αναβαθμίζεις , αλλιώς δεν υπάρχει λόγος… εκτός και εάν θες να μπεις online να παίξεις..

• Like 1

Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου εξηγήσει σχετικά με 2 ερωτήσεις που έχω, πια η διαφορά EMUMMC και SYSMMC και σε περίπτωση που γίνει κάτι corrupt στη micro sd μου τι από τα δύο πρέπει να κάνω restore ή και τα δύο? 

Και δεύτερον όταν έχω backup των παραπάνω πρέπει να έχω φτιάξει partition πρώτα στη micro sd δηλαδή να τη στήσω απ την αρχή και μετά να κάνω το restore ή μπορώ να κάνω κατευθείαν το restore μετά από πλήρη Format της micro sd? 

sysMMC (system) είναι η εσωτερική μνήμη του Switch, η NAND. 

emuMMC (emulated) η αλλιώς emuNAND είναι η δημιουργία μιας "NAND" στη microSD. 

Το σωστό στήσιμο του cfw είναι να φτιάξουμε emuNAND έτσι ώστε να μην πειράξουμε την εσωτερική του switch γιατί κινδυνεύουμε με ban. Δεν είναι backup όμως. Backup παίρνεις με το Hekate.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, baspav είπε

sysMMC (system) είναι η εσωτερική μνήμη του Switch, η NAND. 

emuMMC (emulated) η αλλιώς emuNAND είναι η δημιουργία μιας "NAND" στη microSD. 

Το σωστό στήσιμο του cfw είναι να φτιάξουμε emuNAND έτσι ώστε να μην πειράξουμε την εσωτερική του switch γιατί κινδυνεύουμε με ban. Δεν είναι backup όμως. Backup παίρνεις με το Hekate.

Κατάλαβα, ναι αλλά πριν κάνουμε restore το backup της EMUNAND που έχουμε φτιάξει πρέπει πρώτα να διαμορφώσουμε την micro sd partition κτλπ δηλαδή να είναι "στημένη" ή μπορω να κάνω restore και σε κενή κάρτα? 

Επεξ/σία από giorgosmcmc

1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Κατάλαβα, ναι αλλά πριν κάνουμε restore το backup της EMUNAND που έχουμε φτιάξει πρέπει πρώτα να διαμορφώσουμε την micro sd partition κτλπ δηλαδή να είναι "στημένη" ή μπορω να κάνω restore και σε κενή κάρτα? 

Μόνο σε στημένη κατά γίνεται restore. Αρχικά να υποθέσω ότι την έχεις partition based την emummc σου σωστα; Αν ναι πρεπει το μέγεθος του partition που θα στήσεις για emunand να είναι το ίδιο με το μέγεθος που έχεις του backup της emummc σου. Σε αυτήν την διαδικασία μπαίνεις γιατί σου έχει γίνει corrupt η emummc η γιατί θες να αλλαξεις κάρτα σε μεγαλύτερο μέγεθος; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο δεν υπάρχει λόγος να μπλέκεις απλα παρε τα save σου με το jksv και στήσε την κάρτα από την αρχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...